نقل قول نوشته اصلی توسط raspinah نمایش پست ها

آقا اين سايت مال من نيست و فقط اين تاپيك مال من هست ، نمي دونم اين اختيار را دارم يا نه ، لطف كن شما اصلا از اين تاپيك ديدن نكن ، خيلي مارو خوشحال مي كني ،
والا به خدا هر تاپيكي را تو اين انجمن مي بينم شما واردش شدي يا دوا درست كردي يا نخودي شدي !!

كلا رفيق خاطرت پيش ما عزيزه ، بزار ما هم كمي اطلاعات كسب كنيم
يا علي
شما نمیتونید همچین درخواستی بکنید .فروم یعنی بحث و تبادل نظر و همه اعضا میتونن شرکت کنند و نظر بدن تا جایی که به کسی توهینی صورت نگیره منم نه دیتا سنتر دارم نه هاست فروشم نه سرور فروش اگر چیزی رو میگم بر اساس تجربه و تحقیقاتم میگم شما میگید خوبه 10 صفحه نوشتید و همش مشکل و تنها خوبی قیمت ارزون بودش منم میگم خوب نیست و میام دلایلم رو مینویسم اینجا ارشیو میشه و ایندکس تو گوگل ممکنه هزاران نفر این مطالب رو ببین و ما وظیفه داریم واقعیت ها رو بنویسم و بگیم

درباره مشکلتون
از یه شرکت ایرانی خریدید که ادعا کرده نماینده هست ؟ شرکت امریکایی و نمایندگی ایرانی با این همه تحریم و مشکلات خود دیتا سنتر هم میگه که به ایران سرویس نمیده حالا شما اعتماد کردید و خرید کردید و حالا فهمیدید که پول زیادی ازتون گرفتن و دروغ بهتون گفتن مشکلتون چی بوده قبلش تحقیق نکردید یه ایمیل میزدید میپرسیدید تو ایران نماینده دارید یا نه اصلا همچین فرد یا شخصی رسیلر شما هست یا نه اینها مسائل خیلی پیش افتاده و ساده ای هست .