نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: در انتخاب میزبان باید به چه چیزهایی اولویت دهیم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن alimosavi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    197
    تشکر تشکر شده 
    659
    تشکر شده در
    393 پست

پیش فرض پاسخ : در انتخاب میزبان باید به چه چیزهایی اولویت دهیم

نقل قول نوشته اصلی توسط roka نمایش پست ها
    راستش هیچ کدوم اینها که گفتی به هم مرتبط نیست

1 : بک آپ وظیفه کاربر هست
    2 : ربطی نداره ! خیلی ها رو میشناسم / میشناسی / میشناسند که با کلی قدمت و اعتبار مشکل ساز میشند
    3 : آپتایم خوبه ، ساپورت آنلاین نیاز نیست ، از نظر من سرویس زمانی خوب هست که نیازی به ساپورت نداشته باشه ، یعنی فکر همه مشکلات رو کرده باشند
    4 : اگه همه موارد رو عالی بخوایم ، قیمت هم عالی میشه ( بالا )
    5 : اگه میزبان خوب باشه ، باید جوری تنظیمات و مدیریت داشته باشه که نیازی به تیکت بازی نباشه !
    6 : اگه همه موارد بالا ok باشه چه نیازی به برگشت پول هست؟

من نمیخوام جو سازی کنم ، ولی وقتی زحمت میکشید مطلب مینویسید یه خورده جوانب رو بیشتر در نظر بگیرید !
    خب این نظر شماست . من از دید یک مشتری تجربم رو بیان کردم .
    ممکنه هر دو نظر صحیح باشه ولی خب باید با هر دو دید به قضیه نگاه کنید .

1-بک آپ هر روز ( مخصوصا با raid soft ) خوبیش اینه که مطمئن می کنه حتا برای یک روز هم که شده اطلاعات رو از دست نمی دی . هر کسی نمی تونه یا اصلا صلاح نیست هر روز بک آپ بگیره ...
    2- تعدادشون نسبت به شرکت های بدون اعتبار در حد صفره ( اعتبار تو دنیا حرف دوم و کیفیت حرف اول رو می زنه )
    3- من ساپورت آنلاین رو جزو اصول اولیه یک شرکت هاست می دونم ، شما ممکنه نظر دیگه ای داشته باشید ولی شخصا از میزبانان بدون ساپورت آنلاین خریدی تا حالا نداشتم . شما هر کاری کنید ساپورت می رد نیازه حتی اگر بهترین سرورهای دنیا رو داشته باشید باید به حداقل به سولات مشتری درباره خدمات توضیح بدید فکر می کنم روشنتر از اونه که دلیل بخواد

4- خیر قیمت بالا همیشه کیفیت نیست این همیشه به هممون ثابت شده . شما میاید یک سرور رو می خرید یک رنجی داره برای خدماتتون هم یک رنجی می گیرید دیگه دلیل قیمت بالا چی می تونه باشه . شاید مقداریش بخاطر خدمات برتر باشه ولی اونم حدی داره . زیاد از اون حدش می شه گرون فروشی و یک نوعی کلاه گزاشتن سر مشتری ( بعضی ها فقط بخاطر قیمت بالا میان خرید می کنند چون فکر می کنند برتری خاصی داره در حالی که اینطور نیست )

5 - بازم سوال و مشکل همیشه پیش میاد

6- خب این نظر شماست ( شاید درست بگید ، ولی من شخصا اول باید تست کنم مثل چندین شرکت معروف که ظرفیت ساپورت سایت های منو نداشتند و من از این امکان استفاده کردم )

ممنون . حتما درنظر می گیرم ..
    به نام او ....

2. تعداد تشکر ها از alimosavi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)