من شما خواهش میکنم یک مدرکی غیر از سایت خودتون بیارید . انگلیسی هم بلدیم منبع خارجی هم باشه مشکلی نیست
مثلا این یک حرف شما
کسپرسکی و فروشنده هاش برای اینکه فقط بازار ایران رو داشتن باید کاری میکردن که کاربرهای ایرانی رو ی جوری برای مدت زیادی به بقیه شرکتهای ضد ویروس مخصوصآ غولهای ضد ویروس بدبین کنن و برای همین سالهاست که نسخه ها و لایسنسهای جعلی و تقلبی بقیه ضد ویروس ها مخصوصآ کمپانی های بزرگ و معتبر ضد ویروس رو به صورت تقلبی و جعلی تو بازار و در بسته های نرم افزاری و غیره توزیع میکنن .
یعنی منه کاربر فرق بین نسخه ی اصلی و لایسنس اصلی رو متوجه نمیشم ؟؟؟؟ شما واقعا فکر کردید اومدید توی انجمن پشت کوهی ها و فقط شمایید که سواد دارید ؟
عجیبه واقعا این شیوه ی صحبت . خراب کردن هم میهن های خودتون به بهانه ی طرف داری از یک آنتی ویروس ؟ واقعا شرم بر شما
کلا از حرف هاتون چیزی نفهمیدم . ولی این یه مورد رو توهین به خودم میدونم و گزارش کردم ./ نمیدونم اینجا در و پیکر نداره که هرکی هرچی دلش خواست میگه بدون اینکه کسی حرفی بهش بزنه ؟
همینجوری کسی کسپرسکی نمیخره مگه تو 4 تا کشور مثل ایران که بهتره محصولات فاقد کیفیت و دارای نقص های امنیتی مثل کسپرسکی رو بخرن .
ی کاربر یا ی شرکت یا سازمان تو اروپا و آمریکا و آسیای جنوب شرقی هنوز اینقدر بی سواد و ساده لوح نشده که امنیت سازمانش رو بده دست ی شرکت تازه تاسیس و در پیت روسی اونهم کسپرسکی که سابقه کلاهبرداری و انتشار صدها خبر دروغ داره و در سالهای اخیر صدها نمایندش رو از دست داده و دهها کارمند و مدیرش استعفاء دادن .