نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: ***رنج نامه من در دنیای مجازی***

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

پیش فرض پاسخ : ***رنج نامه من در دنیای مجازی***

ببینید ضعف بزرگی که بنده در شما دیدم این بود که شما سعی کردید تو زمینه های مختلف وارد بشید ولی توی هیچکدوم از این زمینه ها به سطح بالایی نرسیدید .
    توی فضای مجازی افراد زیادی هستند که می تونن کار های مختلف رو بسیار عالی انجام بدن و خوب بدون شک افراد برای نیاز های خودشون به سمت این افراد میرن .
    اصل فعالیت توی فضای مجازی این هست که شما توی یک زمینه بهترین و یا حداقل یکی از بهترین ها باشید .

با یادگیری چندین چیز به صورت سطحی به جایی نمیتونید برسید .
    به عنوان مثال کنکور رو اگر دقت کنید شما باید یک مبحث رو کاملا بلد باشید تا بتونید بزنید و با خوندن کلی کل یک درس به جایی نمیرسید .
    فضای مجازی هم به این شکل هست . شما باید یک مبحث رو به صورت کامل و عالی بلد باشید و در اون زمینه کار کنید .
    درست هست این بین شکست هایی هست ، مشکلاتی هست ولی دلیل بر ادامه ندادن و نا امید شدن نمیشه .
    اگر قرار بود شکستی نباشه که الان همه رئیس جمهور بودن .

توصیه می کنم زمینه فعالیتی که بهش علاقه دارید رو ادامه بدید و سعی کنید توی اون زمینه به بهترین و یا یکی از بهترین ها تبدیل بشید .

در مورد خراب کردن بازار حرفتون خنده دار هست .
    شما دارید عدم توانایی خودتون رو گردن تعدادی بچه میندازید .
    میدونید دقیقا چرا یک تعداد بچه مدرسه ای کار شما رو خراب می کنن ؟
    چون شما کار خودتون رو اونقدر که باید درست و اصولی انجام نمیدید وگرنه چطور امکان داره یک بچه بی تجربه مدرسه ای بیاد کار شما رو زیر سوال ببره ؟
    چرا هیچ جای دنیا چنین اتفاقی دیده نمیشه ؟
    مسئله اینجاست ما توی ایران یاد گرفتیم بدون دلیل خودمون رو بی نقص بدونیم و هر مشکلی پیش میاد رو به گردن سایر افراد بندازیم . تنها دلیل که بازار خراب میشه وجود افرادی هست که عدم توانایی خودشون رو گردن 4 تا بچه دیگه میندازن .
    مشتری به خاطر اون 4 تا بچه بی اعتماد نمیشه به خاطر اون فروشنده و سرویس دهنده ای بی اعتماد میشه که نمیتونه مشتری خودش رو نگه داره و اونقدر که نیاز هست اعتمادش رو جلب کنه .
    به جای تاسف خوردن برای 4 تا بچه مدرسه ای بهتر هست به حال افرادی تاسف بخورید که به عنوان افراد حرفه ای در زمینه شناخته می شن ولی کابوس شب هاشون 4 تا بچه مدرسه ای هست .

2. تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید

عضو جدید Ne&in آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    246
    تشکر تشکر شده 
    131
    تشکر شده در
    99 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    ببینید ضعف بزرگی که بنده در شما دیدم این بود که شما سعی کردید تو زمینه های مختلف وارد بشید ولی توی هیچکدوم از این زمینه ها به سطح بالایی نرسیدید .
    توی فضای مجازی افراد زیادی هستند که می تونن کار های مختلف رو بسیار عالی انجام بدن و خوب بدون شک افراد برای نیاز های خودشون به سمت این افراد میرن .
    اصل فعالیت توی فضای مجازی این هست که شما توی یک زمینه بهترین و یا حداقل یکی از بهترین ها باشید .

با یادگیری چندین چیز به صورت سطحی به جایی نمیتونید برسید .
    به عنوان مثال کنکور رو اگر دقت کنید شما باید یک مبحث رو کاملا بلد باشید تا بتونید بزنید و با خوندن کلی کل یک درس به جایی نمیرسید .
    فضای مجازی هم به این شکل هست . شما باید یک مبحث رو به صورت کامل و عالی بلد باشید و در اون زمینه کار کنید .
    درست هست این بین شکست هایی هست ، مشکلاتی هست ولی دلیل بر ادامه ندادن و نا امید شدن نمیشه .
    اگر قرار بود شکستی نباشه که الان همه رئیس جمهور بودن .

توصیه می کنم زمینه فعالیتی که بهش علاقه دارید رو ادامه بدید و سعی کنید توی اون زمینه به بهترین و یا یکی از بهترین ها تبدیل بشید .

در مورد خراب کردن بازار حرفتون خنده دار هست .
    شما دارید عدم توانایی خودتون رو گردن تعدادی بچه میندازید .
    میدونید دقیقا چرا یک تعداد بچه مدرسه ای کار شما رو خراب می کنن ؟
    چون شما کار خودتون رو اونقدر که باید درست و اصولی انجام نمیدید وگرنه چطور امکان داره یک بچه بی تجربه مدرسه ای بیاد کار شما رو زیر سوال ببره ؟
    چرا هیچ جای دنیا چنین اتفاقی دیده نمیشه ؟
    مسئله اینجاست ما توی ایران یاد گرفتیم بدون دلیل خودمون رو بی نقص بدونیم و هر مشکلی پیش میاد رو به گردن سایر افراد بندازیم . تنها دلیل که بازار خراب میشه وجود افرادی هست که عدم توانایی خودشون رو گردن 4 تا بچه دیگه میندازن .
    مشتری به خاطر اون 4 تا بچه بی اعتماد نمیشه به خاطر اون فروشنده و سرویس دهنده ای بی اعتماد میشه که نمیتونه مشتری خودش رو نگه داره و اونقدر که نیاز هست اعتمادش رو جلب کنه .
    به جای تاسف خوردن برای 4 تا بچه مدرسه ای بهتر هست به حال افرادی تاسف بخورید که به عنوان افراد حرفه ای در زمینه شناخته می شن ولی کابوس شب هاشون 4 تا بچه مدرسه ای هست .
    با حرفهای شما کاملا موافقم در رابطه با خودم و واقعا میخوام با کمک و راهنمایی شما عزیزان یک مسیر درست و آینده ساز رو انتخاب و پیش برم با هر سختیش،
    ولی پست زیر در مورد بچه بازی هارو بخونید:
    http://www.webhostingtalk.ir/f118/13...ml#post1251177

و هدف بنده در رنچ نامه با اینکه مبتدی هستم ولی با مبتدی بودنم نامرد بودن دنیای مجازی رو گفتم از دید خودم ولی این لینکی که دادم از اول بخونید تاپیک رو از زبان آدم خیلیییییییییی حرفه ای هست و حرفه های دیگر ...بنده به حرفه ای بودن این بزرگواران ایمان دارم...

با خوندن این چیزها آدم سست میشه حتی بخواد تلاش کنه توی انتخاب یک مسیر و ادامه دادن در اون مسیر...

عضو انجمن shahinmq آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    695
    تشکر شده در
    470 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ne&in نمایش پست ها

یادگرفتم چه تو دنیای مجازی چه واقعی تا سابقه کار نداشته باشی نمیخوانت ولی یه سوال دارم از کارفرماها پس من بی تجربه کی باید با سابقه و حرفه ای بشم تا وقتی کسی بهم فرصتش رو بهم نده؟!!!!

والا این سوالیه که چند سال ذهن منو مشغول کرده !

نقل قول نوشته اصلی توسط ne&in نمایش پست ها
    یادگرفتم یه بچه راهنمایی ابتدایی میاد بازار و تو سه ماه تعطیلاتش بازارو خراب میکنه میره و تمام مشتریان واقعی رو بی اعتماد میکنه و هیچ وقت به من تازه کار اعتماد نمیشه و هیچ وقت کارمم خوب باشه دیده نمیشه ....قیمت رو بیارم پایین بازارو خراب کردم اگر از زحمتی کشیدمم و روزها برای طرحمم زمان گذاشتم کدنویسی هم کردمم چشم پوشی نکنم فروش نمیره ...ولی در عوضش کارمم تصور میشه چیپ هست و بی ارزش میشه ....

در این مورد حس مشترکی نسبت به شما دارم ، چند روز پیش داخل تاپیکی یه بنده خدایی نیاز به سرویسی داشت ، ما گفتیم اختصاصی براتون با اینقدر میزنیم یکی دیگه براشون اومده با اسکریپت آماده زده با خیلی کمتر
    بعد به ما میگن شما قیمت هاتون نجومیه(همون کسی که براشون اسکریپتو آماده کرده) ! بعد یکی از دوستان اومدن مارو تایید کردن ، میگن شما دو تا مولتی یوزرین :|
    سوالم اینه کسی که اسکریپتی رو ویرایش میکنه آیا اسمش برنامه نویسه ؟ آیا قیمت اسکریپت 100% اختصاصی با ویرایش یا اضافه کردن یه قسمت به اسکریپت رایگان یکسانه !؟
    جالب اینجاس به خودشون میگن حرفه ای به ما میگن آماتور ! حالا درستم می فرمایند در برابر خیلی از اساتید ما آماتوریم اما کسی هم که حرفه ای باشه نمیاد بگه من حرفه ایم تو آماتور :|
    متاسفانه بازار کار ایران بیشتر اینجوریه ! توی تاپیک های خارجی نگاه میکردم اصلا این بحثا نیست خیلی بهم احترام قائل هستند ، بازار کار ما بیشتر شبیه به بازار دعوا و جدال هستش تا بازار کار
    رقابت ها بوی دیگری به خودش گرفته !

5. تعداد تشکر ها از shahinmq به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع