اون mpc نیست/ mpc باگ داشت . یه پروزه شکست خورده بود/ این سایت بر اساس اسکریپت میکر هست/ در سایت اسکریپت فروش کارت شارژ و اکانت پرداخت آنلاین ایرانسل همراه اول اینترنت هست و کلا باگاش برطرف شده و امتیت بالایی داره/ ولی هزینه داره
اون mpc نیست/ mpc باگ داشت . یه پروزه شکست خورده بود/ این سایت بر اساس اسکریپت میکر هست/ در سایت اسکریپت فروش کارت شارژ و اکانت پرداخت آنلاین ایرانسل همراه اول اینترنت هست و کلا باگاش برطرف شده و امتیت بالایی داره/ ولی هزینه داره
سلام
وقت بخیر
من از فریر استفاده میکنم
الان یک چند روزی هر مشتری که خرید میکنه - پول میاد تو حسابم - ولی : وقتی میخواهد برگردد به سایتمون که بهش کد شارژ رو تحویل بر نمیگرده - تو آدرس بار گیر میکنه تو قسمت call back بعدش که یه رفرش میکنیم میاد تو سایتمون ولی میگه : خطا - سفارش شما قبلا پرداخت شده است و هیچ کد شارژی تحویلشون نمیده.
من 3 تا هاست عوض کردم
نصب مجدد انجام دادم
اما درست نشد که نشد
فکر میکنم پلاگین مشکل پیدا کرده باشن
ممنون میشوم که راهنمایی ام کنید
بهتره از هاست ایرانی استفاده کنید
این ماژول به همراه ماژول های
- یادآوری در روز های پایانی اکانت از طریق ایمیل و پیامک
- بازیابی اکانت
- اکانت رایگان و ارسال به ایمیل و موبایل
- آمار فروش پیشرفته
- ارسال ایمیل به خریدار بعد از خرید ناموفق
رو از گروه سافت ایران خریداری کردم. علاوه بر اینکه در نصب و راه اندازی این ماژول ها خیلی کمک کردند، مشکلاتی که از جانب هاستینگ متوجه من شده بود رو هم برطرف کردند.
سرعت پاسخ گویی بالا و رفتار کاملا حرفه ایی و محترمانه با مشتری چیزی هست که به ندرت پیدا میشه و این موضوع در کنار کارآیی حرفه ایی ماژول ها لذت خرید کردن از ایشون رو دوچندان کرد...
سلام و درود.
ببخشید,نمیدونم توی این تاپیک گفته شده یا نه.اما این اسکریپت 3 تا باگ داره که دوتا sql داخلش هست.مدیریت و دسترسی هارو حتما چک کنید و اجازه لوگین کردن مدیریت رو محدود کنید.
ماه پیش چندتا از این استفاده کننده ها به کل هک شدن و به مشکل خوردند.
جهت اطلاع رسانی بود.مشکل اوپن سورس بودن همینه که راحت کل قسمت هاش پنتست میشه.
موفق باشید.
مشکل شما تو callback هستش که باحتمال زیاد از ادرسیه که تو فایل کانفیق قرار داره و یا ارتباط بین درگاه پرداخت و سایت شما...
بنظرم هاست ایرانی تهیه کنید بهتره چون واقعا سرعت اتصال و برگشت از درگاه بالا هستش- این اتفاق حتی تو هاست ایرانی هم رخ میده و بعد ریفرش پیام خطای سفارش شما پردات شده میده
برای همین وارد کردن ایمیل رو اجباری کنید چون 90 درصد ایمیل ارسال میشه و کاربر با مراجعه به ایمیل میتونه محصولشو ببینه
فریر 100% باگ داره و برای سایت های معمولی و سایتهایی که میخوان تازه شروع به کار کنند بهتره چون کمتر جلب توجه میکنند.
فایل کانفیق فریر رو حتما اینکریپت کنید. این فایل حاوی کد رمزگشایی دیتابیس و کارت ها هستش - تا وقتی این کد لو نرفته کارتها به هیچ وج قابل دسترسی نیستند حتی اگه سایت کلا هک بشه یه مشت اطلاعات بدرد نخور گیر هکر میاد. هرچند رمزگشایی فایل کدگذاری شده هم امکانپذیره!!!
دوست عزیز اگه اطلاعات دقیقی دارین لطفا بطور دقیق بگین کدوم فایل ها باگ دارن و چطوری امنیت این فایل ها رو بیشتر کنیم
ویرایش توسط doctorportable : January 27th, 2015 در ساعت 21:21
باسلام
چگونه میشه در فریر یک صفحه جدید ایجاد کرد
یا چطوری میشه سربرگ یا منو برای بالای سایت فریر ایجاد کرد
آیا ماژولی برای این کار هست؟
ممنون
با html و css خیلی راحت میتونی خودت اینکارو انجام بدی .
<div id="topmenu">
<a href="index.php" id="home"> خانه </a>
<a href="support.php" target="_blank"> ارتباط با پشتيباني </a>
<a href="help.php" target="_blank"> راهنماي خريد </a>
<a href="siam.php" target="_blank"> پيگيري و ثبت خريد ناموفق </a>
<a href="about.php" target="_blank"> درباره ما </a>
</div>
ممنون از راهنماییتون ولی من میخوام برای مثال وقتی روی کلمه راهنمای خرید کلیک میکنم بره به یک صفحه جدید در فریر چجوری اون صفحه جدید و ایجاد کنم و قرار بدم در هاست
ممنون
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)