ویرایش توسط tikweb.ir : January 20th, 2015 در ساعت 21:50
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
بکاپ روی سرورتون آپلود میشه شما که خودتون پسورد رو دارید ریستور می کنید
فکر نمی کردم کار به اینجاها برسه واقعا!
ما دیدیم خیلی از هاستینگ ها اطلاعات مشتریارو بدون بکاپ ریموت نگهداری می کنند و کمی ظرفیت روی سرور ها داشتیم گفتیم بقیه استفاده کنند
اگر پسورد ها به راحتی شکسته میشه که پس چرا پرداخت آنلاین انجام میدید؟ چرا ایمیل دارید؟ چرا تو همین سایت لاگین می کنید؟
واقعا جالبه که بحث از کجا به کجا کشیده میشه
اگر دوستانی هستند که شک دارند طبیعتا توصیه نمیشه از این امکان استفاده کنند و بهتر هست به دنبال راه های مطمعن تر بروند
دوست عزیز قاعدتا ما هیچگاه استفاده نمیکنیم و اگر کسی سوال میپرسه طبق قوانین انجمن برای رفع ابهام آزاده که جواب باقی مشتریها داده بشه و واقعا برای خود ما سوال بود با چه تضمینی این سرویسها رو برای "بکاپ هاستینگ" ارائه میدین؟ !!! .
اما در مورد اون پسورد که شما میگید ... دوستمون فرمودن یعنی روی فایلهای فشرده پسورد بزاریم که بنده هم عرض کردم که اینا میشه خیلی راحت رمزشون رو شکست ... خب این مسلمه اگر کمی اهل وبگردی باشید میشه با چندتا نرم افزار پسورد یک فایل فشرده رو شکست ! و عرض بنده اینه لایه امنیتی نداره و برای هاستینگ ریسک داره و منتظر پاسختون برای این ابهامات موندم.
پوزش اگر بخاطر این مورد ناراحت شدین .!
موفق باشید.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
ناراحتی وجود نداره
ابهامو متوجه میشمt چون اینجا بیشتر هدف درآمد هست و کار هایی از این قبیل زیاد اتفاق نمیوفته و اگر هم بیوفته ممکنه مشکوک باشه
ولی این تنها تاپیک فروشی هست که من در این انجمن زدم و به هیچ وجه فعالیت تجاری اینجا نداشتم در 4 سالی که اینجا فعالیت کردم اونم تنها برای کمک کردن به افرادی که شاید در ابتدا نتونن هزینه کنن و این وسط مشتریا ضرر کنن
امیدوارم به روشن شدن موضوع کمک کرده باشه
- - - Updated - - -
تایید میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)