صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 29

موضوع: ***ناگفته های بازی کلش اف کلنز***

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    841
    تشکر تشکر شده 
    381
    تشکر شده در
    291 پست

پیش فرض پاسخ : ***ناگفته های بازی کلش اف کلنز***

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    با سلام

اول اگه میخواستید فقط یه مقاله بی طرف بزارید باید تمام جوانب رو میسجیدید

دوم نیازی نیست برای اثبات حرفهاتون متنتون رو Bold و با سایز بزرگتر از حد معمول ارسال کنید

سوم از نظر نویسنده مقاله اگه بخوایم چاقو رو هم میتونیم به چالش بکشیم

دوست عزیز هر چیزی یه جنبه خوب و یه جنبه بد داره

اینکه شما ازش به صورت بد استفاده میکنید دلیل بر این نیست که کلا مشکل داره

و در آخر لطفا و لطفا کم مد دایی جان ناپلئونی بردارید
    همیشه حرفات تکه تک....
    لایک

2. تعداد تشکر ها از hotler به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید Ne&in آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    246
    تشکر تشکر شده 
    131
    تشکر شده در
    99 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    با سلام

اول اگه میخواستید فقط یه مقاله بی طرف بزارید باید تمام جوانب رو میسجیدید

دوم نیازی نیست برای اثبات حرفهاتون متنتون رو Bold و با سایز بزرگتر از حد معمول ارسال کنید

سوم از نظر نویسنده مقاله اگه بخوایم چاقو رو هم میتونیم به چالش بکشیم

دوست عزیز هر چیزی یه جنبه خوب و یه جنبه بد داره

اینکه شما ازش به صورت بد استفاده میکنید دلیل بر این نیست که کلا مشکل داره

و در آخر لطفا و لطفا کم مد دایی جان ناپلئونی بردارید
    بنده همیشه ازین نوع فونت و سایز نوشته استفاده میکنم و نیازی نمیبینم که حرفم اگر حق باشه به زور bold کنم...

با عکس العملی که متعصبانه نشون دادین به نوشته نشون میده که بنده دقیقا به هدفم رسیدم...

قصد اصلی بنده هم هوشیاری خانواده ها هست و آنهایی که ارزش قایل هستند به زمانشون...

نقل قول نوشته اصلی توسط sohrab1374 نمایش پست ها
    من توی یه کلن اینترنشنالم ... به شدت به زبانم کمک کرده ...
    هرچیزی بستگی به خود ادم داره ...
    بله بزرگوار همه چیزهایی که ما استفاده میکنیم هم خوبی داره هم عوارض بد...همون دارو هم که مصرف میکنیم در بروشورش برای هشدار به مصرف کننده ی دارو عین اینکه خوب هست عوارضش رو هم گوشزد میکنه...
    فکر نمکنم نه دارو زیر سوال ببره و نه مانع مصرف دارو بشه...

عضو دائم Ashkankamangar.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,509
    تشکر تشکر شده 
    4,086
    تشکر شده در
    2,328 پست

من خودم این بازی رو میکنم
    یه کلن خانوادگی داریم و پنج شنبه وار استارت میخوره میریم حریف رو میزنیم و تموم
    کلاً روزی 30 دقیقه براش وقت میذارم
    فقط یک بازی هست
    در مورد مسائلی که گفتید چون فونتتون بزرگ بود خوندنش چشممو آزار داد ولی مفهوم کلی رو گرفتم
    دوست عزیز اون افرادی که توهین و ... میکنند همه کودک هستند و خود بازی هم گزینه ای به نام mute داره که میتونید دیگه پست های اون فرد رو نبینید
    در مورد تاثیر این بازی هم باید بگم چاقو هم برنده هست
    داعش با چاقو سر افراد بیگناه رو میبره من به شخصه باچاقو میوه پوست میکنم
    مشکل ما ایرانی ها و مخصوصاً مسلمان ها اینه که بلد نیستیم حتی اعتراض کنیم
    نحوه ی اعتراض مارو با خارجی ها مقایسه کنید
    ما در ایران وقتی معترض هستیم میریم و فیس بوک طرف رو نابود میکنید.میریم تو خیابون داد میزنیم و مرگ بر ... میگیم.
    ولی خارجی ها وقتی اعتراض دارند نهایتش اینه یه شمع توی میدان اصلی شهر روشن میکنن
    ما ایرانی ها زیادی تو همه چیز افراط میکنیم
    تو دوستی ها افراط میکنیم
    تو روابط عاشقانه افراط میکنیم
    تو بازی افراط میکنیم
    امروز بعد از 5 سال رفتم دانشگاهم. که مدرک تحصیلیمو بگیرم و ریز نمراتم رو برای ترجمه واسه سفارت
    دانشگاه نگو بگو تالار عروسی (من مشکلی با این قضییه ندارم)
    اما واقعا ساپورت برمودا اونم توی زمستون مناسب برای دانشگاه هست؟)
    وسط دانشگاه پسره به دختره متلک میگفت(اینو کجای دلم بذارم)
    کلاسها خالی بود همه تو محوطه بودند
    به هر حال سریع مدرکمو گرفتم و فرارررررر
    این موارد باید ریشه ای حل بشه
    من 29 سالمه یادمه زمانی که کوچکتر بودم زمان دبیرستان اوج چت یاهو بود
    به قرآن قسم میخورم توی چت یاهو خیلی هامون خجالت میکشیدیم به دختر حرفی جز سلام و خوبی و asl بگیم

الان کلا هنوز چت شروع نشده ...........
    در ضمن الان چرا همه میگند "اصل" چون کلمه ی asl یا اسل مخفف سه کلمه ی age . S e x .location هست ولی بازم همه میگند اصل ؟؟؟؟؟؟
    خلاصه حرف زیاده اینا باید ریشه ای حل بشه
    و زمانی بیشتر از 100 سال نیازه اگر شرایط و درک این موارد براتون سخت هست بهترین کار همون کاریه که دارم من میکنم
    موفق باشید

6. تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید

عضو جدید emimen222 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    56
    تشکر تشکر شده 
    32
    تشکر شده در
    25 پست

سلام
    دوستان که همه حرفاشون منطقی بود
    ولی هر چی فکر میکنم متوجه نشدم که منظورشون اینه که بازی نکنیم یا بازی میکنیم با خانواده بازی نکنیم شایدم اگه بازی میکنیم با ادب باشیم ?
    خودمم چند روزه شروع کردم این بازی ولی هر کاری میکنم بیشتر از 2دقیقه نمیشه موند داخل گیم اپدیتش میافته برای 24h اینده :D اکر هم خواستید برید سافت98 نسخه هک شدش اونجاست :D

یا اینکه بهتر بود بگم این همه مشکل داریم ما توی م م ل ک ت شما چسبیدین به بازی ؟ :D
    ویرایش توسط emimen222 : February 17th, 2015 در ساعت 17:51
    همه باهم موفقیت را تجربه کنیم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    403
    تشکر تشکر شده 
    308
    تشکر شده در
    221 پست

من این بازی بازی نکردم زیاد اهل بازی موبایلی و کامپیوتری نیستم

ولی به جای این که بیایید تخریب کنید فرهنگ سازی کنید خیل بهتر به نتیجه میرسید مثل فیسبوک این همه تخریب کردن اخرش به نتیجه نرسیدن مثل موزیک رپ این همه تخریب کردن مستند شوک ساختن باز به نتیجه نرسیدن اخرش همشون مجوز گرفتن و قانونی شدن.

این کار ها فقط هزینه بر دولت میزاره یه ادم های تو ایران هستن که پول موفت میگیرن و کارشون تخریب بازی های خارجی و محصول های امریکایی و ... هستن. به این چیز ها نباید گوش داد...

9. تعداد تشکر ها از یاشار زوم به دلیل پست مفید

عضو جدید Ne&in آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    246
    تشکر تشکر شده 
    131
    تشکر شده در
    99 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط یاشار زوم نمایش پست ها
    من این بازی بازی نکردم زیاد اهل بازی موبایلی و کامپیوتری نیستم

ولی به جای این که بیایید تخریب کنید فرهنگ سازی کنید خیل بهتر به نتیجه میرسید مثل فیسبوک این همه تخریب کردن اخرش به نتیجه نرسیدن مثل موزیک رپ این همه تخریب کردن مستند شوک ساختن باز به نتیجه نرسیدن اخرش همشون مجوز گرفتن و قانونی شدن.

این کار ها فقط هزینه بر دولت میزاره یه ادم های تو ایران هستن که پول موفت میگیرن و کارشون تخریب بازی های خارجی و محصول های امریکایی و ... هستن. به این چیز ها نباید گوش داد...
    بنده هیچ کاری با سیاست ندارم و این رو یک موضوع اجتماعی تلقی میکنم...بنده چیزهایی که خودم دیده بودم و تجربه کرده بودم رو گفتم...و بارها هم گفتم بنده اصلا طرف صحبتم بازی نیست و اصلا نگفتم بازی نکنند بلکه یکم بی تعصب و بدون نگاه مغرضانه نگاه بشه بنده دارم میگم ما نباید اینطور یاشیم این شرکت سوپرسل فقط فقط یک بازی طراحی کرده و ما هستیم که حتی داریم فضای بازی رو خراب میکنیم و قدر لحظات خودمون رو بدونیم...
    فکر میکردم مخالف مطلب زیاد باشه ولی منطقی نه احساسی...

همینکه یک نفر آگاه بشه و هشیار برای بنده کافی هست ...حتی به والدین گفتم فرزندتون رو زود از بازی رو محروم نکنید بلکه خودتون اگر نگران هستید همگام باشید بعد شما بزرگواران بنده رو محکوم میکنید به تخریب ..

گفتم ولی بازهم دوباره عنوان میکنم :همه چیزهایی که ما استفاده میکنیم هم خوبی داره هم عوارض بد...همون دارو هم که مصرف میکنیم در بروشورش برای هشدار به مصرف کننده ی دارو عین اینکه خوب هست عوارضش رو هم گوشزد میکنه...

هیچ وقت هوشیار کردن آدم ها و شاید تلنگری باشه برای کسی مطلبی رو تخریب تلقی نکنیم...

همین دیگه همیشه منتظر هستیم تمام حرفها رو تخریب برداشت کنیم و خودمون همون کار رو برای طرف مقابل انجام بدیم...

بازم میگم خوشحالم به اون چیزی که میخواست رسید نوشته...چون بازخورد مطلب رو در سایت های متفاوت با افکار و عقاید متفاوت دریافت کردم...

11. تعداد تشکر ها از Ne&in به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1,175
    تشکر تشکر شده 
    659
    تشکر شده در
    423 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ne&in نمایش پست ها
    بنده هیچ کاری با سیاست ندارم و این رو یک موضوع اجتماعی تلقی میکنم...بنده چیزهایی که خودم دیده بودم و تجربه کرده بودم رو گفتم...و بارها هم گفتم بنده اصلا طرف صحبتم بازی نیست و اصلا نگفتم بازی نکنند بلکه یکم بی تعصب و بدون نگاه مغرضانه نگاه بشه بنده دارم میگم ما نباید اینطور یاشیم این شرکت سوپرسل فقط فقط یک بازی طراحی کرده و ما هستیم که حتی داریم فضای بازی رو خراب میکنیم و قدر لحظات خودمون رو بدونیم...
    فکر میکردم مخالف مطلب زیاد باشه ولی منطقی نه احساسی...

همینکه یک نفر آگاه بشه و هشیار برای بنده کافی هست ...حتی به والدین گفتم فرزندتون رو زود از بازی رو محروم نکنید بلکه خودتون اگر نگران هستید همگام باشید بعد شما بزرگواران بنده رو محکوم میکنید به تخریب ..

گفتم ولی بازهم دوباره عنوان میکنم :همه چیزهایی که ما استفاده میکنیم هم خوبی داره هم عوارض بد...همون دارو هم که مصرف میکنیم در بروشورش برای هشدار به مصرف کننده ی دارو عین اینکه خوب هست عوارضش رو هم گوشزد میکنه...

هیچ وقت هوشیار کردن آدم ها و شاید تلنگری باشه برای کسی مطلبی رو تخریب تلقی نکنیم...

همین دیگه همیشه منتظر هستیم تمام حرفها رو تخریب برداشت کنیم و خودمون همون کار رو برای طرف مقابل انجام بدیم...

بازم میگم خوشحالم به اون چیزی که میخواست رسید نوشته...چون بازخورد مطلب رو در سایت های متفاوت با افکار و عقاید متفاوت دریافت کردم...

شستشوی مغزی
    فرهنگ سازی اشتباه

بهش فکر کن

عضو جدید Ne&in آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    246
    تشکر تشکر شده 
    131
    تشکر شده در
    99 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Quality نمایش پست ها
    شستشوی مغزی
    فرهنگ سازی اشتباه

بهش فکر کن
    الان بنده چه شستشوی مغزی کردم و یا چه فرهنگسازی اشتباهی کردم؟!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    403
    تشکر تشکر شده 
    308
    تشکر شده در
    221 پست

شستشوی مغزی هست این کار

با یک نوشته نمیشه فرهنگ سازی کرد روی سیگار رو نگاه کنید عکس های دل و قلوه وجود داره ایا این کار باعث کاهش ادم های سیگاری شده؟ خیره هرسال هم میشنویم که سال به سال بیشتر میشه

خود بازی رایانه ای باعث خلاقیت میشه الان توی کشور های امریکایی میبینیم که مسابقات حرفه ای برگزار میشه توی تلوزیون مصاحبه میشه سرمایه گزاری انچنانی و ....

شما این مطلب رو زدین من الان تشویق شدم برم دانلود کنم و روی موبایلم نصبش کنم به خدا...

عضو جدید Ne&in آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    246
    تشکر تشکر شده 
    131
    تشکر شده در
    99 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط یاشار زوم نمایش پست ها
    شستشوی مغزی هست این کار

با یک نوشته نمیشه فرهنگ سازی کرد روی سیگار رو نگاه کنید عکس های دل و قلوه وجود داره ایا این کار باعث کاهش ادم های سیگاری شده؟ خیره هرسال هم میشنویم که سال به سال بیشتر میشه

خود بازی رایانه ای باعث خلاقیت میشه الان توی کشور های امریکایی میبینیم که مسابقات حرفه ای برگزار میشه توی تلوزیون مصاحبه میشه سرمایه گزاری انچنانی و ....

شما این مطلب رو زدین من الان تشویق شدم برم دانلود کنم و روی موبایلم نصبش کنم به خدا...

بنده هم دارم میگم استفاده درست بشه داستان هایی رو که روایت کردم همش گویای این بود که ایها الناس ازین بازی درست استفاده کنیم...
    تو قسمت قبلی بنده گفتم تا اسم یک سایت معتبر واسطه برای فروش اومد جا زد...پس بنده برای کسب درآمد یا استفاده درست از این بازی بحثی ندارم...

گفتم بازم میگم اگر خوب و دقیق بخونید متن رو دارم میگم از یک بازی خوب هم میشه یک بازی بد ساخت اونا مسابقات حرفه ای میذارن بله چون همه بیشتر بازی میکنن و رقابت درست تا همه دیگر رو تخریب کنن حتی در بازی....

بله درسته اونیکه نخواد بفهمه و گوش بده که درست استفاده کنه نمیکنه ولی برای اینکه عده زیادی گوش نمیکنن شرکت دارویی نمیاد برای اون یک عده نگه عوارض های بد یک دارو رو...

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)