سلام.
دقیقا برداشت شما از وب سرور چیست ؟
شما نمیتونید 3 وب سرور در کنار هم استفاده کنید مگر اینکه هر وب سرور پورت جدایی داشته باشد ! و همچنین میتونید به صورت reverse ***** نیز استفاده کنید.
موفق باشید./
سلام.
دقیقا برداشت شما از وب سرور چیست ؟
شما نمیتونید 3 وب سرور در کنار هم استفاده کنید مگر اینکه هر وب سرور پورت جدایی داشته باشد ! و همچنین میتونید به صورت reverse ***** نیز استفاده کنید.
موفق باشید./
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
xpayment.ir - اسکریپت درگاه پرداخت واسطه xPay
اسکریپت تبلیغات کلیکی xAds
الان خود همین سایت وب هاستینگ از 4 تا وب سرور استفاده می کنه. حالا فرض کنید که یک سایت ما هم از وب سرور اپاچی و هم انجینیکس استفاده کنه. بیشتر سوال من از بابت هزینه است. سوال من اینجاست که نمیشه یک سرور اختصاصی با قیمت مثلا 300 هزار تومان خرید و با استفاده از همون سرور اختصاصی که سیستم عامل لینوکس روش نصبه بیایم با یکسری کانفیگ ها از دو وب سرور استفاده کنیم؟ بیشتر بحث من سر موضوع این هزینه است.
با استفاده از افزونه wappalyzer فایرفاکس .بر چه اساس میفرمایید وب هاستینگ تالک 4 عدد وب سرور دارد ؟(مستندات را قرار دهید)
دقیقا اصل سوالم همین بود.+ برای استفاده از 2 وب سرور کنار هم نیازی به هزینه ی سرور جدا ندارید !
درواقع من می خوام بعضی از عملیات سایت با یک وب سرور و بعضی از عملیات دیگر با وب سرور دیگر انجام شود. البته فکر نمی کنم ارتباطی با سرور کلود داشته باشه.اگر اشتباه نکنم منظور شما راه اندازی سرور کلود هست ،اگر بله بفرمایید تا راهنمایی کنیم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)