نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 112

موضوع: خريد از BurstNET™

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    897
    تشکر شده در
    560 پست

پیش فرض پاسخ : خريد از BurstNET™

نقل قول نوشته اصلی توسط raspinah نمایش پست ها
    ممنونم LoveLife عزيز . ببين دوست من اين شركت كه تو ايران هست و ميگه من نمايندگي اين ديتاسنتر را داره ، وقتي ازش خواستم به من مدرك بده ، اون تصوير بالا را به من نشون داد و گفت شركت ما دومليتي هست و باقي كارا به اسم اونا انجام ميشه ، اين حرفش يه خورده فكر مي كنم چرت و پرت بود ، چون الان اگه منم بخوام مي تونم نمايندگي Resale Application را رايگان ار اين ديتاسنتر بگيرم... در كل بهترين كار اينه كه ازشون آدرس دفتر خارجشونو بگيريم و تماس بگيرم ، تا ببينم حقيقت داره يا نه ، اگر شماره دفتر را ندادند معلومه دروغ گفتن و داران كلي مردم را سركيسه مي كنند و الكي قرارداد مي نويسند

راستي LoveLife در مورد مشكل بالا بدون reload مشكلم را حل كردم و الان سرورم تميز تميزه .
    و در مورد نصب سي پنل به روشي كه اين آقايون گفتن ، چجوري ميشه سي پنل نصب كرد ، يعني روي اي پي ديگه ؟
    آيا اين امكان هست ، يا دارن چرت پرت مي گن
    به من در مورد نصب سي پنل اينجوري گفتن:

سی پنلی که Burst نصب می کند با سی پنلی که ما نصب می کنیم متفاوت راه اندازی می کنیم .تنظیمات را با آیپی دوم سرور انجام می دهیم که سی پنل آنرا تحریم نکند و بسته نشود . الزامی هم وجود ندارد که حتما سرویس Burst داده شود . چون در سایت ما خودرا متعهد به ارایه از یک دیتاسنتر خاص نکردیم .

ايني كه داره ميگه چجوريه ميشه انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببينيد چه دروغ بزرگي داره ميگه ، كل فروش هاست و نمايندگيش را داره از بورست تامين مي كنه ، يعني اگه يكي فر ، همه بايد فر بشه ، اونوقت ميگه : سرورهاي اختصاصيش هم تو بورسته ،‌ >>>>>>>>>>>>>>>
    ما فقط پلن های خود را عینا شبیه burst تعریف کردیم که دستمان باز باشد که یا VPS مشتری را روی سرورهای اختصاصی خود ایجاد کنیم و یا در صورت صلاحدید یکی از VPS هایBurst را تحویل بدهیم .
    منم ممنونم که داری کتاب درباره BURT مینویسی
    حالا کدوم شرکت بوده مسله مهم اینه شما رفتی همه قیمت ها و شرایط رو دیدی بعد پول دادی خرید کردید اگر هم اشتباه بوده از طرف شما بوده به زور که سرویسی رو به شما نفروختن حالا نمیانده بودن یا نبودن باید قبلش از برست دریارش میپرسیدید و بعد خرید میکردید
    BURST تقریبا در رده سرور های درجه 2 جهان قرار دارد و اکثر مشتری هاش هم قشر مستضعف جامعه هستند چه تو امریکا چه تو اروپا و اسیا و .. هدفش هم فروش بیشتر هست چون اپ لینک شییر شده روی سرور هاش داره و سرور هاش هم از حراجی های خریداری میکنه سرور بفروشه 2 دلار باز هم سود میبره .
    دیتا سنتر های حرفه ای و درجه 1 دنیا چیزی به اسم ارزونی توشون وجود نداره میتونید مقایسه کنید RACKSPACE THE PLANET LIQIUDWEB SOFTLAYER WIREEDREE AMAZOON IWEB EUKHOST و بسیاری دیتا سنتر های درجه 1 و حرفه ای دنیا .تاپیکتون رسید به صفحه 20 خبرم کنید

عضو انجمن MihanNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    171
    تشکر شده در
    152 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط LoveLife نمایش پست ها
    BURST تقریبا در رده سرور های درجه 2 جهان قرار دارد و اکثر مشتری هاش هم قشر مستضعف جامعه هستند چه تو امریکا چه تو اروپا و اسیا و .. هدفش هم فروش بیشتر هست چون اپ لینک شییر شده روی سرور هاش داره و سرور هاش هم از حراجی های خریداری میکنه سرور بفروشه 2 دلار باز هم سود میبره .
    اين حرف ها رو رو چه حساب زدي ؟ از خودت دراوردي
    من نمي خوام از burst ‌تعريف كنم و سودي هم برام نداره و دليلي هم نداره
    ولي من و چند تا از كساني مي شناسم كه از burst سرور گرفتند هيچ مشكلي نداشتيم
    من خودم الان 4تا سرور ازش دارم و خيلي راضي بودم و uptime ‌خوبي داشته و سرعت هم نسبت به پورت 100 كه دارند خوب بوده
    اگه شما يه سرور ازش داشتي و خوب نبوده دليل نميشه كه كل سرورهاي اين ديتاسنتر رو زير سوال ببري
    راستي اون حراجي ها كه ميگي كجاست بگو تا ما هم بريم استفاده كنيم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    897
    تشکر شده در
    560 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MihanNet نمایش پست ها
    اين حرف ها رو رو چه حساب زدي ؟ از خودت دراوردي
    من نمي خوام از burst ‌تعريف كنم و سودي هم برام نداره و دليلي هم نداره
    ولي من و چند تا از كساني مي شناسم كه از burst سرور گرفتند هيچ مشكلي نداشتيم
    من خودم الان 4تا سرور ازش دارم و خيلي راضي بودم و uptime ‌خوبي داشته و سرعت هم نسبت به پورت 100 كه دارند خوب بوده
    اگه شما يه سرور ازش داشتي و خوب نبوده دليل نميشه كه كل سرورهاي اين ديتاسنتر رو زير سوال ببري
    راستي اون حراجي ها كه ميگي كجاست بگو تا ما هم بريم استفاده كنيم
    ebay.com سرور دست دوم تا دلتون بخواد موجود هست تو ایران هم یه چیزی داریم به اسم مزایده همه جنس های دست دوم و اسقاطی رو میفروشن تو اونجا هم زیاد هست. من این مقایسه رو نسبت به دیتا سنتر های درجه 1 دنیا گفتم درباره burst هم تا دلتون بخواد تاپیک تو wht.com هست یه تاپیکی هم تو همین فروم بود وحید دربارش نوشته بود اونم بخونید میبینید که هیچ ارزونی بی علت نیست یه زمانی تو همین فروم میگفتم ws بهترین دیتا سنتر هست ولی چی شد ؟ گیگا رو هم میگفتن ؟ یا خیلی جاهای دیگه اینم یه چیزی تو همون مایه ها هست
    ویرایش توسط LoveLife : July 21st, 2010 در ساعت 15:33

عضو انجمن MihanNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    171
    تشکر شده در
    152 پست

ebay.com سرور دست دوم تا دلتون بخواد موجود هست تو ایران هم یه چیزی داریم به اسم مزایده همه جنس های دست دوم و اسقاطی رو میفروشن تو اونجا هم زیاد هست. من این مقایسه رو نسبت به دیتا سنتر های درجه 1 دنیا گفتم درباره burst هم تا دلتون بخواد تاپیک تو wht.com هست یه تاپیکی هم تو همین فروم بود وحید دربارش نوشته بود اونم بخونید میبینید که هیچ ارزونی بی علت نیست یه زمانی تو همین فروم میگفتم ws بهترین دیتا سنتر هست ولی چی شد ؟ گیگا رو هم میگفتن ؟ یا خیلی جاهای دیگه اینم یه چیزی تو همون مایه ها هست
    اينجوري حساب كني هيچ ديتاسنتر خوبي در دنيا وجود نداره
    هر ديتاسنتر از نظر هر كسي يه مشكل يا عيبي داره
    هیچ ارزونی بی علت نیست رو قبول دارم ولي ارزونتر از اين هم كم نيستند

عضو انجمن raspinah آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    172
    تشکر شده در
    137 پست

منم ممنونم که داری کتاب درباره BURT مینویسی
    حالا کدوم شرکت بوده مسله مهم اینه شما رفتی همه قیمت ها و شرایط رو دیدی بعد پول دادی خرید کردید اگر هم اشتباه بوده از طرف شما بوده به زور که سرویسی رو به شما نفروختن حالا نمیانده بودن یا نبودن باید قبلش از برست دریارش میپرسیدید و بعد خرید میکردید
    دیتا سنتر های حرفه ای و درجه 1 دنیا چیزی به اسم ارزونی توشون وجود نداره میتونید مقایسه کنید RACKSPACE THE PLANET LIQIUDWEB SOFTLAYER WIREEDREE AMAZOON IWEB EUKHOST و بسیاری دیتا سنتر های درجه 1 و حرفه ای دنیا .تاپیکتون رسید به صفحه 20 خبرم کنید
    جناب LoveLife عزيز
    ميشه يه خواهشي بكنم ؟
    ميشه لطف كنيد خودتون را مثل نخودي نندازي وسط و موضوع بحث و سوالو عوض نكني ، داداش من برات دعوت نامه فرستادم ؟؟؟؟
    بابا ، رفيق ، شما مايه داري و پول ملتو هاپولي كردي و ديتاسنتر با پول بيت المال راه انداختيد ،‌ بزار ما فقير فقرا با پول حلال وب سايتمونو بچرخونيم ...
    شما برو سرور دلتو روشن خاموش كن ، يه كاورم بكش روش كه كسي نبينه ... آخه فقط شما بايد ببيني .
    هر دفعه كه من ،،،(( ايجاد كننده اين تاپيك هستم) ، يه موضوعي را مطرح كردم شما اومدي و كلا مسيرو عوض كردي ، بابا شما باسواد ، شما مهندس ، شما فيلسوف ، شما مايه دار ،‌شما ديتاسنتردار ، شما بهترين سروردار دنيا ، .....
    خواهش مي كنم اگر نميتوني جواب سوالي كه مطرح ميشه را بدي يا نمي خواي بدي ، لطف كن اصلا جواب نده ، و بزار ما يه كتاب بنويسيم ،‌ بنظرت جاي شما را مي گيريم ؟
    يا اينكه تو اين انجمن هر كي هي پست بزنه ، و تو هر سوالي موش بدووونه ، مدير بهش سرور دل ملي بيت المالي مي ده ؟؟؟؟؟

آقا اين سايت مال من نيست و فقط اين تاپيك مال من هست ، نمي دونم اين اختيار را دارم يا نه ، لطف كن شما اصلا از اين تاپيك ديدن نكن ، خيلي مارو خوشحال مي كني ،
    والا به خدا هر تاپيكي را تو اين انجمن مي بينم شما واردش شدي يا دوا درست كردي يا نخودي شدي !!

كلا رفيق خاطرت پيش ما عزيزه ، بزار ما هم كمي اطلاعات كسب كنيم
    يا علي

6. تعداد تشکر ها از raspinah به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    897
    تشکر شده در
    560 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط raspinah نمایش پست ها

آقا اين سايت مال من نيست و فقط اين تاپيك مال من هست ، نمي دونم اين اختيار را دارم يا نه ، لطف كن شما اصلا از اين تاپيك ديدن نكن ، خيلي مارو خوشحال مي كني ،
    والا به خدا هر تاپيكي را تو اين انجمن مي بينم شما واردش شدي يا دوا درست كردي يا نخودي شدي !!

كلا رفيق خاطرت پيش ما عزيزه ، بزار ما هم كمي اطلاعات كسب كنيم
    يا علي
    شما نمیتونید همچین درخواستی بکنید .فروم یعنی بحث و تبادل نظر و همه اعضا میتونن شرکت کنند و نظر بدن تا جایی که به کسی توهینی صورت نگیره منم نه دیتا سنتر دارم نه هاست فروشم نه سرور فروش اگر چیزی رو میگم بر اساس تجربه و تحقیقاتم میگم شما میگید خوبه 10 صفحه نوشتید و همش مشکل و تنها خوبی قیمت ارزون بودش منم میگم خوب نیست و میام دلایلم رو مینویسم اینجا ارشیو میشه و ایندکس تو گوگل ممکنه هزاران نفر این مطالب رو ببین و ما وظیفه داریم واقعیت ها رو بنویسم و بگیم

درباره مشکلتون
    از یه شرکت ایرانی خریدید که ادعا کرده نماینده هست ؟ شرکت امریکایی و نمایندگی ایرانی با این همه تحریم و مشکلات خود دیتا سنتر هم میگه که به ایران سرویس نمیده حالا شما اعتماد کردید و خرید کردید و حالا فهمیدید که پول زیادی ازتون گرفتن و دروغ بهتون گفتن مشکلتون چی بوده قبلش تحقیق نکردید یه ایمیل میزدید میپرسیدید تو ایران نماینده دارید یا نه اصلا همچین فرد یا شخصی رسیلر شما هست یا نه اینها مسائل خیلی پیش افتاده و ساده ای هست .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)