-
March 18th, 2015, 17:57
پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟

نوشته اصلی توسط
asdadsdxz
دقیقا سود و کاربرد همچین کارتی برای شما که کاربر هستید چی هست؟
منم همچین چیزی رو درک نمیکنم ! به نظرم یک کارت بیخودی هست که زرین پال داده بیرون و فقط حدفی جز افزایش سود نداشته !!
-
-
March 18th, 2015 17:57
# ADS
-
March 18th, 2015, 18:01

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
منم همچین چیزی رو درک نمیکنم ! به نظرم یک کارت بیخودی هست که زرین پال داده بیرون و فقط حدفی جز افزایش سود نداشته !!
دقیقا این کارت فقط به نفع زرین پال هست و یه جوری پیچوندن کاربر
-
-
March 18th, 2015, 18:02
این بگم به نظرتون این همه امکانات خوب مثل سیستم پرداخت در محل و ussd رو داره میده این امکانات مسخره چیه ! حالا بیاد کارت بانکی بده بیرون روش بنویسه کارت بانکی جهان پی به شتاب هم وصل باشه چه فایده ای داره :|
همون زرین پال هم باید درخواست انتقال وج به زرین کارت رو بدی خوب چه کاریه میای مستقیم میریزی توی حساب بانکیت دیگه
-
-
March 18th, 2015, 18:06

نوشته اصلی توسط
asdadsdxz
دقیقا این کارت فقط به نفع زرین پال هست و یه جوری پیچوندن کاربر
چون که به موجودی این کارت سود بانکی تعلق نمیگیره
آره فقط براي خودشون سود داره! در حقيقت نوشتند زرين پال بدون كارمزد! در صورتي كه كارمزد داره و اين كارمزد رو با موندن پول ما داخل زرين كارتشون و... مي گيرند چون پول هاي ما داخل حسابشون جا خوش مي كنه و جمع مي شه اونا هم با سپرده بلند مدت يا كوتاه مدت سود بانكي مي گيرند و يا حتي وام بانكي...
-
تعداد تشکر ها ازmobitak به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2015, 18:12
به نظر من پول اگر تو زرین کارت بمونه ضررش بشتر از اون ۱ تا ۲ درصد کامزدی هست که درگاه های دیگه میگیرن
چون به پولی که تو زین کارت میمونه بر خلاف سایر کارت های بانکی سودی تعلق نمیگیره
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
این بگم به نظرتون این همه امکانات خوب مثل سیستم پرداخت در محل و ussd رو داره میده این امکانات مسخره چیه ! حالا بیاد کارت بانکی بده بیرون روش بنویسه کارت بانکی جهان پی به شتاب هم وصل باشه چه فایده ای داره :|
همون زرین پال هم باید درخواست انتقال وج به زرین کارت رو بدی خوب چه کاریه میای مستقیم میریزی توی حساب بانکیت دیگه

این ussd جهان پی رو چجوری میشه فعال یا استفاده کرد؟
-
-
March 18th, 2015, 18:20

نوشته اصلی توسط
newidea
با سلام
دوست عزیز شما مثل زرین پال کارت بانکی ارائه نمی کنید؟
اين كارت بانكي كه ارئه مي دهند اصلا قابل اعتماد نيست چه تضميني وجود داره كه تمام پول هاي خودمون رو داخل زرين كارت نگه داريم و مشكلي براي سرمايه ما پيش نياد؟اگر روزي كارت خوان ها زرين كارت رو نامعتبر بدونند و يا اينكه اين كارت ها هك بشه...در واقع تمام موجودي پذيرندگان در زرين كارتشون هست و در يك حساب به نام مديرش اگر براي حساب مدير مشكلي پيش بياد اونوقت تمام پذيرندگان به مشكل مي خورند...
-
-
March 18th, 2015, 18:22

نوشته اصلی توسط
asdadsdxz
این ussd جهان پی رو چجوری میشه فعال یا استفاده کرد؟
باید تیکت کنید بارشون از داخل سایت تا راهنمایی کنند
-
-
March 18th, 2015, 18:24

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
باید تیکت کنید بارشون از داخل سایت تا راهنمایی کنند
شما گرفتیت این سرویس رو می دونید به چه صورتی هست؟
-
-
March 18th, 2015, 18:52

نوشته اصلی توسط
mobitak
آره فقط براي خودشون سود داره! در حقيقت نوشتند زرين پال بدون كارمزد! در صورتي كه كارمزد داره و اين كارمزد رو با موندن پول ما داخل زرين كارتشون و... مي گيرند چون پول هاي ما داخل حسابشون جا خوش مي كنه و جمع مي شه اونا هم با سپرده بلند مدت يا كوتاه مدت سود بانكي مي گيرند و يا حتي وام بانكي...
من اين کارت رو دارم و خيلی راضی هستم
چون قبلا کارمزد زيادی رو هم ماه به سرويس دهنده های ديگه پرداخت ميکردم
و از وقتی اين کارت رو گرفتم خيالم بابت کارمزد خيلی راحت شده
تسويه اش هم عانی هست و من احساس ميکنم پول هميشه تو جيبم هست
حتی خيلی وقتا بيرونم و از اپليکيشنشون تسويه ميزنم و همون موقع مياد تو کارتم و من پول رو از خود پرداز ميگيرم
به نظرم ايده کارت خيلی آلی بوده
من که راضی هستم
البته خوشبختانه درگاه جهان رو هم موقت فعال کردم تا شايد تو جشنواره برنده بشم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mobitak
اين كارت بانكي كه ارئه مي دهند اصلا قابل اعتماد نيست چه تضميني وجود داره كه تمام پول هاي خودمون رو داخل زرين كارت نگه داريم و مشكلي براي سرمايه ما پيش نياد؟اگر روزي كارت خوان ها زرين كارت رو نامعتبر بدونند و يا اينكه اين كارت ها هك بشه...در واقع تمام موجودي پذيرندگان در زرين كارتشون هست و در يك حساب به نام مديرش اگر براي حساب مدير مشكلي پيش بياد اونوقت تمام پذيرندگان به مشكل مي خورند...
فکر نميکنم کارت رو برای هر مجموعه ای بدن و تضمين های خوبی ميخوان ازشون
وگرنه الان همه درگاه های واسط کارت خودشون رو داشتند
-
-
March 18th, 2015, 18:53
عضو جدید
طبق پست اول:
*لطفا فقط کاربرانی که عضو جهان پی هستند شرکت کنند.
*خواهشمندیم فقط نظرات و پیشنهادات خود را در مورد سرویس جهان پی اعلام کرده و از سایر سرویس دهنده اسمی برده نشود
-
تعداد تشکر ها ازJahan Pay Co به دلیل پست مفید