به نظر من اگر کپی رایت اون پایین نباشه خب برای چی این همه زحمت کشیدیم تا براش قالب بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ivahid نمایش پست ها
عنوان جالبی نداره تاپیک اما برای جذب شما خوبه ، پس سلام
توی ایران چه مشتری چه طراح و چه کدنویس چیزی از کپی رایت حالیشون نیست . طرح زدیم ، به طرف / شرکت می گم خواهشا ، لطفا کپی رایت ما را قرار بدید . قرار نمی ده :دی !!!!!
چرا ؟؟
شاید طراح باشه طرف و مشتریاش بیاد سمت من !!
شاید از من راضی نبوده ؟
اصلا شاید خجالت می کشه اسم آی وحید تو فوتر سایتش باشه ؟؟ اگر این مورد باشه من آی وحید را پلمپ می کنم

متاسفانه توی ایران به کپی رایت اصلا ارزشی داده نمی شه ، من خیلی فکر کردم تا هم ارزشی مثل کپی رایت ایران پیدا کنم اما نبود که نبود
امروز که این متن را دارم می نویسم از دسته 2 سایت عصبانی هستم که یکی از مشتریان قدیم ما بود و دیگری یکی از بهترین نمونه کارهای ما در اینترنت
این هم بگم خیلی از مشتریان ما کپی رایت را برداشتند ، اما دیگه صبرم سر اومد و خواستم یه حرفی زده باشم و خودم را خالی کنم و مشتریان را پر

شرمنده که اینجوری صحبت کردم
دانافرد | مدیر آی وحید
وحید جان به نظر من باید اینجور ادمارو بشونی سر جاشون منم طراحی وردپرس انجام میدم ولی اگه کپی رایت منو بردارن خیلی راحت بهشون میگم هزینه ی حذف کپی رایت 600 تومنه
اگر این کارو نکرد خب دیگه وقتشه قالب و رایگان بزاری
به نظر من خودتو درگیر اینجور جیزا نکن. برای منم از مشکلا زیاد پیش اومده که میدونم شما خیلی بابت کپی رایت رایت عزاب میکشین
خب ایران همینه اگر برای برداشتن کپی رایت یه مبلغ کمر شکن بزاری و داخل قرار داد ذکر کنی که این مبلغو برای برداشتن کپی رایت میکنم دیگه دستشون به هیچ جایی بند نیست
و دیگه نمیتونن کاری بکنن چون قرار دادی که امضا میشه اگر مبلغ موردنظر پرداخت نکرد باید بری ازش شکایت کنی که اونجوری دیگه مجبور میشه پول کپی رایتو بده.
موفق باشی وحید جان