نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

موضوع: درگاه پرداخت مستقیم بدون کارمز و 100% رایگان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    127
    تشکر شده در
    94 پست

پیش فرض پاسخ : درگاه پرداخت مستقیم بدون کارمز و 100% رایگان

1- سلام دوست من این شرکت یک سری خدمات میده که کابرانی که تاحالا ازش خدمات گرفتن راضی هستن من هم خواستم توی این فروم این خدمات رو مطرح کنم تا دوستانی که از این نوع خدمات اطلاعی ندارن این پست رو بخونن و بتونن این خدمات رو دریافت کنن

2- پستی که گزاشتم یک معرفی کامل بود بنده بیشتر روی درگاه مستقیم تاکید دارم که این شرکت توانایی این رو داره درگاه مستقیم به شما بده اون هم خیلی سریع

3- بنده زیاد در مورد دستگاه های پوز مانور نمیدم هر چند این دستگاه به افرادی که این خدمات رو میخوان داده میشه ، تاکید خودم هم روی دیگاه پرداخت هست . همون طور هم که خودتون میدونید و مطرح هم کردین یک سری افراد مستقیم میرن از داخل سایت ثبت نام میکنن و این کار باعث میشه برن توی لیست کاری و خوب بعضی ها سریع درگاه و خدمات مورد نظرشون رو میگیرن و بعضی ها هم دیر میگیرن یا اصلا نمیگیرن به خاطر ناقص بودن مدارک بنده این وسط حکم واسطه رو دارم که به شخصه داخل شرکت دنبال کار های بچه های فروم هستم و هرچه سریع تر خدمات مورد نظرشون رو براشون فراهم میکنم

4- به زودی لیستی از درگاه ها یی که این شرکت پشتیبانی میکنه براتون ارسال میشه

2. تعداد تشکر ها ازmostafa73 به دلیل پست مفید

عضو انجمن sht-design آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    848
    تشکر شده در
    592 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa73 نمایش پست ها
    1- سلام دوست من این شرکت یک سری خدمات میده که کابرانی که تاحالا ازش خدمات گرفتن راضی هستن من هم خواستم توی این فروم این خدمات رو مطرح کنم تا دوستانی که از این نوع خدمات اطلاعی ندارن این پست رو بخونن و بتونن این خدمات رو دریافت کنن

2- پستی که گزاشتم یک معرفی کامل بود بنده بیشتر روی درگاه مستقیم تاکید دارم که این شرکت توانایی این رو داره درگاه مستقیم به شما بده اون هم خیلی سریع

3- بنده زیاد در مورد دستگاه های پوز مانور نمیدم هر چند این دستگاه به افرادی که این خدمات رو میخوان داده میشه ، تاکید خودم هم روی دیگاه پرداخت هست . همون طور هم که خودتون میدونید و مطرح هم کردین یک سری افراد مستقیم میرن از داخل سایت ثبت نام میکنن و این کار باعث میشه برن توی لیست کاری و خوب بعضی ها سریع درگاه و خدمات مورد نظرشون رو میگیرن و بعضی ها هم دیر میگیرن یا اصلا نمیگیرن به خاطر ناقص بودن مدارک بنده این وسط حکم واسطه رو دارم که به شخصه داخل شرکت دنبال کار های بچه های فروم هستم و هرچه سریع تر خدمات مورد نظرشون رو براشون فراهم میکنم

4- به زودی لیستی از درگاه ها یی که این شرکت پشتیبانی میکنه براتون ارسال میشه
    ممنون ازتون
    اگر زودتر نمونه هایی از درگاه های پرداخت آماده شده با پشتیبانی ایران کیش بزارین ممنون میشوم
    من خودم به شخصه با اکثر بانک ها کار کردم ، توی بانک های دولتی رو بانک ملت و توی بانک های خصوصی بانک سامان به نظرم بهترین هستند ، از هر دو درگاه اینترنتی گرفتیم و خداروشکر راضی هستیم
    عکسی دارید از صفحه پرداخت درگاه اینترنتی مربوط به شرکت ایران کیش ؟

4. تعداد تشکر ها ازsht-design به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    127
    تشکر شده در
    94 پست

لینک درگاه ها رو حقیقتا من توی این سیستم ندارم توی لپ تاپم هست و اون هم توی شرکت هست
    شنبه حتما همه ی سایت هایی که از ما خدمات میگیرند رو معرفی میکنم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)