نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 112

موضوع: خريد از BurstNET™

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن raspinah آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    172
    تشکر شده در
    137 پست

پیش فرض پاسخ : خريد از BurstNET™

نقل قول نوشته اصلی توسط LoveLife نمایش پست ها
    منم ممنونم که داری کتاب درباره BURT مینویسی
    حالا کدوم شرکت بوده مسله مهم اینه شما رفتی همه قیمت ها و شرایط رو دیدی بعد پول دادی خرید کردید اگر هم اشتباه بوده از طرف شما بوده به زور که سرویسی رو به شما نفروختن حالا نمیانده بودن یا نبودن باید قبلش از برست دریارش میپرسیدید و بعد خرید میکردید
    BURST تقریبا در رده سرور های درجه 2 جهان قرار دارد و اکثر مشتری هاش هم قشر مستضعف جامعه هستند چه تو امریکا چه تو اروپا و اسیا و .. هدفش هم فروش بیشتر هست چون اپ لینک شییر شده روی سرور هاش داره و سرور هاش هم از حراجی های خریداری میکنه سرور بفروشه 2 دلار باز هم سود میبره .
    دیتا سنتر های حرفه ای و درجه 1 دنیا چیزی به اسم ارزونی توشون وجود نداره میتونید مقایسه کنید RACKSPACE THE PLANET LIQIUDWEB SOFTLAYER WIREEDREE AMAZOON IWEB EUKHOST و بسیاری دیتا سنتر های درجه 1 و حرفه ای دنیا .تاپیکتون رسید به صفحه 20 خبرم کنید
    جناب LoveLife عزيز
    ميشه يه خواهشي بكنم ؟
    ميشه لطف كنيد خودتون را مثل نخودي نندازي وسط و موضوع بحث و سوالو عوض نكني ، داداش من برات دعوت نامه فرستادم ؟؟؟؟
    بابا ، رفيق ، شما مايه داري و پول ملتو هاپولي كردي و ديتاسنتر با پول بيت المال راه انداختيد ،‌ بزار ما فقير فقرا با پول حلال وب سايتمونو بچرخونيم ...
    شما برو سرور دلتو روشن خاموش كن ، يه كاورم بكش روش كه كسي نبينه ... آخه فقط شما بايد ببيني .
    هر دفعه كه من ،،،(( ايجاد كننده اين تاپيك هستم) ، يه موضوعي را مطرح كردم شما اومدي و كلا مسيرو عوض كردي ، بابا شما باسواد ، شما مهندس ، شما فيلسوف ، شما مايه دار ،‌شما ديتاسنتردار ، شما بهترين سروردار دنيا ، .....
    خواهش مي كنم اگر نميتوني جواب سوالي كه مطرح ميشه را بدي يا نمي خواي بدي ، لطف كن اصلا جواب نده ، و بزار ما يه كتاب بنويسيم ،‌ بنظرت جاي شما را مي گيريم ؟
    يا اينكه تو اين انجمن هر كي هي پست بزنه ، و تو هر سوالي موش بدووونه ، مدير بهش سرور دل ملي بيت المالي مي ده ؟؟؟؟؟

آقا اين سايت مال من نيست و فقط اين تاپيك مال من هست ، نمي دونم اين اختيار را دارم يا نه ، لطف كن شما اصلا از اين تاپيك ديدن نكن ، خيلي مارو خوشحال مي كني ،
    والا به خدا هر تاپيكي را تو اين انجمن مي بينم شما واردش شدي يا دوا درست كردي يا نخودي شدي !!

كلا رفيق خاطرت پيش ما عزيزه ، بزار ما هم كمي اطلاعات كسب كنيم
    يا علي

2. تعداد تشکر ها از raspinah به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)