-
February 16th, 2015, 16:05
عضو جدید
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
کسی تا کنون چنین مشکلی رو روی این درگاه داشته ؟!
من از درگاهی استفاده میکردم که بعد از این مشکل حساب منو هم بستن !! با اینکه این مورد اصلا به من مربوط نبود و به کاربر خریدار مربوط بوده !!
با سلام و احترام
تنها 1 حساب کاربری در مدت زمان فعالیت سیباپال مسدود شده است و آن هم با حکم مراجع قضایی بوده است.
لطفا اطلاعات حساب را خصوصی ارسال نمایید .
ممکن است به دلیل لاگین شدن نا موفق حساب شده مسدود شده باشد.
با سپاس
ویرایش توسط SibaPal : February 16th, 2015 در ساعت 16:08
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
-
تعداد تشکر ها از SibaPal به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2015 16:05
# ADS
-
February 16th, 2015, 17:12
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !

نوشته اصلی توسط
SibaPal
با سلام و احترام
تنها 1 حساب کاربری در مدت زمان فعالیت سیباپال مسدود شده است و آن هم با حکم مراجع قضایی بوده است.
لطفا اطلاعات حساب را خصوصی ارسال نمایید .
ممکن است به دلیل لاگین شدن نا موفق حساب شده مسدود شده باشد.
با سپاس
سلام خدمت شما
من از مشترکین شما نیستم ...
فقط میخواستم بدونم اگر مشترکین شما بشم و روزی همچین اتفاقی بیفته شما چگونه برخورد میکنید ؟!
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2015, 19:15
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mr.pouria
سلام خدمت شما
من از مشترکین شما نیستم ...
فقط میخواستم بدونم اگر مشترکین شما بشم و روزی همچین اتفاقی بیفته شما چگونه برخورد میکنید ؟!
هدف ما حل مسئله می باشد و نه حذف آن !
موارد مشابه رخ داده و با همکاری و تعامل طرفین حل و فصل گردیده است و سیباپال در طول مدت زمان فعالیت تنها 1 کاربر اخراجی داشته است.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mrwordpress
واقعا سیبا پال از همه نظر خوبه . بنده برای انجمن و پرداخت آنلاین مشکلی داشتم که به چند سرویس دهنده تیکت زدم از جمله سیبا پال . در بین 4 سرویس دهنده فقط سیبا پال بود که با برخورد فوق العاده خوبی پیگیر کار بنده شدند و اما دیگر سرویس دهنده ها ........!!!
من تو این 2 روز پشتیبانی واقعی رو دیدم و باید بهتون آفرین گفت .
امیدوارم همیشه موفق باشید و سربلند .
خدا قوت .
از لطف شما بینهایت متشکریم و موارد انجام شده تنها انجام وظیفه بوده است

نوشته اصلی توسط
satiran
سلام
پلاگین مریوط به پرستاشاپ را ندارید ؟
درود
لطفا در سیستم عضو و تیکت ارسال نمایید تا بررسی و در صورت امکان تقدیمتان گردد

نوشته اصلی توسط
pasargad web
درگاه های بسیار عالی + پشتیبانی عالی و سریعی دارند.

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
سیباپال برای همه اثبات شده هست عالیه
از لطف شما پذیرنده گرامی متشکریم.
-
تعداد تشکر ها از SibaPal به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2015, 19:38
-
تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید
-
February 21st, 2015, 02:35
من یکبار مسافرت بودم و کاریری خرید کرده بود من هم یادم رفته بود محصول تحویل بدم.کاربر به سیباپال شکایت کرده بود.که با تماس سیباپال به من مشکل حل شد و کاربر راضی شد.
در کل داره 1 سالی میشه که روسیبا پال هستم.فکر کنم حدود عید پارسال بود که آشنا شدم.
خیلی راضیم
خیلی
-
تعداد تشکر ها از __coma__ به دلیل پست مفید
-
February 21st, 2015, 02:47
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
__coma__
من یکبار مسافرت بودم و کاریری خرید کرده بود من هم یادم رفته بود محصول تحویل بدم.کاربر به سیباپال شکایت کرده بود.که با تماس سیباپال به من مشکل حل شد و کاربر راضی شد.
در کل داره 1 سالی میشه که روسیبا پال هستم.فکر کنم حدود عید پارسال بود که آشنا شدم.
خیلی راضیم
خیلی
از لطف شما کاربر گرامی متشکریم و امیدواریم بتوانیم همواره رضایت شما را جلب نماییم.
-
-
February 21st, 2015, 02:53
عضو انجمن
به زودی با یک پروژه بسیار حرفه ای در خدمت همه ای ایرانیان و حتی کاربران غیر ایرانی هستیم که نیاز به درگاه خواهیم داشت انشالله فرصت همکاری پیش آید
-
تعداد تشکر ها از saeed1988m به دلیل پست مفید
-
February 21st, 2015, 02:59
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
saeed1988m
به زودی با یک پروژه بسیار حرفه ای در خدمت همه ای ایرانیان و حتی کاربران غیر ایرانی هستیم که نیاز به درگاه خواهیم داشت انشالله فرصت همکاری پیش آید
با سلام و احترام
باعث افتخار مجموعه می باشد و آرزوی بهترین تراکنش ها را برای شما و سایر کاربران شرکت خواهیم داشت
-
-
February 21st, 2015, 03:08

نوشته اصلی توسط
SibaPal
با سلام و احترام
باعث افتخار مجموعه می باشد و آرزوی بهترین تراکنش ها را برای شما و سایر کاربران شرکت خواهیم داشت
فقط طراحی سایتتون بیش از حد minimal و ساده هست.اصلا تغییری نداشته تو این مدت.فکری بکنید.قالبی مثل جهان پی عالی میشه
-
-
February 21st, 2015, 03:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
__coma__
فقط طراحی سایتتون بیش از حد minimal و ساده هست.اصلا تغییری نداشته تو این مدت.فکری بکنید.قالبی مثل جهان پی عالی میشه
بله تغییراتی در ماه های آتی انجام می شود و ان شاء الله مورد پسند شما و دیگر کاربران قرار خواهد گرفت
-