نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: توقیف دامنه توسط دادگاه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید iman4web آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    46 پست

پیش فرض پاسخ : توقیف دامنه توسط دادگاه

من استفاده مفهومی کردم و نه استفاده دیگه ای. وقتی شما کارتون لوازم یدکی خودرو bmw هستش که نمیاد آرم ایران خودرو رو بزارید سر در مغازه یا سایتون.
    این همه مغازه و تعمیرگاه و فروشگاه bmw هست که آرم bmw رو گذاشتن . آیا دارن سو استفاده میکنن ؟ معلومه که نه . فقط میخوان به مشتری تو یک نگاه بفهمونن ما کارمون لوازم این خودرو هستش و نه چیز دیگی ای

- - - Updated - - -

فروش لوازم BMW مگه جرمه ؟ ما جواز کسب و مجوز داریم . تمام قطعات بصورت رسمی و قانونی وارد میکنیم.
    پس اگر اینجوریه مرکز ثبت دامنه کلا اجازه استفاده سه حرف BMW تو دامنه هاشو نده و نذاره کسی ثبت کنه.

- - - Updated - - -

در ضمن یک فکس برای ما فرستادن که لوگو مارو استفاده نکنید و من هم بلافاصله لوگوشو حذف کردم. ولی اینکه اسم bmw تو دامنه هستش دلیل بر شکایت میشه ؟
    پرداخت فاکتورهای هتزنر و ارزی با PayPal | پرداخت سریع | تلگرام https://t.me/boursetrader_ir
    https://iranwebhost.ir | ایران وب هاست | طراحی سایت | برنامه نویسی وب | هاست و سرور | دامنه | سئو و پشتیبانی

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    36 پست

پیش فرض پاسخ : توقیف دامنه توسط دادگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط iman4web نمایش پست ها
    من استفاده مفهومی کردم و نه استفاده دیگه ای. وقتی شما کارتون لوازم یدکی خودرو bmw هستش که نمیاد آرم ایران خودرو رو بزارید سر در مغازه یا سایتون.
    این همه مغازه و تعمیرگاه و فروشگاه bmw هست که آرم bmw رو گذاشتن . آیا دارن سو استفاده میکنن ؟ معلومه که نه . فقط میخوان به مشتری تو یک نگاه بفهمونن ما کارمون لوازم این خودرو هستش و نه چیز دیگی ای

- - - Updated - - -

فروش لوازم BMW مگه جرمه ؟ ما جواز کسب و مجوز داریم . تمام قطعات بصورت رسمی و قانونی وارد میکنیم.
    پس اگر اینجوریه مرکز ثبت دامنه کلا اجازه استفاده سه حرف BMW تو دامنه هاشو نده و نذاره کسی ثبت کنه.

- - - Updated - - -

در ضمن یک فکس برای ما فرستادن که لوگو مارو استفاده نکنید و من هم بلافاصله لوگوشو حذف کردم. ولی اینکه اسم bmw تو دامنه هستش دلیل بر شکایت میشه ؟

عزیز سیاست کاریشون اینطوره !

منطقشون صدق میکنه که فلان دامین نماینده ماست؟ "نه"
    پس باید سلب امتیاز بشه ...

ایران که نیست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)