نقل قول نوشته اصلی توسط LoveLife نمایش پست ها
شما نمیتونید همچین درخواستی بکنید .فروم یعنی بحث و تبادل نظر و همه اعضا میتونن شرکت کنند و نظر بدن تا جایی که به کسی توهینی صورت نگیره منم نه دیتا سنتر دارم نه هاست فروشم نه سرور فروش اگر چیزی رو میگم بر اساس تجربه و تحقیقاتم میگم شما میگید خوبه 10 صفحه نوشتید و همش مشکل و تنها خوبی قیمت ارزون بودش منم میگم خوب نیست و میام دلایلم رو مینویسم اینجا ارشیو میشه و ایندکس تو گوگل ممکنه هزاران نفر این مطالب رو ببین و ما وظیفه داریم واقعیت ها رو بنویسم و بگیم

درباره مشکلتون
از یه شرکت ایرانی خریدید که ادعا کرده نماینده هست ؟ شرکت امریکایی و نمایندگی ایرانی با این همه تحریم و مشکلات خود دیتا سنتر هم میگه که به ایران سرویس نمیده حالا شما اعتماد کردید و خرید کردید و حالا فهمیدید که پول زیادی ازتون گرفتن و دروغ بهتون گفتن مشکلتون چی بوده قبلش تحقیق نکردید یه ایمیل میزدید میپرسیدید تو ایران نماینده دارید یا نه اصلا همچین فرد یا شخصی رسیلر شما هست یا نه اینها مسائل خیلی پیش افتاده و ساده ای هست .
آهان ، الان شد دوست عزيز ،
خوب اين فقط يكي از سوال هاي من بود
كه شما زحمت كشيديد جواب داديد ،

من فقط يك ماه از اون شركت وي پي اس گرفته و الان چند وقتي هست از اون جريان ميگذره و 30 تومان بيشتر از بورست گرفتن ، همين
ببين رفيق اگه 100 صفحه هم بشه ، بزار بنويسيم تا به قول شما به بقيه كمك كنيم ، من تو چندتا پست بالا گفتم براي اولين بار بعد از دوماه وي پي اس من 6 يا 7 دقيقه لنگ و پاچش هوا بود .
منم اگر مشكلي برام پيش بياد حتما ميام ميگم كه كسي اشتباه من را انجام نده ،‌ من تا الان از وي پي اس هاشون 100 % راضي بودم

نقل قول نوشته اصلی توسط Amir نمایش پست ها
بدترین ساپورتی که تا به امروز دیدم
امير جان من وي پي اس داشتم و ساپورتشون به موقع بوده و بدك هم نبوده ،‌ نمي دونم شايد من براشون وردي چيزي خوندم ، ولي انصافا هميشه جواب و كمكشون براي وي پي اس بين 3 تا 5 دقيقه هست.

شايد شما سرور اختصاصي داشتيد ،‌ نمي دونم چرا ولي دارن برعكس كار ميكنند و ساپورتشون براي سرور اختصاصي ضعيف تره ، در هر صورت تجربه شما براي ما خيلي مهمتره ،‌ اگه بازهم مطلبي مي دونيد عرض كنيد ، خوشحال ميشم از تجربه شما در اين ديتاسنتر استفاده كنم ، آيا بنظر شما سرور اختصاصي از اين ديتاسنتر تهيه كنم ،‌؟