نقل قول نوشته اصلی توسط ivahid نمایش پست ها
بزارید کمی بازترش کنم

شما سایتی دارید و نیاز به قالب دارید : 1. قالب رایگان 2. قالب اختصاصی

اگر مورد 1 را انجام دادید یعنی شما شخصی حقیقی هستید و سایت شما در حال حاضر بزرگ نیست ، پس کپی رایت را قرار بدید مشکلی برای شما بوجود نمیاد بلکه کمی به طراح قالب هم کردید .

2. ولی شاید شما نیاز به قالب اختصاصی دارید :

در رابطه با ابن مورد : شاید شرکت بزرگی باشید و بخاطر شرایطی که دارید می خواهید کپی رایت قرار نگیره ، پس ما هزینه ایی را اعلام می کنیم و حذف می کنیم
اما شاید شما تنها یک فروشگاه و یا سایت شخصی باشید ، چه دلیلی باعث می شود که کپی رایت را قرار ندهید ؟

در رابطه با قالب رایگان که دانلود می کنید و بر روی سایت خود قرار می دهید ، واقعا چرا کپی رایت را سریع حذف می کنید و به نام خود ثبت می کنید
قالب انواع مختلف توی اینترنت برای ایرانیا موجود هست .
A) قالب رایگان خودش چند نوع هست ( ریپ شده یا خود سازنده قالب برای عموم رایگان گذاشته)
B) قالب فروشی هم چند نوع هست . ( برای مثال : قالبی که فروشنده به 1 نفر میفروشه یا قالبی که به تعداد محدود فروش میره یا قالبی که به تعداد نامحدود فروش میره .)

مورد A که شما هیچ جوره دستت به فردی که قالب استفاده میکنه نمیرسه . میتونه بگه قالب کامل خودم ساختم کسی خواست با هزینه براش میسازم مثلآ و افراد دیگم شاید فریب بخورند .
مورد B هم اگه قوانین شما در سایت گذاشته باشید با توجه به قوانین سیاست کاری فرق میکنه در پست های قبل گفتم .

در مورد حذف هم قبلآ گفتم . باز هم میگم : صلاح کار هرکس رو خودش میدونه .

شما فکر کن دوست ندارن سایت شما تبلیغ بشه . دوست دارن بازدید کننده ها فکر کنن قالب طراحی اختصاصی از تیم خودشونه ( البته نه اینکه بنویسند که مثلا طراحی شده توسط myhost.com )
البته در خیلی موارد حتی قالب رایگان یا قالب فروشی حذف میشه نام قالب یا طراح چرا ؟ چون تا انجا که میشه به زبان ساده خز نشه قالب
باز هم بستگی داره که چه چیزی توی فکر و ذهن استفاده کننده قالب باشه که شاید برای همگان مهم نباشه ولی برای مدیر سایت مهمه .