نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
با سلام

1. دقیقا کجا ابهام داشت ؟ بفرمائید اصلاح کنیم.
2. دقیقا سرور 18500 تومانی (رم 1 گیگ سرورهای دیسکانت) فکر کنم برای کار شما کفایت کند اما اگر سرعت بالا و ترافیک خیلی بالایی بخواهید سرور های 58500 تومانی (رم 2 گیگ و سرورهای معمولی) پیشنهاد میشود.
3. منظور ما این بود اون سرور دانلود انگلستانتون را کلا میتوانیم در ایران برای شما میزبانی کنیم با قیمت خیلی کمتر(اگر مایل بودید و فایلها مجاز بود)
4. قیمت کم ما به این دلیل میباشد که در تهران پرواویدر هستیم و آیپی ها و کنترل شبکه و سخت افزار و .... تماما برای مجموعه میباشد و وابسته به هیچ مرکز و دیتاسنتری نمیباشد.

از سافت 98 هم دانلود میشود و مشکلی ندارد.

هاست وب،سرور مجازی،سرور اختصاصی،ثبت دومین،هاست بکاب،سرور تیم اسپیک،فلش چت - روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه))

باتشکر
ممنون از جوابت اگه از سافت 98 دانلود میشه پس عالیه ان شالله اون آفر رو حتما بررسی میکنم ...
در رابطه با ایهام هم > اون جمله ی خودم بود گفتم ایــهام داشت (برای نظر دیگران که آفر های قیمت بالای ایران رو ارزون میگن)
بازم ممنون حتما بررسی میشه ...

نقل قول نوشته اصلی توسط novin-web نمایش پست ها
دوست عزیز
این تاپیک ما رو مشاهده میکنید:
سرور ایران با ترافیک نامحدود + سی پنل رایگان ((شروع : 18 تومان))
هم تست از دانلود گذاشتیم (100 مگابایت از سایتهای داخلی مثل soft98 ....)
هارد هم SSHD هست.
ممنون نوین وب (هاست ) پیشنهاد شما و روبینا سرور حتما بررسی میشه
باتشکر از همگی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
3. منظور ما این بود اون سرور دانلود انگلستانتون را کلا میتوانیم در ایران برای شما میزبانی کنیم با قیمت خیلی کمتر(اگر مایل بودید و فایلها مجاز بود)
روبینا جان در رابطه با این قسمت باید بگم مصرف پهنای باند ماهیانه ما 4 ترابایت هست با 300 کاربر آنلاین
چنین مصرفی رو سرور ایران میتونه پاسخ بده یا پیشنهادتون همون سرور خارج هست و در سرور ایران به مشکل میخورم ؟
باتشکر