نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

موضوع: تاپ هاست

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن taksis آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    1,152
    تشکر شده در
    549 پست

پیش فرض پاسخ : تاپ هاست

هی روزگار.....
    سال ۷۹ که اولین صفحه سایتمو کد نویسی کردم چند وقت دنبال یه هاستینگ بودم.....
    نمیخواستم از بین چند هاستینگ یکی رو انتخاب کنم ها.میخواستم فقط یکیشو پیدا کنم.
    حالا الحمدالله با وجود این انجمن و گوگل و سایت های انالیز خیلی کاره سختی نیست انتخاب یک هاستینگ خوب
    این دوست عزیزمون هم یکی از سرور هاش درگیر بوده مشکل پیش اومده براش
    والا بالله درست نیست این حرفا
    خب هممون مشکل داریم.ارزون فروشی این مشکلات رو هم داره.باید حالی بعضیا بکنی اقا جان از تو سی پنل نمیشه پست گذاشت تو سایت
    ولی خب به هرحال
    مدیریت تاپ هاست هم حالا طی یک ایمیل یا پیامک یا پاسخدهی تیکت ها میبایست این مشکل رو اعلام میکرد
    و حالا بعد از اینکه مشکل رفع شد برای دلجویی از کاربر هاش به تعداد روز هایی که مشکل برای مشتریان اون سرور پیش اومده بود یه تخفیفی برای کاربر ها قایل میشد یا چند روز به مهلت تمدید سرویس ها اضافه میکرد.مثلا چهار روز سرور قطع بوده ایشون شش روز به کاربر ها اضافه میکرد

2. تعداد تشکر ها از taksis به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    14 پست

پیش فرض پاسخ : تاپ هاست

نقل قول نوشته اصلی توسط taksis نمایش پست ها
    هی روزگار.....
    سال ۷۹ که اولین صفحه سایتمو کد نویسی کردم چند وقت دنبال یه هاستینگ بودم.....
    نمیخواستم از بین چند هاستینگ یکی رو انتخاب کنم ها.میخواستم فقط یکیشو پیدا کنم.
    حالا الحمدالله با وجود این انجمن و گوگل و سایت های انالیز خیلی کاره سختی نیست انتخاب یک هاستینگ خوب
    این دوست عزیزمون هم یکی از سرور هاش درگیر بوده مشکل پیش اومده براش
    والا بالله درست نیست این حرفا
    خب هممون مشکل داریم.ارزون فروشی این مشکلات رو هم داره.باید حالی بعضیا بکنی اقا جان از تو سی پنل نمیشه پست گذاشت تو سایت
    ولی خب به هرحال
    مدیریت تاپ هاست هم حالا طی یک ایمیل یا پیامک یا پاسخدهی تیکت ها میبایست این مشکل رو اعلام میکرد
    و حالا بعد از اینکه مشکل رفع شد برای دلجویی از کاربر هاش به تعداد روز هایی که مشکل برای مشتریان اون سرور پیش اومده بود یه تخفیفی برای کاربر ها قایل میشد یا چند روز به مهلت تمدید سرویس ها اضافه میکرد.مثلا چهار روز سرور قطع بوده ایشون شش روز به کاربر ها اضافه میکرد
    سلام
    از تذکرات مفیدتون واقعا ممنونم
    خیلی خوبه که امثال شما بزرگواران مارو درک می کنند (مخصوصا ان تیکه ارسال پست از سی پنل حرف دل ما بود)
    باور بفرمائید هم از طریق اطلاعیه اعلام کردیم و هم در خصوص دلجویی گاهی اتفاق افتاده برخی هاست های تمدید نشده را تا یک ماه مسدود نکردیم!!!
    مورد داشتیم طرف بعد از 3 ماه امده و سایتش که مسدود بوده را باز کردیم در حالی که برخی همکاران در هاستینگ های دیگر ظرف 3 روز سایت را از سرورشون پاک می کنند!!!
    توقعات هم از ما خیلی بالاست مثلا مشتری که یک هاست 4 تومانی گرفته از ما می خواهد که مراحل ساخت یک سایت را با جزئیات از طریق تیکت برایش توضیح دهیم!!! یا اینکه دامنه ملی که سفارش داده چرا ثبت نشده!! (حالا اصلا شناسه نیک نذاشته موقع سفارش ... ادم یاد آن جوک میفته که به طرف مگن برو حساب باز کن تا ما .... یا اینکه دامنه ای که ثبت کردیم و به دلیل عدم ارسال مدارک شناسایی یا تعهد نامه توسط نیک از سبد حذف شده را باید کلی توضیح بدیم و ...)
    یا مثلا مشتری میاد میگه چرا سایت من کند باز میشه الا و بلا مشکل از هاست!!! بررسی که می کنیم می بینیم قالب مشکل داره یا اینکه حجم صفحه اول سایتش 4 مگه!!!! به خدا گاهی پیش آمده که ما به یک مشتری بیش از یک ساعت داشتیم مشورت در خصوص بهینه کردن قالب سایتش می دادیم!!!!
    یکی میاد میگه رمز سی پنلمو عوض کنید!! (خودش بلد نیست عوض کنه!!) یکی میاد میگه این دامنه را پارک کن!!!
    خلاصه همه فکر می کنند این کارها وظیفه هاست است در حالی که نیست... اگرم بخواهیم بگیم نیست میشه کافر و پشتیبانی ضعیف!!!!
    به خاطر چنین سئوالاتی بود که محدودست زمانی در ارسال تیکت قرار دادیم و تیکت های با اولویت بالاتر را زودتر پاسخ می دهیم
    ............
    خلاصه خوشحالیم که دوستانی هم هستند که ما رو درک می کنند و انصاف دارند
    موفق باشید
    تاپ هاست

4. تعداد تشکر ها از tophost به دلیل پست مفید

عضو جدید xxhacker آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

Smile پاسخ : تاپ هاست

با سلام چند زمان زیادی از ایجاد این تاپیک گذشته است لازم دونستم تجربیاتم را از این سرویس دهنده بگویم

چون من دنبال یک هاست ارزان بودم از همین انجمن با این ارائه دهنده آشنا شدم و سرویسی خریداری نمودم(بی تحقیق به دلیل قیمت ارزان !!!!)

- پشتیبانی بسیار ضعیف(پاسخگویی به تیکت حداقل 24 ساعت)

- پایداری در حد 50%(امکان داره 5 روز سایت بالا نیایید)

-از همه مهمتر میزبانی سایت ها بر روی vps که این خود باعث بسیاری از ضعف ها است مثل ( عدم ارسال ایمیل ها به درستی که اکثر اوقات به کل ایمیل های ارسالی fail میشه امنیت پایین و کانفیگ ضعیف و ناسازگازی اکثر اسکریپت ها و الا ماشا...)

در آخر باید بگم درست است قیمت ارزان بسیار خوب است و خوشایند همه ولی با این مشکلات بزرگ بهتر است کسی اقدام به فروش سرویسی این چنین نکند (رایگان ارائه دهد نقدی هم وارد نیست بنده از حول حلیم افتادم تو دیگ )

در آخر تصمیم گیرنده شما دوستانی که این تاپیک را مطالعه میکنید هستید.

موفق و پیروز باشید
    ویرایش توسط xxhacker : September 28th, 2015 در ساعت 03:54

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)