خب این نظر شماست . من از دید یک مشتری تجربم رو بیان کردم .
ممکنه هر دو نظر صحیح باشه ولی خب باید با هر دو دید به قضیه نگاه کنید .
1-بک آپ هر روز ( مخصوصا با raid soft ) خوبیش اینه که مطمئن می کنه حتا برای یک روز هم که شده اطلاعات رو از دست نمی دی . هر کسی نمی تونه یا اصلا صلاح نیست هر روز بک آپ بگیره ...
2- تعدادشون نسبت به شرکت های بدون اعتبار در حد صفره ( اعتبار تو دنیا حرف دوم و کیفیت حرف اول رو می زنه )
3- من ساپورت آنلاین رو جزو اصول اولیه یک شرکت هاست می دونم ، شما ممکنه نظر دیگه ای داشته باشید ولی شخصا از میزبانان بدون ساپورت آنلاین خریدی تا حالا نداشتم . شما هر کاری کنید ساپورت می رد نیازه حتی اگر بهترین سرورهای دنیا رو داشته باشید باید به حداقل به سولات مشتری درباره خدمات توضیح بدید فکر می کنم روشنتر از اونه که دلیل بخواد
4- خیر قیمت بالا همیشه کیفیت نیست این همیشه به هممون ثابت شده . شما میاید یک سرور رو می خرید یک رنجی داره برای خدماتتون هم یک رنجی می گیرید دیگه دلیل قیمت بالا چی می تونه باشه . شاید مقداریش بخاطر خدمات برتر باشه ولی اونم حدی داره . زیاد از اون حدش می شه گرون فروشی و یک نوعی کلاه گزاشتن سر مشتری ( بعضی ها فقط بخاطر قیمت بالا میان خرید می کنند چون فکر می کنند برتری خاصی داره در حالی که اینطور نیست )
5 - بازم سوال و مشکل همیشه پیش میاد
6- خب این نظر شماست ( شاید درست بگید ، ولی من شخصا اول باید تست کنم مثل چندین شرکت معروف که ظرفیت ساپورت سایت های منو نداشتند و من از این امکان استفاده کردم )
ممنون . حتما درنظر می گیرم ..