صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

موضوع: درگاه پرداخت مستقیم بدون کارمز و 100% رایگان

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    127
    تشکر شده در
    94 پست

پیش فرض درگاه پرداخت مستقیم بدون کارمز و 100% رایگان

شرکت کارت اعتباری ایران کیش در فروردین ماه سال1382 با ماموریت «صدور و ارايه خدمات کارت اعتباری» آغاز به فعالیت نمود و با مجوز شماره 1592 مورخ 82/01/23 در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت‌های صنعتی و معنوی منطقه آزاد کیش به ثبت رسید.
    شركت كارت اعتباري ایران کیش با درک ضرورت توسعه ارايه خدمات پرداخت الکترونیک و نقش آن در توسعه پایدار و همه جانبه کشور، همکاری خویش را از فروردین ماه 1382 با ماموریت صدور و ارائه خدمات کارت اعتباری به بانک‌های ایران آغازکرد. شرکت از سال 1384 مسوولیت ایجاد و پشتیبانی شبکه پایانه‌های فروش و سایر ابزارهای پرداخت و پذیرش بانک‌ها و صدور انواع کارت‌های اعتباری را با هدف گسترش فعالیت‌های خود را در زمینه ارائه خدمات پرداخت الکترونیک به نظام بانکی، صنعت بیمه و بازارهای مالی بر عهده گرفت.
    بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در شهریور ماه 1385 با تایید صلاحیت‌ها و فعالیت‌های شرکت مجوز ارائه خدمات پرداخت الکترونیک (PSP) را به شرکت اعطا نمود.
    شرکت کیش با چشم‌انداز توسعه ابزارهاي پرداخت و پذيرش تبدیل شدن به یکی از مطرح‌ترین شرکت‌های PSP جهان و بزرگترین شرکت PSP خاورمیانه، ماموریت خویش را بر توسعه کمی و کیفی شبکه پذیرندگان کارت و ایجاد بسترها و زیرساخت‌های ارتباطی نرم‌افزاری و سخت‌افزاری بنا كرده است.

فعالیت‌های عمومی و تخصصی شرکت‌ طبق اساسنامه
    موضوع فعاليت شرکت طبق اساسنامه به شرح ذيل مي‌باشد:

• ايجاد و اداره شبکه‌هاي گسترده رايانه‌اي ارائه خدمات پرداخت و ارايه خدمات مربوط با استفاده از انواع سيستم‌ها و مکانيزم‌هاي مرتبط از جمله خريد و فروش، اجاره و پشتيباني دستگاه‌هاي خود پرداز (ATM) و پايانه فروش (POS) و ارايه خدمات پول‌گذاري و پول‌رساني به بانک‌ها و موسسات مالي و اعتباري منطبق بر مقررات ناظر بر ارايه دهندگان خدمات پرداخت اعلام شده توسط بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران.

• فعاليت در زمينه شبکه‌هاي رايانه‌اي اطلاع رساني

• فعاليت در زمينه خريد و ساخت و پياده‌سازي و راهبري سيستم‌هاي نرم‌افزاري و سخت افزاري مرتبط با ارايه خدمات نوين پرداخت الکترونيکي

• خريد و فروش و واردات و صادرات تجهيزات رايانه‌اي ودستگاه‌هاي جانبي رايانه قطعات و ملزومات رايانه

• ارايه خدمات پشتيباني تجهيزات سخت‌افزاري رايانه

• ارايه خدمات پشتيباني نرم‌افزاري رايانه‌اي

• آموزش و پژوهش در زمينه موضوع فعاليت

• اخذ تسهيلات و اعتبار از بانک‌ها و موسسات مالي و اعتباري

• انعقاد قرارداد با اشخاص حقيقي و حقوقي

• اخذ و اعطاي نمايندگي و ايجاد شعب در داخل و خارج از کشور

• شرکت در مناقصات و مزايدات در زمينه موضوع فعاليت شرکت و مشارکت در سرمايه‌گذاري در ساير شرکت‌ها از طريق تاسيس يا خريد و يا تعهد سهام شرکت‌هاي فعال در زمينه موضوع فعاليت شرکت و خريد اوراق مشارکت

• ارايه آموزش‌هاي حرفه‌اي در زمينه‌هاي فعاليت‌هاي خدمات نوين پرداخت طبق مقررات جاري کشور

• مشارکت و سرمايه‌گذاري در ساير شرکت‌ها از طريق تاسيس يا خريد و يا تعهد سهام شرکت‌هاي فعال

• فعاليت در زمينه واردات و صادرات کالاهاي سخت‌افزاري، نرم‌افزاري و خدمات مرتبط با فعاليت‌هاي شرکت

• ارايه خدمات پول‌گذاري و پول‌رساني به بانک‌ها و موسسات مالي و اعتباري

• استفاده بهينه و مديريت نقدينگي شرکت به‌صورت خريد اوراق مشارکت و خريد سهام شرکت‌ها .

فعالیت‌های عمومی در حوزه ارايه خدمات پرداخت
    بازاریابی:

• کمی: این نوع بازاریابی درسطح کشور و در تمامی بنگاه‌های اقتصادی با گردش مالی کم و متوسط انجام می‌گیرد.

• کیفی: با توجه به نوع عملکرد و گردش مالی بنگاه، اندازه بازار هدف و حجم مشتریان بالقوه و همچنین نیازهای خاص مشتریان بازاریابی کیفی صورت می‌پذیرد.

نصب: پس ازمرحله بازاریابی و تائيد مدارک، پایانه فروش در محل پذیرنده (حقوقی و حقیقی) نصب می شود.پشتیبانی: پس از نصب پایانه‌ها عملیات پشتیبانی آغاز می‌گردد. پشتیبانی شامل، بازدیدهای دور‌ه ای (PM) و همچنین پشتیبانی موردی پس از تماس (Call) پذیرنده با مرکز تماس شرکت انجام می‌پذیرد.
    ارايه خدمات تعمیر و نگهداری POS
    انجام پرداخت الکترونیک با استفاده از بسترهای اینترنتی (Internet Payment)
    انجام مراودات بین المللی در جهت گسترش ارايه خدمات و توسعه بازار تجارت الکترونیک.
    سبد ویژه خدمات تخصصی شرکت‌
    فعالیت‌های حرفه‌ای ایران‌کیش محدود به موارد فوق‌الذکر نبوده و مواردی در زمره فعالیت‌های خاص این شرکت قرار می‌گیرند که در ذیل فهرستی از این موارد در قالب محصولات، خدمات و قابلیت‌هایی آورده شده است:
    • انتشار نشریه تخصصی یار‌یاران به عنوان اولین و تنها نشریه تخصصی صنعت پرداخت الکترونیک درکشور و اتفاق ویژه سال 1389در این صنعت که به واسطه ارتباط تنگاتنگ ایران‌کیش با مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی به منظور کسب دانش روز و احراز استانداردهای جهانی میسر گشته است.

• گسترش پروژه‌های پرداخت الکترونیک کشور در خارج از مرزهای ایران با استفاده از تکنولوژی WEB

• ارايه خدمات Multi Acquirer

• ارايه خدمات Multi Merchant

• ارايه خدمات پرداخت تسهيمي

• ارايه خدمات واريز آني مبلغ دريافتي به حساب پذيرنده

• ارايه سیستم‌های تخفیف مبتنی بر POS و مدیریت ترمینال به ترمینال

• ارايه سیستم GSM POS

• ارايه سیستم Bluetooth POS

• ارايه سیستم LAN POS

• ارايه سیستم PC POS

• ارايه سیستم LAN PC POS

• ارايه دستگاه‌های مجهز به بارکدخوان

• ارايه دستگاه‌های قابل اتصال به پرینترهای عمومی

• ارايه خدمات گزارش‌دهی سیستمی و مشاهده تراکنش‌ها به تفکیک ترمینال در وب‌سایت ایران‌کیش و مشاهده ریز گزارشات و اتفاقات حادث شده در سیستم

• ارايه شارژ اپراتورهاي تلفن همراه ( E-Voucher ) و کلیه شارژهای Pin-Based

خوب این یک معرفی نامه درمورد این شرکت هست که بنده براشون فعالیت میکنم

دوستانیکه علاقه مند هستن به دریافت خدمات از این شرکت به طور رایگان با من در ارتباط باشن

اگر هم سوالی داشتین همینجا بپرسید یا میتونید با بنده تماس بگیرید

مصطفی برخورداری 09394524880

mostafa_barkhordari@yahoo.com

2. تعداد تشکر ها ازmostafa73 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن sht-design آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    848
    تشکر شده در
    592 پست

پیش فرض پاسخ : درگاه پرداخت مستقیم بدون کارمز و 100% رایگان

با سلام خدمت شما دوست عزیز
    منظورتون از این پست چی بوده الان ؟
    منظورتون پایانه فروشگاهی ایران کیش هست که به بانک هایی مثلا صادرات خدمات پایانه فروشگاهی میدن ؟
    اینجور پوز های فروشگاهی زیاد توی انجمن بحث نمیشه و اکثرا درگاه های اینترنتی مورد نظر هست ، سال قبل من درخواست دادم برای درگاه پرداخت اینترنتی از توی سایتشون متاسفانه اصلا خبری ازشون نشد
    چند روز پیش هم داشتم با شرکت پرداخت سامان صحبت میکردم گفتند که درگاه بانک هایی مثل صادرات ، شهر و رفاه زیر نظر آنها هست
    ممنون میشم نمونه درگاهی که مسئولش خود شرکت ایران کیش باشه به بنده معرفی کنید و مستنداتی از اون رو برای بنده بفرستید

5. تعداد تشکر ها ازsht-design به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    127
    تشکر شده در
    94 پست

1- سلام دوست من این شرکت یک سری خدمات میده که کابرانی که تاحالا ازش خدمات گرفتن راضی هستن من هم خواستم توی این فروم این خدمات رو مطرح کنم تا دوستانی که از این نوع خدمات اطلاعی ندارن این پست رو بخونن و بتونن این خدمات رو دریافت کنن

2- پستی که گزاشتم یک معرفی کامل بود بنده بیشتر روی درگاه مستقیم تاکید دارم که این شرکت توانایی این رو داره درگاه مستقیم به شما بده اون هم خیلی سریع

3- بنده زیاد در مورد دستگاه های پوز مانور نمیدم هر چند این دستگاه به افرادی که این خدمات رو میخوان داده میشه ، تاکید خودم هم روی دیگاه پرداخت هست . همون طور هم که خودتون میدونید و مطرح هم کردین یک سری افراد مستقیم میرن از داخل سایت ثبت نام میکنن و این کار باعث میشه برن توی لیست کاری و خوب بعضی ها سریع درگاه و خدمات مورد نظرشون رو میگیرن و بعضی ها هم دیر میگیرن یا اصلا نمیگیرن به خاطر ناقص بودن مدارک بنده این وسط حکم واسطه رو دارم که به شخصه داخل شرکت دنبال کار های بچه های فروم هستم و هرچه سریع تر خدمات مورد نظرشون رو براشون فراهم میکنم

4- به زودی لیستی از درگاه ها یی که این شرکت پشتیبانی میکنه براتون ارسال میشه

7. تعداد تشکر ها ازmostafa73 به دلیل پست مفید

عضو انجمن sht-design آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    848
    تشکر شده در
    592 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa73 نمایش پست ها
    1- سلام دوست من این شرکت یک سری خدمات میده که کابرانی که تاحالا ازش خدمات گرفتن راضی هستن من هم خواستم توی این فروم این خدمات رو مطرح کنم تا دوستانی که از این نوع خدمات اطلاعی ندارن این پست رو بخونن و بتونن این خدمات رو دریافت کنن

2- پستی که گزاشتم یک معرفی کامل بود بنده بیشتر روی درگاه مستقیم تاکید دارم که این شرکت توانایی این رو داره درگاه مستقیم به شما بده اون هم خیلی سریع

3- بنده زیاد در مورد دستگاه های پوز مانور نمیدم هر چند این دستگاه به افرادی که این خدمات رو میخوان داده میشه ، تاکید خودم هم روی دیگاه پرداخت هست . همون طور هم که خودتون میدونید و مطرح هم کردین یک سری افراد مستقیم میرن از داخل سایت ثبت نام میکنن و این کار باعث میشه برن توی لیست کاری و خوب بعضی ها سریع درگاه و خدمات مورد نظرشون رو میگیرن و بعضی ها هم دیر میگیرن یا اصلا نمیگیرن به خاطر ناقص بودن مدارک بنده این وسط حکم واسطه رو دارم که به شخصه داخل شرکت دنبال کار های بچه های فروم هستم و هرچه سریع تر خدمات مورد نظرشون رو براشون فراهم میکنم

4- به زودی لیستی از درگاه ها یی که این شرکت پشتیبانی میکنه براتون ارسال میشه
    ممنون ازتون
    اگر زودتر نمونه هایی از درگاه های پرداخت آماده شده با پشتیبانی ایران کیش بزارین ممنون میشوم
    من خودم به شخصه با اکثر بانک ها کار کردم ، توی بانک های دولتی رو بانک ملت و توی بانک های خصوصی بانک سامان به نظرم بهترین هستند ، از هر دو درگاه اینترنتی گرفتیم و خداروشکر راضی هستیم
    عکسی دارید از صفحه پرداخت درگاه اینترنتی مربوط به شرکت ایران کیش ؟

9. تعداد تشکر ها ازsht-design به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    127
    تشکر شده در
    94 پست

لینک درگاه ها رو حقیقتا من توی این سیستم ندارم توی لپ تاپم هست و اون هم توی شرکت هست
    شنبه حتما همه ی سایت هایی که از ما خدمات میگیرند رو معرفی میکنم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    63
    تشکر شده در
    47 پست

دوست عزیز پوز سیار هم ارائه میدید ؟!!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    127
    تشکر شده در
    94 پست

بله
    ولی فقط برای کسانی که تعداد تراکنش هاشون زیاد باشه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    63
    تشکر شده در
    47 پست

خیلی ممنون
    چه مدارک و ضوابطی نیاز داره ؟!

14. تعداد تشکر ها از hfiroozib به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    127
    تشکر شده در
    94 پست

یک فرم قرار داد هست که باید براتون ایمیل کنم و ...
    لطفا تماس بگیرید
    09394524880

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    80
    تشکر تشکر شده 
    28
    تشکر شده در
    25 پست

مدارک مورد نیاز چی هست ؟

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)