مرسی از همه ، بخاطر نظراتی که دادند چه خوب چه بد
خوشحالم که برای شما این مسئاله مهم هست
از دید من تنها کپی رایت هست و کسی که قالب اختصاصی سفارش میده به نام طراح خودش باید بباله ، نیه اینکه تازه حذف کنه.
سایت های مهمی که گفتبد کپی رایت ندارند ، کپی رایت را خریداری می کنند ولی باز هم حق نشر قالب به تعداد بالا را در نت ندارند. مثلا من برای شما قالب طراحی می کنم و شما در نت عمومی می کنید ، حق نشر قالب را باید از طراح و کدنویس دریافت کننند و سپس انتشار دهند. مورد داشتم طرف می خواسته قالب را روی یکی از دامین های جدیدش نصب کنه و از ما اجازه گرفته ، به این می گند کپی رایت و احترام به طراح سایت
انتشار قالب به این راحتی نیست ، یه جمله کوتاه میگم شاید متوجه منظور بنده بشید ، تمام کارهای ما مثل پچه هام هستند و کلی زحت براشون می کشم پس این کار را نمی کنم
تا جایی که میشه باید از طریق مکالمه مشکلات را حل کرد ، در صورتی که مشتری جواب قانع کننده ایی نداشت از راه های دیگه اقدام کرد
تو قرارداد ذکر میشه که کپی رایت قرار بگیره یا نه
در صورتی که قصد به حذف کپی رایت داشتند باید بصورت توافقی هزینه ایی برای حذف کپی رایت تایین کنید.
اما بعد از حتی حذف کپی رایت حق نشر قالب در نت را ندارند
صحبت شما درسته عزیز ف باید در قرار داد ذکر شود
لطف دارید شما ، صحبت های شما کاملا درست هست اما بعضی ها عادت حذف کپی رایت بدون هیچ دلیل و منطقی دارند که این باعث خسارت به طراح میشه
سلام عزیزم
بله قالب اختصاصی بود .
ما در فوتر سایت ها بجز نام آی وحید این متن را می نویسیم :
اين وبسايت متعلق به سایت .... ميباشد و تمامی حقوق آن محفوظ ميباشد .
طـبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای هرگونه کپی برداری از قالب های طراحی شده توسط آی وحید پیگرد قانونی دارد .
حق حذف کپی رایت بصورت جدا به مشتری داده میشه.
ببینید شما قالبی از تم فارست خریداری می کنید . نام طراح قالب در فوتر هست ، مگه شما خریداری نکردید پس چرا نام طراح هست و شما هم حذف می کنید که این برخلاف قوانین کپی رایت هست
در ضمن مدیر تیم آی وحید بنده هستم و اگر پایین بعضی از کارهای من رو دیده باشید نام کدنویس درج میشه
اما اینکه مشتری نام طراح را حذف کنه بدون هماهنگی و صحبت های قبلی باعث مشکلاتی از این قبلی میشه
من نمیدونم چرا باید حذف بشه !!!
مشتری های سایت کم میشه !!!
از اعتبار سایت کم میشه ؟!!!
کلا کاربران نت عادت به این کار کردند بدون اینکه فکر کنند و ببیند چه نفی ضرری براشون داره !!!
عزیزان من نام طراح در سایت برای مراجعه مشتری جدید به ما هست ولی زمانی که نباشه چه سودی را برای شما در پی داره ؟؟؟؟
فروش یک طرح یا فروش حق کپی رایت طرح ؟؟
ما به بعضی از مشتریان حق حذف کپی رایت را دادیم ولی نمی تونند کار مارو به نام خودشون ثبت کنند و مشتری های جدید ما را بدون هیچ دلیلی گمراه کنند
شما عزیزان باید از طراح خوب حمایت کنید نه اینکه کپی رایت را هم حذف کنید
آقا ما کلی زحمت می کشیم و کار خوب به مشتری تحویل می دیم ، مشتری هم واقعا راضی هست حالا بجای اینکه ما را به دیگران معرفی کنه میاد و نام ما را حذف می کنه ، خوب ابن کار یعنی بخیل بودن
در کل سئوال پیش میاد که چرا کپی رایت حذف میشه ! واقعا این برام سئوال شده
حالا شرکت و یا سازمان بزرگی باشه ، کپی رایت را با هزینه ایی به صاحب سایت واگذار می کنیم ، اما مشتریان عادی چرا !!!؟