دیتا سنتر های OVH , Hetzner با توجه به تجربه کاری که داشتم ، باید عرض کنم به شدت به مسائل شبکه و ابیوز حساس هستند و به صورت جدی برخورد میکنند.
در مورد قیمت ها هم باید عرض کنم بستگی به میزان هزینه ای که میکنید میتوانید سرور مناسبی تهیه بفرمایید.
لیست قیمت ها در وب سایت های این دیتا سنتر ها مشهود است و میتوانید مقایسه لازم انجام بدهید.
در بین دیتا سنتر هایی که عرض شد باید عرض کنم همانطور که دوستان نیز عرض کردند دیتا سنتر رداستیشن هم کیفیت سرور های مناسبی دارد و با توجه به تجربه چند ساله بنده با این دیتا سنتر باید عرض کنم در مواجه با ابیوز بسیار متعهد و لطافت خاصی نسبت به دیتا سنتر های مشابه عمل میکنند.
- - - Updated - - -
بله کاملا درست است.
لیزوب دیتا سنتری کاملا وارز نیست و در صورت گزارش موسق ، دیتا سنتر ملزم به اخطار و حذف اطلاعاتی است که ناقص کپی رایت میباشد.
بنده بیشتر از نظر کیفت کار ، پشتیبانی ، پایداری شبکه این دیتا سنتر را پیشنهاد دادم.
در مورد فعالیت های تورنت در تجربه ای که داشتم بنده با این دیتا سنتر ، موردی ندیدم.
و در ارزیابی که داشتم میشود گفت در مواجه با ابیوز ها بسیار منطقی عمل میکنند و جزو حرفه ای ترین دیتا سنتر هایی هستند که بنده باهاشون همکاری داشتم.
ویرایش توسط Mr.Te0 : January 30th, 2015 در ساعت 13:57
info.mehranfar@gmail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)