نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

موضوع: درگاه پرداخت مستقیم بدون کارمز و 100% رایگان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    127
    تشکر شده در
    94 پست

پیش فرض پاسخ : درگاه پرداخت مستقیم بدون کارمز و 100% رایگان

ممنون که به ما احترام گزاشتین و رفتین خودتون تحقیق کردین این خیلی عالی هست (ببخشید به خاطر دیر جواب دادنم چون دانشگاه بودم نتونستم جواب بدم)

خوب دوستان یک مشکل اداری پیش اومده من به شما قول میدم که حتما مدارکی مبنی بر اثبات حرفم رو اینجا بزارم

در جواب دوستمون samansystems

1- این شرکت PSP هست و همه از طریق شاپرک مدیریت میشن مثلا وقتی از درگاه بانک ملت و ... اقدام بشه برای پرداخت مبلغ 24 ساعت بعد به حساب فرد مورد نظر میرسه ولی وقتی از طریق این سه بانک اقدام بشه یعنی (صادرات تجارت کارافرین) حساب ها توی 3 نوبت در طول روز واریز میشه
    مثلا 8 صبح تا 10 صبح
    1 ظهر تا 3 بعد ظهر
    6عصر تا 8 شب
    پرداخت هایی که بعد از 8 شب صورت بگیره ساعت 8 تا 10 صبح پرداختش انجام میشه این تایم هایی که گفتم دقیق نیستن ولی کلا به این صورت هست

متوجه منظور من شدین ؟

حالا در مورد دستگاه های پوز برعکس هست مثلا توی این همه بانک دستگاه های پوز بانک ملت خیلی سریع تر مبلغ رو میرسونن

در جواب دوستمون sht-design

1- همون طور که گفتم ما نمایندگی ایران کیش هستیم و همون طور که خودتون هم میدونید که این وسط رابطه ها باشن کار سریع تر پیش میره ما به شما تظمین میدیم که اگه از طریق نمایندگی ما اقدام کنید 24 ساعته درگاه شما اماده میشه البته که الان نزدیک عید هستیم میتونیم قول 4 روز رو بدیم چون خودتون در جریان هستین که روال کار اداری در اسفند ماه خیلی کند میشه

2- در مورد کارمزد باید بگم طرح هایی بود و هست که کارمزد کم میکرد طرف صحبتم با چند نوع مخاطب بود 1 - افرادی که نماد دارن ولی توانایی دریافت درگاه مستقیم رو ندارن و میرن از درگاه غیر مستقیم استفاده میکنن مثل پیلاین و ... 2- افرادی که از قرار داد های قدیمی بانک ها استفاده میکنند که داخل اون ها کارمز بود البته مدت زیادی هست که این قرار داد ها دیگه بسته نمیشه وقرار داد های جدید تراکنش 0 درصد هست

3- من به شما قول دادم که نمونه درگاه رو ارسال کنم و حتما هم همین کار رو میکنم پوزش من رو بپذیرید امروز مشکلاتی پیش اومد که فرصت نشد این کار صورت بگیره حتما مدارکی که موجب اعتماد سازی میشه رو به زودی ضمیمه میکنم در این مورد کاملا حق با شما هست

در مورد بروز رسانی پستتون واقعا نمیدونم چی بگم ایشالا که خودتون با تحقیقاتی که انجام میدین بتونید به جوابی برسید در هر صورت اگه سوالی بود بنده در خدمتم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa73 نمایش پست ها

1- این شرکت psp هست و همه از طریق شاپرک مدیریت میشن مثلا وقتی از درگاه بانک ملت و ... اقدام بشه برای پرداخت مبلغ 24 ساعت بعد به حساب فرد مورد نظر میرسه ولی وقتی از طریق این سه بانک اقدام بشه یعنی (صادرات تجارت کارافرین) حساب ها توی 3 نوبت در طول روز واریز میشه
    مثلا 8 صبح تا 10 صبح
    1 ظهر تا 3 بعد ظهر
    6عصر تا 8 شب
    پرداخت هایی که بعد از 8 شب صورت بگیره ساعت 8 تا 10 صبح پرداختش انجام میشه این تایم هایی که گفتم دقیق نیستن ولی کلا به این صورت هست

متوجه منظور من شدین ؟
    1. اين مورد که ميگيد باز هم آنی نيست و تاخير 3 4 ساعته داره.
    2. آيا ترمينال ها ipg تعريف ميشن ؟ چون قانون شاپرک برای ipg يکبار تسويه حساب در روز هست. و اگر 3 مورد تسويه باشه به احتمال زياد ترمينال روی شاپرک ipg تعريف نميشه و موبايل گيت تعريف ميشه. ميتونيد اين مورد رو شفاف سازی کنيد ؟
    3. آيا شما در اين شرکت مشغول هستيد و الان به عنوان نماينده رسمی اين شرکت به صورت رسمی اين موراد رو مطرح ميکنيد ؟

ممنون

عضو انجمن sht-design آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    848
    تشکر شده در
    592 پست

ممنون که به ما احترام گزاشتین و رفتین خودتون تحقیق کردین این خیلی عالی هست (ببخشید به خاطر دیر جواب دادنم چون دانشگاه بودم نتونستم جواب بدم)

خوب دوستان یک مشکل اداری پیش اومده من به شما قول میدم که حتما مدارکی مبنی بر اثبات حرفم رو اینجا بزارم

1- این شرکت PSP هست و همه از طریق شاپرک مدیریت میشن مثلا وقتی از درگاه بانک ملت و ... اقدام بشه برای پرداخت مبلغ 24 ساعت بعد به حساب فرد مورد نظر میرسه ولی وقتی از طریق این سه بانک اقدام بشه یعنی (صادرات تجارت کارافرین) حساب ها توی 3 نوبت در طول روز واریز میشه
    مثلا 8 صبح تا 10 صبح
    1 ظهر تا 3 بعد ظهر
    6عصر تا 8 شب

متوجه منظور من شدین ؟

حالا در مورد دستگاه های پوز برعکس هست مثلا توی این همه بانک دستگاه های پوز بانک ملت خیلی سریع تر مبلغ رو میرسونن

در جواب دوستمون sht-design

1- همون طور که گفتم ما نمایندگی ایران کیش هستیم و همون طور که خودتون هم میدونید که این وسط رابطه ها باشن کار سریع تر پیش میره ما به شما تظمین میدیم که اگه از طریق نمایندگی ما اقدام کنید 24 ساعته درگاه شما اماده میشه البته که الان نزدیک عید هستیم میتونیم قول 4 روز رو بدیم چون خودتون در جریان هستین که روال کار اداری در اسفند ماه خیلی کند میشه

2- در مورد کارمزد باید بگم طرح هایی بود و هست که کارمزد کم میکرد طرف صحبتم با چند نوع مخاطب بود 1 - افرادی که نماد دارن ولی توانایی دریافت درگاه مستقیم رو ندارن و میرن از درگاه غیر مستقیم استفاده میکنن مثل پیلاین و ... 2- افرادی که از قرار داد های قدیمی بانک ها استفاده میکنند که داخل اون ها کارمز بود البته مدت زیادی هست که این قرار داد ها دیگه بسته نمیشه وقرار داد های جدید تراکنش 0 درصد هست

3- من به شما قول دادم که نمونه درگاه رو ارسال کنم و حتما هم همین کار رو میکنم پوزش من رو بپذیرید امروز مشکلاتی پیش اومد که فرصت نشد این کار صورت بگیره حتما مدارکی که موجب اعتماد سازی میشه رو به زودی ضمیمه میکنم در این مورد کاملا حق با شما هست

در مورد بروز رسانی پستتون واقعا نمیدونم چی بگم ایشالا که خودتون با تحقیقاتی که انجام میدین بتونید به جوابی برسید در هر صورت اگه سوالی بود بنده در خدمتم
    من امروز تماس گرفتم با شرکت ایران کیش استان فارس اعلام کردند درگاه های اینترنتی روی دو بانک هست ، اول تجارت و دوم صادرات که چند روزه تازه منتقل شده
    برای تسویه حساب آنی فرمودند که این حرف صحیح نیست و تسویه حساب به صورت آنی روی بانک تجارت نیست ، احتمالا صادرات که جدید آمده هم همونجوره ، شما از کجا گفتید که تسویه حساب آنی هست ؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    127
    تشکر شده در
    94 پست

در مورد تسویه حساب در پست قبلی گفتم که به چه شکل هست . 3-4 ساعت رو همه جا آنی حساب میکنن این عرفش هست

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sht-design نمایش پست ها
    من امروز تماس گرفتم با شرکت ایران کیش استان فارس اعلام کردند درگاه های اینترنتی روی دو بانک هست ، اول تجارت و دوم صادرات که چند روزه تازه منتقل شده
    برای تسویه حساب آنی فرمودند که این حرف صحیح نیست و تسویه حساب به صورت آنی روی بانک تجارت نیست ، احتمالا صادرات که جدید آمده هم همونجوره ، شما از کجا گفتید که تسویه حساب آنی هست ؟
    در مورد تسویه حساب در پست قبلی گفتم که به چه شکل هست 3-4 ساعت رو همه جا آنی حساب میکنن نسبت به 24 ساعت

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

در مورد تسویه حساب در پست قبلی گفتم که به چه شکل هست . 3-4 ساعت رو همه جا آنی حساب میکنن این عرفش هست
    - - - Updated - - -
    در مورد تسویه حساب در پست قبلی گفتم که به چه شکل هست 3-4 ساعت رو همه جا آنی حساب میکنن نسبت به 24 ساعت
    2. آيا ترمينال ها ipg تعريف ميشن ؟ چون قانون شاپرک برای ipg يکبار تسويه حساب در روز هست. و اگر 3 مورد تسويه باشه به احتمال زياد ترمينال روی شاپرک ipg تعريف نميشه و موبايل گيت تعريف ميشه. ميتونيد اين مورد رو شفاف سازی کنيد ؟
    3. آيا شما در اين شرکت مشغول هستيد و الان به عنوان نماينده رسمی اين شرکت به صورت رسمی اين موراد رو مطرح ميکنيد ؟

ممنون

عضو انجمن modiranhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    167
    تشکر تشکر شده 
    513
    تشکر شده در
    382 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها

ممنون
    سلام و احترام

آنی ایشون هم مثل آنی سیستم شماست ( زرین پال ) گاهی مشکلات درگاه و سوئیچ و شاپرک و ..
    مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
    نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی

7. تعداد تشکر ها ازmodiranhosting به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط modiranhosting نمایش پست ها
    سلام و احترام
    آنی ایشون هم مثل آنی سیستم شماست ( زرین پال ) گاهی مشکلات درگاه و سوئیچ و شاپرک و ..
    ايشون در مورد مشکلات چيزی نگفتند!
    جسارتا شما در جريان کار ايشون قرار داريد و ميتونيد اطلاعات بيشتری ارائه بديد ؟
    ویرایش توسط samansystems : March 8th, 2015 در ساعت 17:49

عضو انجمن modiranhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    167
    تشکر تشکر شده 
    513
    تشکر شده در
    382 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    ايشون در مورد مشکلات چيزی نگفتند!
    جسارتا شما در جريان کار ايشون قرار داريد و ميتونيد اطلاعات بيشتری ارائه بديد ؟
    تسویه حساب توی سیستم شاپرک دقیقا مصداق حرف شماست اما ایران کیش مطابق سیاسی که داره پرداخت ها رو سریعتر انجام میده و این فقط یک سیاسته مثل خیلی از سیاست ها مجموعه شما
    مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
    نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)