سلام
به نظر من هر چیزی تو این دنیا ی نقص هایی داره چون توسط آدم ساخته شده ک خودش هم جایز الخطاست
ولی نکته ای ک هست اینکه همه بعد از فهمیدن ایرادت خودمون یا چیزایی ک ساختیم اون ایراد و برطرف میکنیم
و این یک پروسه طولانی مدتته و تقریبا تا روزی ک زنده ایم در جهت کامل کردن خودمون یا ساخته هامون تلاش میکنیم باز هم نمیتونیم کامله کامل بشیم
به نظر من این تاپیک ها واسه فهمیدن ایرادت هاستینگ خیلی خوبه ( به شرطی که توهین و نیش و کنایه توش نباشه )
چون هیچکس مثل رقیب آدم نقطه ضعف های آدم و نمیدوننه
و من فکر میکنم مدیر تاپ هاست با این تاپیک به خیلی از مشکلات پی برد و این شاید رو بازدیدکننده ها تاثیر منفی بزاره ( نظرات تند دوستان ) ولی رو کیفیت کار این هاستینگ بی شک تاثیر مثبت خواهد گذشت
ولی کاش این گفته ها در سایه ی ادب و احترام باشه .
من به عنوان کسی که تازه از خدماتش استفاده میکنم (حدودا 3 ماه )
ازش راضیم
درسته تیکت هام یکم دیر پاسخ داده شده ولی از ساعتی که بهم قول دادن تجاوز نکرده (پس رو حرفشون بودن و این خیلی ارزشمنده )
درسته گاهی وقتا سرعت لوودش پایینه ( ولی بخاطر پول کمی که گرفتن حقم دارن ک خدماتشون ضعیف باشه یا بشه )
اما اهل دروغ نبودن و پشتیبانیش با اعصاب آروم و با احترام کامل بدون هیچ عذر و بهانه ای ب سوالات من یکی جواب دادن
باز من معتقدم هر شرکتی در راه رسیدن به موفقیت به کلی مشکل بر میخوره و درست نیست باخاطر مشکلات اونارو بازخواست کنیم
من فقط نظر شخصیمو گفتم همین
بدرود