ممنونم LoveLife عزيز . ببين دوست من اين شركت كه تو ايران هست و ميگه من نمايندگي اين ديتاسنتر را داره ، وقتي ازش خواستم به من مدرك بده ، اون تصوير بالا را به من نشون داد و گفت شركت ما دومليتي هست و باقي كارا به اسم اونا انجام ميشه ، اين حرفش يه خورده فكر مي كنم چرت و پرت بود ، چون الان اگه منم بخوام مي تونم نمايندگي Resale Application را رايگان ار اين ديتاسنتر بگيرم... در كل بهترين كار اينه كه ازشون آدرس دفتر خارجشونو بگيريم و تماس بگيرم ، تا ببينم حقيقت داره يا نه ، اگر شماره دفتر را ندادند معلومه دروغ گفتن و داران كلي مردم را سركيسه مي كنند و الكي قرارداد مي نويسند
راستي LoveLife در مورد مشكل بالا بدون reload مشكلم را حل كردم و الان سرورم تميز تميزه .
و در مورد نصب سي پنل به روشي كه اين آقايون گفتن ، چجوري ميشه سي پنل نصب كرد ، يعني روي اي پي ديگه ؟
آيا اين امكان هست ، يا دارن چرت پرت مي گن
به من در مورد نصب سي پنل اينجوري گفتن:
سی پنلی که Burst نصب می کند با سی پنلی که ما نصب می کنیم متفاوت راه اندازی می کنیم .تنظیمات را با آیپی دوم سرور انجام می دهیم که سی پنل آنرا تحریم نکند و بسته نشود . الزامی هم وجود ندارد که حتما سرویس Burst داده شود . چون در سایت ما خودرا متعهد به ارایه از یک دیتاسنتر خاص نکردیم .
ايني كه داره ميگه چجوريه ميشه انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببينيد چه دروغ بزرگي داره ميگه ، كل فروش هاست و نمايندگيش را داره از بورست تامين مي كنه ، يعني اگه يكي فر ، همه بايد فر بشه ، اونوقت ميگه : سرورهاي اختصاصيش هم تو بورسته ، >>>>>>>>>>>>>>>
ما فقط پلن های خود را عینا شبیه burst تعریف کردیم که دستمان باز باشد که یا VPS مشتری را روی سرورهای اختصاصی خود ایجاد کنیم و یا در صورت صلاحدید یکی از VPS هایBurst را تحویل بدهیم .