نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

موضوع: کنترل پنل ایرانی - پارس پنل

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    496
    تشکر تشکر شده 
    1,493
    تشکر شده در
    1,179 پست

پیش فرض پاسخ : کنترل پنل ایرانی - پارس پنل

سجاد ایده جالبی هست ؛چند ماه پیش هم گفته بودی به نظرم اینده داره.
    اما امکاناتی که میخوای توش قرار بدی به این صورت باشه :
    پنل قابلیت نصب در لینوکس و ویندوز سرور داشته باشه چون اگر بتونیم همزمان استفاده کنیم خیلی بهتر میشه.
    من خودم اگر بخوام از این پنل رایگان استفاده کنم برای سرور دانلود استفاده میکنم چون اکثر کاربرا برای هاست دانلودشون پنل نیاز دارن. و امکان هاست دانلود در میزبانی وب نیست.
    بگذریم خب گرافیک پنل هم نسبتا خوب باشه در حد سی پنل یا دایرکت ادمین باشه.
    کاربری پنل مثل دایرکت یا سی پنل باشه اگر پایین تر باشه زیاد جالب نیست چون همه راحتی رو دوست دارن.
    اسم پنل هم پارس پنل جالب نیست به نظرم مخفف باشه بهتره. مثل آی پنل یا آی آر پنل که همون مخفف ایران هست.
    امکان ااضافه کردن ماژول یا پلاگین هم بهش باشه. مثلا بشه نمایندگی ارائه داد. یا ...
    کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
    Telegram: @ramezanniay_mehrshad

2. تعداد تشکر ها ازmizban97 به دلیل پست مفید

عضو انجمن sajjadsec آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    187
    تشکر تشکر شده 
    154
    تشکر شده در
    87 پست

پیش فرض پاسخ : کنترل پنل ایرانی - پارس پنل

نقل قول نوشته اصلی توسط mizban97 نمایش پست ها
    سجاد ایده جالبی هست ؛چند ماه پیش هم گفته بودی به نظرم اینده داره.
    اما امکاناتی که میخوای توش قرار بدی به این صورت باشه :
    پنل قابلیت نصب در لینوکس و ویندوز سرور داشته باشه چون اگر بتونیم همزمان استفاده کنیم خیلی بهتر میشه.
    من خودم اگر بخوام از این پنل رایگان استفاده کنم برای سرور دانلود استفاده میکنم چون اکثر کاربرا برای هاست دانلودشون پنل نیاز دارن. و امکان هاست دانلود در میزبانی وب نیست.
    بگذریم خب گرافیک پنل هم نسبتا خوب باشه در حد سی پنل یا دایرکت ادمین باشه.
    کاربری پنل مثل دایرکت یا سی پنل باشه اگر پایین تر باشه زیاد جالب نیست چون همه راحتی رو دوست دارن.
    اسم پنل هم پارس پنل جالب نیست به نظرم مخفف باشه بهتره. مثل آی پنل یا آی آر پنل که همون مخفف ایران هست.
    امکان ااضافه کردن ماژول یا پلاگین هم بهش باشه. مثلا بشه نمایندگی ارائه داد. یا ...
    درود مهرشاد جان - اینکه همزمان رو ویندوز و لینوکس بشه نصبش کرد اتفاقا یکی از فکر های خودم هم بود و تو فکرش بودم که تو ویندوز بیام از سی استفاده کنم به عنوان یه کرنل برای کامپایلر جدا که اینطوری راحت بشه همون سورس های رو لینوکس رو برد رو ویندوز بدون نیاز به ویرایش اما اگه اینکار عملی نشد مجبور میشیم تبدیل کنیم یه مقدار که اون هم زمان میبره ...
    ----
    باز هم از تمامی دوستانی که با نظرات ارزشمندشون به ما یاری رسوندند سپاسگذارم.

4. تعداد تشکر ها ازsajjadsec به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)