ممنون که به ما احترام گزاشتین و رفتین خودتون تحقیق کردین این خیلی عالی هست (ببخشید به خاطر دیر جواب دادنم چون دانشگاه بودم نتونستم جواب بدم)
خوب دوستان یک مشکل اداری پیش اومده من به شما قول میدم که حتما مدارکی مبنی بر اثبات حرفم رو اینجا بزارم
در جواب دوستمون
samansystems
1- این شرکت PSP هست و همه از طریق شاپرک مدیریت میشن مثلا وقتی از درگاه بانک ملت و ... اقدام بشه برای پرداخت مبلغ 24 ساعت بعد به حساب فرد مورد نظر میرسه ولی وقتی از طریق این سه بانک اقدام بشه یعنی (صادرات تجارت کارافرین) حساب ها توی 3 نوبت در طول روز واریز میشه
مثلا 8 صبح تا 10 صبح
1 ظهر تا 3 بعد ظهر
6عصر تا 8 شب
پرداخت هایی که بعد از 8 شب صورت بگیره ساعت 8 تا 10 صبح پرداختش انجام میشه این تایم هایی که گفتم دقیق نیستن ولی کلا به این صورت هست
متوجه منظور من شدین ؟
حالا در مورد دستگاه های پوز برعکس هست مثلا توی این همه بانک دستگاه های پوز بانک ملت خیلی سریع تر مبلغ رو میرسونن
در جواب دوستمون
sht-design
1- همون طور که گفتم ما نمایندگی ایران کیش هستیم و همون طور که خودتون هم میدونید که این وسط رابطه ها باشن کار سریع تر پیش میره ما به شما تظمین میدیم که اگه از طریق نمایندگی ما اقدام کنید 24 ساعته درگاه شما اماده میشه البته که الان نزدیک عید هستیم میتونیم قول 4 روز رو بدیم چون خودتون در جریان هستین که روال کار اداری در اسفند ماه خیلی کند میشه
2- در مورد کارمزد باید بگم طرح هایی بود و هست که کارمزد کم میکرد طرف صحبتم با چند نوع مخاطب بود 1 - افرادی که نماد دارن ولی توانایی دریافت درگاه مستقیم رو ندارن و میرن از درگاه غیر مستقیم استفاده میکنن مثل پیلاین و ... 2- افرادی که از قرار داد های قدیمی بانک ها استفاده میکنند که داخل اون ها کارمز بود البته مدت زیادی هست که این قرار داد ها دیگه بسته نمیشه وقرار داد های جدید تراکنش 0 درصد هست
3- من به شما قول دادم که نمونه درگاه رو ارسال کنم و حتما هم همین کار رو میکنم پوزش من رو بپذیرید امروز مشکلاتی پیش اومد که فرصت نشد این کار صورت بگیره حتما مدارکی که موجب اعتماد سازی میشه رو به زودی ضمیمه میکنم در این مورد کاملا حق با شما هست
در مورد بروز رسانی پستتون واقعا نمیدونم چی بگم ایشالا که خودتون با تحقیقاتی که انجام میدین بتونید به جوابی برسید در هر صورت اگه سوالی بود بنده در خدمتم