نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: تماس حضوری با کارشناس پلیس فتا ( استان ) در مورد ایمیل مارکتینگ و فیشینگ و اسپم و دریافت پاسخ

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن us12 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    75
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    198 پست

پیش فرض پاسخ : تماس حضوری با کارشناس پلیس فتا ( استان ) در مورد ایمیل مارکتینگ و فیشینگ و اسپم و دریافت پاسخ

چرا دنبال ریشه کن کردن می روید ؟
    هیچ وقت نمیتوانید جلوی این افراد و این کارها را بگیرید .

بهترین کار ساخت فی لتر ایمیل است که ایمیل هایی با فرمت خاص را مستقیم بفرستید به Trash
    برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
    ----------------------------------------------------------

2. تعداد تشکر ها از us12 به دلیل پست مفید

عضو انجمن ali0000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

پیش فرض پاسخ : تماس حضوری با کارشناس پلیس فتا ( استان ) در مورد ایمیل مارکتینگ و فیشینگ و اسپم و دریافت پاسخ

نقل قول نوشته اصلی توسط us12 نمایش پست ها
    چرا دنبال ریشه کن کردن می روید ؟
    هیچ وقت نمیتوانید جلوی این افراد و این کارها را بگیرید .

بهترین کار ساخت فی لتر ایمیل است که ایمیل هایی با فرمت خاص را مستقیم بفرستید به Trash
    درود بر شما
    اتفاقاً من از این منظر به موضوع نگاه میکنم ، بنده فروشنده سرور مجازی و خدمات هاست و دامین هستم ، زمانی مشتری یا کاربر من تخلفی انجام بده و من نقره داغ بشم دیگه بجای 2 تا چشم با 4 تا چشم تجارتم رو تو اینترنت نظارت میکنم و سرور برای اسپم و یا راه اندازی اموری که از نظر قانونی تخلف حساب میشه نمیدم و قبل از هر اتفاقی خودم اون مشتری رو مسدود میکنم قطعا در بحث پیامک هم منتظر نتایج هستم و مطمئنم کارهایی انجام شده که امروز به این محکمی از مکاتبات و ابلاغیه به اپراتورها صحبت شد در نهایت هدف جلوگیری از فعالیت افراد سودجو بوده و هست که به بهانه درآمد خودشون دست به هر کاری نزنن یه مدت یادتونه ایمیل مارکتینگها یا خدمات پنل اس ام اس و موارد مشابه عینه قارچ سبز میشدن الان خیلی کمتر شدن .

عضو انجمن us12 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    75
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    198 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali0000 نمایش پست ها
    درود بر شما
    اتفاقاً من از این منظر به موضوع نگاه میکنم ، بنده فروشنده سرور مجازی و خدمات هاست و دامین هستم ، زمانی مشتری یا کاربر من تخلفی انجام بده و من نقره داغ بشم دیگه بجای 2 تا چشم با 4 تا چشم تجارتم رو تو اینترنت نظارت میکنم و سرور برای اسپم و یا راه اندازی اموری که از نظر قانونی تخلف حساب میشه نمیدم و قبل از هر اتفاقی خودم اون مشتری رو مسدود میکنم قطعا در بحث پیامک هم منتظر نتایج هستم و مطمئنم کارهایی انجام شده که امروز به این محکمی از مکاتبات و ابلاغیه به اپراتورها صحبت شد در نهایت هدف جلوگیری از فعالیت افراد سودجو بوده و هست که به بهانه درآمد خودشون دست به هر کاری نزنن یه مدت یادتونه ایمیل مارکتینگها یا خدمات پنل اس ام اس و موارد مشابه عینه قارچ سبز میشدن الان خیلی کمتر شدن .
    خوب بحث در این است که تمام فروشنده های سرور ایرانی هستند ؟ روی تمام سرور ها و دیتاسنتر ها دنیا میشه نظارت داشت ؟
    حتی همان پیامک که مثال زدید که کامل زیر نظر مخابرات است هنوز نظارت دقیقی نمیشود کرد دیگه چه برسد به بحث ایمیل مارکتینگ !

بحث قارچ هم بخاطر زمستان بودن است ، حوصله دار باشید دوباره تابستان قارچ ها را خواهید دید
    برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
    ----------------------------------------------------------

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)