-
January 19th, 2015, 14:21
عضو جدید
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
ارایه مجدد درگاه اختصاصی فن آوا با کارمزد ۰/6 درصد و فعالسازی رایگان
جهت درخواست درگاه تیکتی با عنوان " درخواست درگاه اختصاصی فن آوا " به همراه لوگو و نام فروشگاه ارسال نمایید.
مدت زمان فعالسازی ۷ روز کاری
با سپاس
ویرایش توسط SibaPal : February 2nd, 2015 در ساعت 14:57
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
-
-
January 19th, 2015 14:21
# ADS
-
January 19th, 2015, 14:30
عضو انجمن
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
هنوز ماژول باکس بیلینگ رو درست نکردید؟ من منتظرم ها هنوز .
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2015, 15:20
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ourweb
هنوز ماژول باکس بیلینگ رو درست نکردید؟ من منتظرم ها هنوز .
با سلام و احترام
امروز خدمتتان تقدیم می گردد.
تغییرات صورت گرفته در درگاه فن آوا
فایل پیوست 24929
- - - Updated - - -
پلاگین Boxbiling برای درگاه مستقیم و اختصاصی
137770399041367_50a0e31e-b950-49c6-8443-3a415ee8aeb5.png
آزمایشگاه سیباپال
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
-
تعداد تشکر ها از SibaPal به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2015, 12:19
عضو جدید
واقعا سیبا پال از همه نظر خوبه . بنده برای انجمن و پرداخت آنلاین مشکلی داشتم که به چند سرویس دهنده تیکت زدم از جمله سیبا پال . در بین 4 سرویس دهنده فقط سیبا پال بود که با برخورد فوق العاده خوبی پیگیر کار بنده شدند و اما دیگر سرویس دهنده ها ........!!!
من تو این 2 روز پشتیبانی واقعی رو دیدم و باید بهتون آفرین گفت .
امیدوارم همیشه موفق باشید و سربلند .
خدا قوت .
-
تعداد تشکر ها از mrwordpress به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2015, 12:50
عضو جدید
سلام
پلاگین مریوط به پرستاشاپ را ندارید ؟
-
تعداد تشکر ها از satiran به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2015, 12:50
اگر شخصی با استفاده از کارت های هک شده از درگاه واسطه ما که از شما گرفتیم خرید کنه پاسخ شما به این عمل چه خواهد بود ؟!
-
-
February 16th, 2015, 13:57
عضو جدید
درگاه های بسیار عالی + پشتیبانی عالی و سریعی دارند.
هميشه براى فرداى بهتر تلاش ميكنيم ولى وقتى فردا مياد به فردا بهترى مى انديشيم...!
پس بگذار امروز بهترى داشته باشيم!
-
تعداد تشکر ها از pasargad web به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2015, 14:04
عضو انجمن
سیباپال برای همه اثبات شده هست عالیه
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2015, 14:14

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
اگر شخصی با استفاده از کارت های هک شده از درگاه واسطه ما که از شما گرفتیم خرید کنه پاسخ شما به این عمل چه خواهد بود ؟!
کسی تا کنون چنین مشکلی رو روی این درگاه داشته ؟!
من از درگاهی استفاده میکردم که بعد از این مشکل حساب منو هم بستن !! با اینکه این مورد اصلا به من مربوط نبود و به کاربر خریدار مربوط بوده !!
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2015, 15:42

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
اسم از مسدود کردن درگاه اوردید !!! معلومه که از جهان پی داشتید چون تا یچیزی میشه سریع میدندند دست به بستن درگاهشان خیلی ملس هست ماله ما رو هم 2 بار بستند درگاه خوبیه ولی این بدی را داره از نظر من این کارو میکنند که مشکلی واسه خودشان پیش نیاد....
منظور من جهان پی نبود ...
من اسمی از شرکت های خدمات دهی نمیبرم زیرا زیر سوال بردن خدمات شرکت ها صحیح نیست ...
منتظر مدیران شرکت سیبا پال هستم تا پاسخ بنده را بدهند ...
* هم اکنون بدون هیچ مشکلی از جهان پی درحال سرویس گیری هستم و تا کنون مشکلی برای من یپش نبومده ...
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید