1- خب من دارم یک شبکه ( نه دیتاسنتر ) تو چین می زنم پس فکر نکنید قصد و غرضی داشتم یا دارم
خیلی راحته که شما این رو در نظر نگیرید و خیلی ساده اندیشی .
برای بک آپ هم روشن نشدید . خب این ایده آل هست که هاست هم خودش رو مسئول اطلاعات و امنیت بدونه . حالا بعضی ها این امکان رو دارند و بعضی ها ندارند . این امتیاز هست برای اونها که دارند و یک نقص برای اونها که ندارند فکر نمی کنم جای بحث داشته باشه ؟! حالا بعضی ها مثل من علاوه بر هفته ای 3 بار بک آپ گرفتن لازمه اطمینان از هر روز هم داشته باشم ولی خب برای بعضی ها دیگه این ارزش آنچنان زیادی نداره و با همون بک آپ ها معمولی راضی می شن .
بعد از چندین سال به این نتیجه رسیدم که اگر می خواید تو کارتون پیشرفت داشته باشید باید طوری عمل کنید که نظر مشتری رو جلب کنید . شاید تو ایران اینطور نباشه ولی در کل جهان همین قانون هست که هر چی بیشتر مشتری از شما و عملکردتون راضی باشه خب سودش برای دوطرف بیشتر هست .
اتفاقا من هم شرکت دارم و مالیات و این چیزها رو می فهمم ولی بازم بعضی شرکت های هاستینگ ایران بیشتر از 10 ها برابر هزینه دارن از مشتری می گیرن . خب انتظار نداشته باشید که ادامه خرید از هاست از ایران ادامه داشته باشه ....
فکر کنم چیزهایی که گفتم برای یک وبمستر از بدیهیترین موارد باشه که باید رعایت کنه حالا اگر شما این سرویس ها رو تا حدودی دارید خب باید تلاش کنید سرویستون رو بهبود بدید و اینکه انتظار داشته باشید وبمستر سطح انتظاراتشو بیاره پایین ساده اندیشی هست . شما سعی کنید تا سطح خودتون رو ببرید بالاتر تا بتونید رقیب خوبی برای شرکت های خارجی باشی د.
فکر می کنم توی تاپیک چند وقت پیش پرسیده بودم چرا ما نمی تونیم با میزبان های خارجی رقابت کنیم خب مثل اینکه موضوع روشن شد ....
بازم می گم این موضوع یک ایده آل برای وبمسترهاست حالا هر میزبانی بیشتر تونست این موارد رو رعایت کنه خب موفقتره ( موافق نیستید ؟! )
من شخصا از کار با یک سوم شرکت های ایرانی ( البته 4 سال پیش ) راضی بودم ولی الان نمی تونم اصلا فکر کنم سایتامو روی میزبانان ایرانی بیارم خب فکر می کنید باعثش چی باشه ؟ یکم تلاش کنید تا بتونید شما هم سرویس های رقابتی ارائه کنید ... ( خودم هم 2 سال پیش هاست فروش بودم خب پول بازار ایران خوبه و تا وقتی وظع اینطوری یکطرفه باشه پیشرفت خیلی جزئی خواهد بود ) برای همینه که هر کس اینجا درخواست اسپانسر شدن می ده یا قیمت رو می شکنه هجمه علیهش انجام می شه درصورتی که اگر حرفه ای فکر کنید همین وجود رقابای اینچنین ضعیف باعث ارتقا ارزش کار حرفه ای ها می شه و هم باعث متعادل شدن بازار .
واقعا فکر می کنید 100 مگابایت هاست 100 هزار تومن ارزش داره ؟! اگر اینطوری فکر می کنید که خب بهتره ادامه ندم .
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
اینم بگم اینجا در متفرقه این موضوع رو زدم که مشورتی بگیرم از تمام دوستان چه کسانی که هاست می فروشند و چه کسانی که هاست می خرند و چه جاسوسسان دوطرفه مثل بنده![]()