بنده گفتم توهین نه عزیز
جواب سوال اول که ندادید که من بدم
ولی جواب سوال دوم
ببنید دوست عزیز بنده رشته تحصیلیم کارم جوریی با این قضیه هم ارتباط داره و خوب در مورد شیوه های فیل ترینگ و آینده فیل ترینگ چیز هایی میدونم اینکه توی صدا و سیما چی میگن شما ولش کن دوست عزیز شما الان چند ساله که شعار میدن که میخوایم اینترنت رو مثلا امن کنیم ؟ چند سال میگن اینقد قدرت سایبری رفته بالا که دیگه ***ی های اینترنتی و ... امکان ناپذیر میشه
تا جایی که بنده میدونم شعار هایی مثل این از زمانی که پلیس فتا شروع به کار کرده بوده و خواهد بود ولی آیا توانایی همچین کارهایی رو دارن ؟ خیر
در مورد این مورد هم خوب خیلی وقته دارن روش مانور میدن ولی آیا دارن ؟
در دنیای نت که هنوز همچین چیزی امکان پذیر نشده تا جایی که بنده تحقیق کردم میشه دسترسی ها رو سخت کرد ولی اینکه کلا ببندیش خیر
موفق و پیروش باشید
مشکلی نیست دوست عزیز اولا بند معلم و استاد نیستم فقط یکم تجربه دارم و خوشحال میشم که در اختیار افراد بزارم چون خودم هنوز تجربیات تلخی رو که داشتم و کسی نبوده راهنمایی کنه رو هنوز فراموش نکردم و میدونم که سخته واسه همین سعی میکنم تا جایی که میشه کمک کنم تا جایی که میدونم
یاهو هم داشتید پ.خ کنید در خدمتم دوست عزیز
شمام کلا به من لطف دارید واقعا
موفق باشید
عکس + تبلیغات + بدون پارتی بودن ( اخریش از همه سنگین تره
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)