نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

موضوع: سرور مجازی ویندوز با حجم 5gb

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن da6276 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,355
    تشکر تشکر شده 
    2,292
    تشکر شده در
    1,400 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی ویندوز با حجم 5gb

نقل قول نوشته اصلی توسط hoseindl نمایش پست ها
    بقیه هم كم توهین نكردن. مدیر باید دقیق همه چی رو ببینه. ضمن اینكه فروشنده های عزیز كه لیسانس یا فوق لیسانس كامپیوتر دارن و تو دنیای بیرون كار گیر نیاوردن و چشم امیدشون به این انجمن هاست، بهشون حق میدم و دركشون میكنم كه از ضررها ناراحت باشن. بهتره یه كم بیشتر تبلیغ كنید تا شاید هزار تومن درآمد داشته باشید من فقط یه سایت برا تورنت میخواستم كه پیدا كردم حالا هركار میخوايد بكنید اصلا برام مهم نی !!!!
    پ.ن: لیسانسه های كامپیوتر بیكار، ببخشید اگه ناراحتتون كردم
    گلپسر شما هنوز فرق وی پی اس با هاست رو نمیدونی و برای وی پی اس دنبال آی پی اشتراکی هستی ، طلبکارم شدی.
    متاسفانه فهم و شعورتون هم به قدری پایین هست که فکر میکنید به مدرک هست و به خودتون اجازه میدید به همه توهین کنید.
    خیلی از همکاران ما اینجا رشته تحصیلیشون ربطه به کارشون نداره و بسیار شریف و موفق هستند و لاقل فهم و شعورشون از شما بیشتر هست که به کسی توهین نمیکنن و اگر راهنماییتون کردن فکر نکنید حق با شماست.
    بنده رشتم برق هست و کار اولم چیز دیگه ای هست و کار هاستینگ رو بخاطر علاقم دارم انجام میدم نه بخاطر پول و ...
    سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
    دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
    TEL : 09355971597 site : abarserver.net

2. تعداد تشکر ها ازda6276 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط da6276 نمایش پست ها
    گلپسر شما هنوز فرق وی پی اس با هاست رو نمیدونی و برای وی پی اس دنبال آی پی اشتراکی هستی ، طلبکارم شدی.
    متاسفانه فهم و شعورتون هم به قدری پایین هست که فکر میکنید به مدرک هست و به خودتون اجازه میدید به همه توهین کنید.
    خیلی از همکاران ما اینجا رشته تحصیلیشون ربطه به کارشون نداره و بسیار شریف و موفق هستند و لاقل فهم و شعورشون از شما بیشتر هست که به کسی توهین نمیکنن و اگر راهنماییتون کردن فکر نکنید حق با شماست.
    بنده رشتم برق هست و کار اولم چیز دیگه ای هست و کار هاستینگ رو بخاطر علاقم دارم انجام میدم نه بخاطر پول و ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط ParsWebIT نمایش پست ها
    این بحث لیسانس و فوق لیسانس نیست
    هر فروشنده بستگی به دانش و مهارتش فروش داره و یک سری هم بیکار
    من بالا نوشتم که :
    توهین به مشتری نه! بلاخره نیازی هست که نوشته شده و بلطبع این تاپیک و ادبیات استارتر نیازمند جوابگویی توسط فروشندگانی از همین قماش میباشد نه افراد معتبر
    بحث ادب هست، مگه شما رو در همین تاپیک راهنمایی نکردند؟ چرا باید توهین کنید به همکاران؟
    ضرر خیلی ها در این انجمن نمونه آدمی مثل شما هستید و همکاران آماتور.
    من هر ماه 30 برابر بیشتر از پول تو جیبی شما خرج سرور و دفتر کارم هست
    با هزینه اجاره و پول پیش 1 سال دفتر میتونیم چندین نفر مثل شما رو 5 سال سیر کنیم!

شمایی که حداکثر تا 5 هزار تومن رو برای این کار کنار گذاشتید محتاجید یا لیسانسه های انجمن؟

برای نهار هر روز بچه ها داره 80-90 هزار تومن خرج میشه روزانه، هیچ کسی اینجا محتاج خرید شما نیست و اگر با اکثر همکاران حرف بزنید حاضرند سرور رو به رایگان بدن کارتون راه بیوفته یا تجربه کنید بلاخره!

رزق و روزی هر کس دست خداست و شرافتمندی اون شخص در هر کاری!

دوستان عزیز نیازی به بحث نداره زیرا همیشه افرادی مانند استارتر در انجمن هستن و موضع میگیرند و با لحن بدی با دیگران صحبت میکنن ...

به شخصه قبول دارم استارتر بیش از اندازه توهین کردن اما بهتررین کاری که میشه کرد جلوگیری از فعالیت کاربر در انجمن هست و نه چیز دیگری زیرا وقتی شما این گونه پاسخ هایی را از روی عصبانیت برای استارتر ارسال کردید زمانی که یک فرد به دنبال سرویس گیری از شما باید و به دنبال تحقیق برود ممکنه در قبل از سرویس گیری با این تاپیک رو به رو شود و نا خوداگاه این لحن صحت شما رو ببیند و بدون خواندن کل تاپیک دید بدی نصبت به پشتیبانی و سرویس دهی شما پیدا کنند ... پس پیشنهاد میکنم همیشه آرامش خود را حفظ کنید ...

استارتر عزیز من از اول تاپیک پیگیر بودم و شما رو راهنمایی هم کردم اما به جرعت به شما میگم کسایی که به شما پیشنهادات سرور دادن مخصوصا روبینا سرور عضو بزرگ ترین شرکت های ارائه کننده خدمات سرور و هاست در ایران بودند و هستند و این لحن صحبت با کسایی که قصد راهنمایی شما رو دارند اصلا مناسب نیست امید وارم در اینده شاهد لحن صحبت بهتری از شما باشم ...

4. تعداد تشکر ها ازMr.Pouria به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

من اعصابم از یه جا دیگه خورد بود اینجا خالی كردم معذرت میخوام از هركس كه ناراحت شد :-)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)