نوشته اصلی توسط kiarash-khatib فکر نکنم اختصاصی باشه چون من تازگیه یک قالب به صورت همین شکل دیده بودم و هیچ کپی رایتی در داخل css هاش نزاشته - - - Updated - - - همانطور گفتم درست هست این قالب خودش کپی هست از یک سایت خارجی صفحه ورود به سایت این قالب برای پنل هاست به هاست هست که از سایت خارجی گرفته بودن - - - Updated - - - البته بگم بعضی جاهاشو خودشون عوض کردن واقعا ممنونم دوست عزیز از اطلاعاتی که دادین، واقعا مفید بود به نکته هایی که گفتین خودم اصلا توجه نکرده بودن که کپی رایتش ررو چک کنم .... بازم ممنون دوستان در کل اگه کسی این کار رو میتونه انجام بده ممنون میشم پیشنهاداتشون رو اعلام کنن ...
نرم افزارهای سئو- خرید هاست - سرور مجازی و اختصاصی بک لینک گیری و افزایش +G، طراحی حرفه ای سایت، فروش قالب وردپرس
kiarash-khatib
نوشته اصلی توسط pedrami واقعا ممنونم دوست عزیز از اطلاعاتی که دادین، واقعا مفید بود به نکته هایی که گفتین خودم اصلا توجه نکرده بودن که کپی رایتش ررو چک کنم .... بازم ممنون دوستان در کل اگه کسی این کار رو میتونه انجام بده ممنون میشم پیشنهاداتشون رو اعلام کنن ... سلام برای طراحی اختصاصی بنده میتونم . ایمیل یا آی دی یاهو رو قرار بدید تا نمونه کار هام رو ارسال کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن