نقل قول نوشته اصلی توسط Ne&in نمایش پست ها
بنده هیچ کاری با سیاست ندارم و این رو یک موضوع اجتماعی تلقی میکنم...بنده چیزهایی که خودم دیده بودم و تجربه کرده بودم رو گفتم...و بارها هم گفتم بنده اصلا طرف صحبتم بازی نیست و اصلا نگفتم بازی نکنند بلکه یکم بی تعصب و بدون نگاه مغرضانه نگاه بشه بنده دارم میگم ما نباید اینطور یاشیم این شرکت سوپرسل فقط فقط یک بازی طراحی کرده و ما هستیم که حتی داریم فضای بازی رو خراب میکنیم و قدر لحظات خودمون رو بدونیم...
فکر میکردم مخالف مطلب زیاد باشه ولی منطقی نه احساسی...

همینکه یک نفر آگاه بشه و هشیار برای بنده کافی هست ...حتی به والدین گفتم فرزندتون رو زود از بازی رو محروم نکنید بلکه خودتون اگر نگران هستید همگام باشید بعد شما بزرگواران بنده رو محکوم میکنید به تخریب ..

گفتم ولی بازهم دوباره عنوان میکنم :همه چیزهایی که ما استفاده میکنیم هم خوبی داره هم عوارض بد...همون دارو هم که مصرف میکنیم در بروشورش برای هشدار به مصرف کننده ی دارو عین اینکه خوب هست عوارضش رو هم گوشزد میکنه...
فکر نمکنم نه دارو زیر سوال ببره و نه مانع مصرف دارو بشه...

هیچ وقت هوشیار کردن آدم ها و شاید تلنگری باشه برای کسی مطلبی رو تخریب تلقی نکنیم...

همین دیگه همیشه منتظر هستیم تمام حرفها رو تخریب برداشت کنیم و خودمون همون کار رو برای طرف مقابل انجام بدیم...

بازم میگم خوشحالم به اون چیزی که میخواست رسید نوشته...چون بازخورد مطلب رو در سایت های متفاوت با افکار و عقاید متفاوت دریافت کردم...

شستشوی مغزی
فرهنگ سازی اشتباه

بهش فکر کن