نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: راهنمایی از هاستینگ های محترم

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن taksis آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    1,152
    تشکر شده در
    549 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی از هاستینگ های محترم

تخصص بالایی تو مدیریت سرور میخواد بخصوص وقتی از دیتاسنتر های خارجی خرید کنید
    این کاری که شما تصمیم داری انجام بدی رو بنده سال 82-81 میخواستم انجام بدم.با اینکه اونموقع فقط ایران سرور و ایران هاست و دو سه تا شرکت دیگه تو این زمینه فعالیت داشتن و درصد موفقیت من هم در بین اونا حداقل ۸۰٪ بود اما بازم بیخیالش شدم.
    به درد سرش نمیارزه کما اینکه الان هاستینگهای بسیار بسیار زیادی(چه شرکتی چه خونگی) دارن فعالیت میکنند و موفقیت بسیار زیادی هم دارند
    و الان به نظرم طوری شده که تا یکی دو سال اینده دیگه هاستینگ های خونگی تبدیل به دیتاسنتر های خونگی میشه!
    در کل از ریسلر و مستر ریسلر و.....شروع کنید.دستتون میاد اوضاع این صنف رو.بعد تصمیم بگیرید ادامه بدید یا نه

2. تعداد تشکر ها از taksis به دلیل پست مفید

عضو انجمن ali09366 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    173
    تشکر شده در
    92 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی از هاستینگ های محترم

نقل قول نوشته اصلی توسط taksis نمایش پست ها
    تخصص بالایی تو مدیریت سرور میخواد بخصوص وقتی از دیتاسنتر های خارجی خرید کنید
    این کاری که شما تصمیم داری انجام بدی رو بنده سال 82-81 میخواستم انجام بدم.با اینکه اونموقع فقط ایران سرور و ایران هاست و دو سه تا شرکت دیگه تو این زمینه فعالیت داشتن و درصد موفقیت من هم در بین اونا حداقل ۸۰٪ بود اما بازم بیخیالش شدم.
    به درد سرش نمیارزه کما اینکه الان هاستینگهای بسیار بسیار زیادی(چه شرکتی چه خونگی) دارن فعالیت میکنند و موفقیت بسیار زیادی هم دارند
    و الان به نظرم طوری شده که تا یکی دو سال اینده دیگه هاستینگ های خونگی تبدیل به دیتاسنتر های خونگی میشه!
    در کل از ریسلر و مستر ریسلر و.....شروع کنید.دستتون میاد اوضاع این صنف رو.بعد تصمیم بگیرید ادامه بدید یا نه
    نگرانی از این بابت وجود نداره ؛ کانال رسمی ما از 3 روز دیگه فعالیتش شروع میشه و تمام مراحل خرید از دیتاسنتر ها و مدیریت و کانفیگ سرور و دفع حملات و هر چیزی که نیاز باشه رو کم کم آموزش می دهیم وشیر میشه .
    البته همین الان هم منابع آموزشی زیادی هستند که برای راه اندازی کافیه ولی برای مدیریت سرور تا به حال آموزش های جامعی ندیدم .
    شما قدم اول رو بردارید بقیه قدم ها خودشون رو نشون میدن .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)