نقل قول نوشته اصلی توسط یاشار زوم نمایش پست ها
شستشوی مغزی هست این کار

با یک نوشته نمیشه فرهنگ سازی کرد روی سیگار رو نگاه کنید عکس های دل و قلوه وجود داره ایا این کار باعث کاهش ادم های سیگاری شده؟ خیره هرسال هم میشنویم که سال به سال بیشتر میشه

خود بازی رایانه ای باعث خلاقیت میشه الان توی کشور های امریکایی میبینیم که مسابقات حرفه ای برگزار میشه توی تلوزیون مصاحبه میشه سرمایه گزاری انچنانی و ....

شما این مطلب رو زدین من الان تشویق شدم برم دانلود کنم و روی موبایلم نصبش کنم به خدا...

بنده هم دارم میگم استفاده درست بشه داستان هایی رو که روایت کردم همش گویای این بود که ایها الناس ازین بازی درست استفاده کنیم...
تو قسمت قبلی بنده گفتم تا اسم یک سایت معتبر واسطه برای فروش اومد جا زد...پس بنده برای کسب درآمد یا استفاده درست از این بازی بحثی ندارم...

گفتم بازم میگم اگر خوب و دقیق بخونید متن رو دارم میگم از یک بازی خوب هم میشه یک بازی بد ساخت اونا مسابقات حرفه ای میذارن بله چون همه بیشتر بازی میکنن و رقابت درست تا همه دیگر رو تخریب کنن حتی در بازی....

بله درسته اونیکه نخواد بفهمه و گوش بده که درست استفاده کنه نمیکنه ولی برای اینکه عده زیادی گوش نمیکنن شرکت دارویی نمیاد برای اون یک عده نگه عوارض های بد یک دارو رو...