-
July 21st, 2010, 15:13
عضو انجمن
پاسخ : خريد از BurstNET™
-
-
July 21st, 2010 15:13
# ADS
-
July 21st, 2010, 15:26

نوشته اصلی توسط
MihanNet
اين حرف ها رو رو چه حساب زدي ؟ از خودت دراوردي

من نمي خوام از burst تعريف كنم و سودي هم برام نداره و دليلي هم نداره
ولي من و چند تا از كساني مي شناسم كه از burst سرور گرفتند هيچ مشكلي نداشتيم
من خودم الان 4تا سرور ازش دارم و خيلي راضي بودم و uptime خوبي داشته و سرعت هم نسبت به پورت 100 كه دارند خوب بوده
اگه شما يه سرور ازش داشتي و خوب نبوده دليل نميشه كه كل سرورهاي اين ديتاسنتر رو زير سوال ببري
راستي اون حراجي ها كه ميگي كجاست بگو تا ما هم بريم استفاده كنيم

ebay.com سرور دست دوم تا دلتون بخواد موجود هست تو ایران هم یه چیزی داریم به اسم مزایده همه جنس های دست دوم و اسقاطی رو میفروشن تو اونجا هم زیاد هست. من این مقایسه رو نسبت به دیتا سنتر های درجه 1 دنیا گفتم درباره burst هم تا دلتون بخواد تاپیک تو wht.com هست یه تاپیکی هم تو همین فروم بود وحید دربارش نوشته بود اونم بخونید میبینید که هیچ ارزونی بی علت نیست یه زمانی تو همین فروم میگفتم ws بهترین دیتا سنتر هست ولی چی شد ؟ گیگا رو هم میگفتن ؟ یا خیلی جاهای دیگه اینم یه چیزی تو همون مایه ها هست
ویرایش توسط LoveLife : July 21st, 2010 در ساعت 15:33
-
-
July 21st, 2010, 15:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
LoveLife
منم ممنونم که داری کتاب درباره BURT مینویسی

حالا کدوم شرکت بوده مسله مهم اینه شما رفتی همه قیمت ها و شرایط رو دیدی بعد پول دادی خرید کردید اگر هم اشتباه بوده از طرف شما بوده به زور که سرویسی رو به شما نفروختن حالا نمیانده بودن یا نبودن باید قبلش از برست دریارش میپرسیدید و بعد خرید میکردید
BURST تقریبا در رده سرور های درجه 2 جهان قرار دارد و اکثر مشتری هاش هم قشر مستضعف جامعه هستند چه تو امریکا چه تو اروپا و اسیا و .. هدفش هم فروش بیشتر هست چون اپ لینک شییر شده روی سرور هاش داره و سرور هاش هم از حراجی های خریداری میکنه سرور بفروشه 2 دلار باز هم سود میبره .
دیتا سنتر های حرفه ای و درجه 1 دنیا چیزی به اسم ارزونی توشون وجود نداره میتونید مقایسه کنید RACKSPACE THE PLANET LIQIUDWEB SOFTLAYER WIREEDREE AMAZOON IWEB EUKHOST و بسیاری دیتا سنتر های درجه 1 و حرفه ای دنیا .تاپیکتون رسید به صفحه 20 خبرم کنید

جناب LoveLife عزيز
ميشه يه خواهشي بكنم ؟
ميشه لطف كنيد خودتون را مثل نخودي نندازي وسط و موضوع بحث و سوالو عوض نكني ، داداش من برات دعوت نامه فرستادم ؟؟؟؟
بابا ، رفيق ، شما مايه داري و پول ملتو هاپولي كردي و ديتاسنتر با پول بيت المال راه انداختيد ، بزار ما فقير فقرا با پول حلال وب سايتمونو بچرخونيم ...
شما برو سرور دلتو روشن خاموش كن ، يه كاورم بكش روش كه كسي نبينه ... آخه فقط شما بايد ببيني .
هر دفعه كه من ،،،(( ايجاد كننده اين تاپيك هستم) ، يه موضوعي را مطرح كردم شما اومدي و كلا مسيرو عوض كردي ، بابا شما باسواد ، شما مهندس ، شما فيلسوف ، شما مايه دار ،شما ديتاسنتردار ، شما بهترين سروردار دنيا ، .....
خواهش مي كنم اگر نميتوني جواب سوالي كه مطرح ميشه را بدي يا نمي خواي بدي ، لطف كن اصلا جواب نده ، و بزار ما يه كتاب بنويسيم ، بنظرت جاي شما را مي گيريم ؟
يا اينكه تو اين انجمن هر كي هي پست بزنه ، و تو هر سوالي موش بدووونه ، مدير بهش سرور دل ملي بيت المالي مي ده ؟؟؟؟؟
آقا اين سايت مال من نيست و فقط اين تاپيك مال من هست ، نمي دونم اين اختيار را دارم يا نه ، لطف كن شما اصلا از اين تاپيك ديدن نكن ، خيلي مارو خوشحال مي كني ،
والا به خدا هر تاپيكي را تو اين انجمن مي بينم شما واردش شدي يا دوا درست كردي يا نخودي شدي !!
كلا رفيق خاطرت پيش ما عزيزه ، بزار ما هم كمي اطلاعات كسب كنيم
يا علي
-
تعداد تشکر ها از raspinah به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2010, 16:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
LoveLife
ebay.com سرور دست دوم تا دلتون بخواد موجود هست تو ایران هم یه چیزی داریم به اسم مزایده همه جنس های دست دوم و اسقاطی رو میفروشن تو اونجا هم زیاد هست. من این مقایسه رو نسبت به دیتا سنتر های درجه 1 دنیا گفتم درباره burst هم تا دلتون بخواد تاپیک تو wht.com هست یه تاپیکی هم تو همین فروم بود وحید دربارش نوشته بود اونم بخونید میبینید که هیچ ارزونی بی علت نیست یه زمانی تو همین فروم میگفتم ws بهترین دیتا سنتر هست ولی چی شد ؟ گیگا رو هم میگفتن ؟ یا خیلی جاهای دیگه اینم یه چیزی تو همون مایه ها هست
اينجوري حساب كني هيچ ديتاسنتر خوبي در دنيا وجود نداره
هر ديتاسنتر از نظر هر كسي يه مشكل يا عيبي داره
هیچ ارزونی بی علت نیست رو قبول دارم ولي ارزونتر از اين هم كم نيستند
-
-
July 21st, 2010, 16:37

نوشته اصلی توسط
raspinah
آقا اين سايت مال من نيست و فقط اين تاپيك مال من هست ، نمي دونم اين اختيار را دارم يا نه ، لطف كن شما اصلا از اين تاپيك ديدن نكن ، خيلي مارو خوشحال مي كني ،
والا به خدا هر تاپيكي را تو اين انجمن مي بينم شما واردش شدي يا دوا درست كردي يا نخودي شدي !!
كلا رفيق خاطرت پيش ما عزيزه ، بزار ما هم كمي اطلاعات كسب كنيم
يا علي
شما نمیتونید همچین درخواستی بکنید .فروم یعنی بحث و تبادل نظر و همه اعضا میتونن شرکت کنند و نظر بدن تا جایی که به کسی توهینی صورت نگیره منم نه دیتا سنتر دارم نه هاست فروشم نه سرور فروش اگر چیزی رو میگم بر اساس تجربه و تحقیقاتم میگم شما میگید خوبه 10 صفحه نوشتید و همش مشکل و تنها خوبی قیمت ارزون بودش منم میگم خوب نیست و میام دلایلم رو مینویسم اینجا ارشیو میشه و ایندکس تو گوگل ممکنه هزاران نفر این مطالب رو ببین و ما وظیفه داریم واقعیت ها رو بنویسم و بگیم
درباره مشکلتون
از یه شرکت ایرانی خریدید که ادعا کرده نماینده هست ؟ شرکت امریکایی و نمایندگی ایرانی با این همه تحریم و مشکلات خود دیتا سنتر هم میگه که به ایران سرویس نمیده حالا شما اعتماد کردید و خرید کردید و حالا فهمیدید که پول زیادی ازتون گرفتن و دروغ بهتون گفتن مشکلتون چی بوده قبلش تحقیق نکردید یه ایمیل میزدید میپرسیدید تو ایران نماینده دارید یا نه اصلا همچین فرد یا شخصی رسیلر شما هست یا نه اینها مسائل خیلی پیش افتاده و ساده ای هست .
-
-
July 21st, 2010, 16:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
LoveLife
شما نمیتونید همچین درخواستی بکنید .فروم یعنی بحث و تبادل نظر و همه اعضا میتونن شرکت کنند و نظر بدن تا جایی که به کسی توهینی صورت نگیره منم نه دیتا سنتر دارم نه هاست فروشم نه سرور فروش اگر چیزی رو میگم بر اساس تجربه و تحقیقاتم میگم شما میگید خوبه 10 صفحه نوشتید و همش مشکل و تنها خوبی قیمت ارزون بودش منم میگم خوب نیست و میام دلایلم رو مینویسم اینجا ارشیو میشه و ایندکس تو گوگل ممکنه هزاران نفر این مطالب رو ببین و ما وظیفه داریم واقعیت ها رو بنویسم و بگیم
درباره مشکلتون
از یه شرکت ایرانی خریدید که ادعا کرده نماینده هست ؟ شرکت امریکایی و نمایندگی ایرانی با این همه تحریم و مشکلات خود دیتا سنتر هم میگه که به ایران سرویس نمیده حالا شما اعتماد کردید و خرید کردید و حالا فهمیدید که پول زیادی ازتون گرفتن و دروغ بهتون گفتن مشکلتون چی بوده قبلش تحقیق نکردید یه ایمیل میزدید میپرسیدید تو ایران نماینده دارید یا نه اصلا همچین فرد یا شخصی رسیلر شما هست یا نه اینها مسائل خیلی پیش افتاده و ساده ای هست .
آهان ، الان شد دوست عزيز ،
خوب اين فقط يكي از سوال هاي من بود
كه شما زحمت كشيديد جواب داديد ،
من فقط يك ماه از اون شركت وي پي اس گرفته و الان چند وقتي هست از اون جريان ميگذره و 30 تومان بيشتر از بورست گرفتن ، همين
ببين رفيق اگه 100 صفحه هم بشه ، بزار بنويسيم تا به قول شما به بقيه كمك كنيم ، من تو چندتا پست بالا گفتم براي اولين بار بعد از دوماه وي پي اس من 6 يا 7 دقيقه لنگ و پاچش هوا بود .
منم اگر مشكلي برام پيش بياد حتما ميام ميگم كه كسي اشتباه من را انجام نده ، من تا الان از وي پي اس هاشون 100 % راضي بودم

نوشته اصلی توسط
Amir
بدترین ساپورتی که تا به امروز دیدم
امير جان من وي پي اس داشتم و ساپورتشون به موقع بوده و بدك هم نبوده ، نمي دونم شايد من براشون وردي چيزي خوندم ، ولي انصافا هميشه جواب و كمكشون براي وي پي اس بين 3 تا 5 دقيقه هست.
شايد شما سرور اختصاصي داشتيد ، نمي دونم چرا ولي دارن برعكس كار ميكنند و ساپورتشون براي سرور اختصاصي ضعيف تره ، در هر صورت تجربه شما براي ما خيلي مهمتره ، اگه بازهم مطلبي مي دونيد عرض كنيد ، خوشحال ميشم از تجربه شما در اين ديتاسنتر استفاده كنم ، آيا بنظر شما سرور اختصاصي از اين ديتاسنتر تهيه كنم ،؟
-
-
July 21st, 2010, 17:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Amir
هم vps هم ded دستم هست روی این دیتاسنتر اما کلا مثل اینکه خوابن :
Status: OPEN
When Created:
07-19-2010 - 10:23AM
Elapsed Time: 2 days
بعد دو روز هنوز جواب ندادند
تو این مواقع
benji@burst.net بود که اونم مثل اینکه نیست !
واقعا مثل اينكه خوابن ، هه ،تك زنگ بزنيد بيدار شن ...
امير جان من از شركت ايرني كه قبلانا وي پي اس بورست را گرفته بودم در مورد سي پنل اينجوري گفت نصب مي كنن
ما روی سی پنلی که Burst نصب می کند با سی پنلی که ما نصب می کنیم متفاوت راه اندازی می کنیم .تنظیمات را با آیپی دوم سرور انجام می دهیم که سی پنل آنرا تحریم نکند و بسته نشود .
الان ايني كه گفتن يعني چي ، چجوري انجام ميدن ، ميشه راهنمايي كنيد
-
-
July 21st, 2010, 17:23

نوشته اصلی توسط
raspinah
واقعا مثل اينكه خوابن ، هه ،تك زنگ بزنيد بيدار شن ...
امير جان من از شركت ايرني كه قبلانا وي پي اس بورست را گرفته بودم در مورد سي پنل اينجوري گفت نصب مي كنن
ما روی سی پنلی که Burst نصب می کند با سی پنلی که ما نصب می کنیم متفاوت راه اندازی می کنیم .تنظیمات را با آیپی دوم سرور انجام می دهیم که سی پنل آنرا تحریم نکند و بسته نشود .
الان ايني كه گفتن يعني چي ، چجوري انجام ميدن ، ميشه راهنمايي كنيد
براي اين چيزا بايد تاپيك جدا بزنيد عنوان رو ببنيد
-
-
July 21st, 2010, 17:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Amir
هم vps هم ded دستم هست روی این دیتاسنتر اما کلا مثل اینکه خوابن :
Status: OPEN
When Created:
07-19-2010 - 10:23AM
Elapsed Time: 2 days
بعد دو روز هنوز جواب ندادند
تو این مواقع
benji@burst.net بود که اونم مثل اینکه نیست !
امور مالی شون فقط دوشنبه ها جواب می دهند. بقیه دپارتمان هاشون هم هر چند روز یک بار جواب می دهند.
اما :
ایمیل پشتیبانی شون support@burst.net هست و تا به حال هر وقت ایمیل زدم کمتر از 1 ساعت جواب دادند. مگه اینکه تیکتتون به دلیل خاص بودن مشکل به دپارتمان های بالاتر منتقل بشود که باسه من اینطوری نشده تا حالا. مثلا دیشب ایمیل زدم گفتم : حاجی، دو تا ipv6 بنداز روی سرور مجازیم دمت گرم. یک ساعته انجام دادن و پاسخ دادن.
من بیش از 10 تا سرور و سرور مجازی از این دیتاسنتر برای افراد مختلف خریدم. تا حالا یک ثانیه هم داون تایم ندیدم.
ضمنا این انجمن گل وب هاستینگ تالک هم از همین BurstNET سرور خریده !!
یک چیز عجیبی که هست ، اینکه VPS ارزونشون 512 مگ رم گارانتی داره، واضح هست که رم واقعی 512 این قیمت نیست. با اینکه رمشون رو دارن از هارد می دن ولی خیلی خیلی خیلی سرعتش خوبه. همین خیلی باسه من عجیبه.
-
-
July 21st, 2010, 22:15

نوشته اصلی توسط
Mostafa
ا
ضمنا این انجمن گل وب هاستینگ تالک هم از همین BurstNET سرور خریده !!
.
یه بار وحید گفتش چون درامد فروم بالا نیست مجبور شده بیاد رو این دیتا سنتر .
-