نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

موضوع: طنین فریاد «من عاشق محمدم» در شبکه‌های اجتماعی + تصاویر

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن TN Projects آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

پیش فرض پاسخ : طنین فریاد «من عاشق محمدم» در شبکه‌های اجتماعی + تصاویر

با درود و احترام.
    دوست گرامی اگر شما معتقدید که شارلی ابدو برای مسلمانها ارزش قائل نیست متاسفانه ما هم داریم همون کار اونها رو میکنیم. اما نمیدونم چرا نمیخوایم بفهمیم من یک مثال ساده واستون میارم :
    بنظرتون جای این تاپیک در این انجمنه؟ این انجمنی که هم مسلمان داره و هم نامسلمان و خودم شخصا بی خدا هم دیدم توش..... خب طبیعتا شما نمیتونید به هیچ کدومشون زور بگید و بگید شما حق ندارید نامسلمان باشید. پس اونها هم حقشون اندازه شماست در این انجمن ، اگر شما حق دارید این دسته از تاپیکهای دینی باز کنید اونها هم حق دارن تاپیک های ضد دینی در این "انجمن" باز کنن ... اما بنظرتون این منطقیه؟
    اینها صرفا کارهای تعصبیه و باور کنید چیزی به غیر از مشکل و انحراف و نتیجه های غیرمنطقی نخواهد داشت.
    شما حتی ساده ترین اصول احترام به حق سایر ادیان رو هم زیر پا میزارید چون باید این مسئله رو درک میکردین اولا جای تاپیکتون در این جور انجمنها نیست چون طبیعتا پس باید سایر ادیان هم مدام از تاپیکها بالا بیارن و این پذیرفته نیست... شاید این قسمت از پست بنده درک نشه اما این ساده ترین حرف برای بیان عقیدم بود که بگم!!!
    به مدیریت محترم انجمن هم بارها گفتم تاپیک رو حذف کنند چون خلاف قوانینه اما خب ..... !
    امیدوارم روزی برسه همه به حق هم احترام بزاریم و بعد ادعای حق کنیم.
    موفق باشید.
    انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
    شما جزو کدام گروه هستید؟

عضو انجمن alimosavi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    197
    تشکر تشکر شده 
    658
    تشکر شده در
    392 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط TN Projects نمایش پست ها
    با درود و احترام.
    دوست گرامی اگر شما معتقدید که شارلی ابدو برای مسلمانها ارزش قائل نیست متاسفانه ما هم داریم همون کار اونها رو میکنیم. اما نمیدونم چرا نمیخوایم بفهمیم من یک مثال ساده واستون میارم :
    بنظرتون جای این تاپیک در این انجمنه؟ این انجمنی که هم مسلمان داره و هم نامسلمان و خودم شخصا بی خدا هم دیدم توش..... خب طبیعتا شما نمیتونید به هیچ کدومشون زور بگید و بگید شما حق ندارید نامسلمان باشید. پس اونها هم حقشون اندازه شماست در این انجمن ، اگر شما حق دارید این دسته از تاپیکهای دینی باز کنید اونها هم حق دارن تاپیک های ضد دینی در این "انجمن" باز کنن ... اما بنظرتون این منطقیه؟
    اینها صرفا کارهای تعصبیه و باور کنید چیزی به غیر از مشکل و انحراف و نتیجه های غیرمنطقی نخواهد داشت.
    شما حتی ساده ترین اصول احترام به حق سایر ادیان رو هم زیر پا میزارید چون باید این مسئله رو درک میکردین اولا جای تاپیکتون در این جور انجمنها نیست چون طبیعتا پس باید سایر ادیان هم مدام از تاپیکها بالا بیارن و این پذیرفته نیست... شاید این قسمت از پست بنده درک نشه اما این ساده ترین حرف برای بیان عقیدم بود که بگم!!!
    به مدیریت محترم انجمن هم بارها گفتم تاپیک رو حذف کنند چون خلاف قوانینه اما خب ..... !
    موفق باشید.
    یس آزادی بیان برای فقط مخالفین اسلام خوبه .
    منم اعتقاد دارم حذف کنند این تاپیک رو بهتره . عیسی به دین خود . موسی هم بدین خود .
    ولی بحث حق داشتن و توهین کردن فرق داره عزیزم . شما هرجا توی به کسی توهین کنی باید انتظار جوابشو هم داشته باشی . ربطی به دینتم نداره ... ( قضیه اینه . توهین به جمعیت کثیری به نام آزادی بیان )
    نکنه منظور از آزادی عقیده و آزادی بیان همون آزادی صدمه زدن به دیگرانه که تو غرب وحشی باب بود ..

شما و خیلی ها هم هنوز درک درست از آزادی ندارید . آزادی به شرط عدم صدمه به دیگران هست وگرنه این آزادی یک نوع دیکتاتوری (حالا چه اقلیت و چه اکثریت) هست .

مدیران تاپیک رو لطفا حذف کنند .
    بحثی که نتیجه ای نداشته باشه مناسب نیست . هر روش که دوست دارید زندگی کنید و چندسالی خوش باشید ....
    به نام او ....

عضو انجمن TN Projects آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alimosavi نمایش پست ها
    یس آزادی بیان برای فقط مخالفین اسلام خوبه .
    منم اعتقاد دارم حذف کنند این تاپیک رو بهتره . عیسی به دین خود . موسی هم بدین خود .
    ولی بحث حق داشتن و توهین کردن فرق داره عزیزم . شما هرجا توی به کسی توهین کنی باید انتظار جوابشو هم داشته باشی . ربطی به دینتم نداره ... ( قضیه اینه . توهین به جمعیت کثیری به نام آزادی بیان )
    نکنه منظور از آزادی عقیده و آزادی بیان همون آزادی صدمه زدن به دیگرانه که تو غرب وحشی باب بود ..

شما و خیلی ها هم هنوز درک درست از آزادی ندارید . آزادی به شرط عدم صدمه به دیگران هست وگرنه این آزادی یک نوع دیکتاتوری (حالا چه اقلیت و چه اکثریت) هست .

مدیران تاپیک رو لطفا حذف کنند .
    بحثی که نتیجه ای نداشته باشه مناسب نیست . هر روش که دوست دارید زندگی کنید و چندسالی خوش باشید ....
    دوست عزیز اولا جواب مشت با مشت نیست !
    این رو فکر کنم دنیا درک کرده!
    درضمن شما میتونید یه سر بیاید ایلام و منطقه شیعه نشین ببینید چقدر در تکیه کلام ها به عمر عثمان و... توهین میشه و حتی دیگه مردم هم حتی به این موارد فکر نکردن چون متاسفانه در فرهنگمون نهادینش کردن ! اما درسته سنی ها هم شروع به پرخاشگری کنند؟ خب طبیعتا نه و بهتره منطقی حل بشه.
    اما خب بگذریم از این مسائل بعید میدونم کسی به حرف خودش بگه چرند یا... و برای حرف خودش احترام قائل نشه و بنده هم میگم برای هم دیگه احترام قائل بشیم اما بجای اینکارها حرف درست و منطقی رو رواج بدیم نه جواب مشت و توهین رو با مشت و توهین بدیم

-----------------------
    اما حرف بنده این نیست
    حرف بنده اینه با این تاپیکها خودتون دارین حق ادیان دیگه که در این انجمن حضور دارن رو ضایع میکنید چون باید اونها هم حق داشته باشن مدام تاپیک دینی بالا بیارن و محیط انجمن رو به فضای غیرطبیعی تبدیل کنند!
    خب شما وقتی پایه ای ترین قوانین و اصول رو زیرپا میزارید چطور حرف از حق و ... میزنید.
    موفق باشید.
    بنده هم 100% با حذف این دسته از تاپیک موافق هستم و بارها به مدیرها پیام ارسال کردم اما انگار نه انگار ....

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سرزمین نمایش پست ها
    بنده به کسی زور نگفتم و کسی رو اجبار نکردم همون طور که روز میلاد حضرت مسیح یکی از عزیزان تاپیک باز کرد و تبریک گفت این قضیه که تفاوت داره
    برای من توهین به بزرگترین شخصیت دین اسلام و از نظر مسلمانان بزرگترین فرد جهان خیلی دردناکه ولی از نظر شما چیز خاصی نیست نمیدونم چی بگم

برای یک مسیحی هم این توهین دردناکه و برای هر آئین دیگری چون همه آنها پیامبر داشتند و همگی به خداوند یکتا دعوت کردند و همه آنها یک هدف داشتند که آخرین آنها حضرت محمد (ص) است.

خداوند ما رو خلق نکرد جز برای عبادت، ما برای دنیا زندگی نمیکنیم دوست عزیز

عبادت این نیست که صبح تا شب نماز بخونیم تمام چیزهایی که برای خدا انجام میشه عبادته و بنده هم به نوبه خودم قصد دارم مردم رو آگاه کنم که راه اینه و بس.
    عزیز دلم من از کسی دفاع نمیکنم و نمیگم کی درست و اشتباه کرد و اینکه میگید خدا ما رو واسه عبادت درست کرده این منطق و ایده شماست و حق ندارین مدام تحمیلش کنید. آخه اینا چه ربطی به این انجمن داره؟ خودتون که دارین بازخورد این تاپیک ها رو میبنید؟
    آخه چرا اینقدر دارین جبهه گیری میکنید ؟
    اگر نمیخواید قبول کنید به خودتون مرتبط هست نه با این انجمن .... پس طبیعتا این تاپیکها هم به این انجمن مرتبط نیست.!
    انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
    شما جزو کدام گروه هستید؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    980
    تشکر شده در
    668 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط TN Projects نمایش پست ها
    با درود و احترام.
    موفق باشید.
    بنده به کسی زور نگفتم و کسی رو اجبار نکردم همون طور که روز میلاد حضرت مسیح یکی از عزیزان تاپیک باز کرد و تبریک گفت این قضیه که تفاوت داره
    برای من توهین به بزرگترین شخصیت دین اسلام و از نظر مسلمانان بزرگترین فرد جهان خیلی دردناکه ولی از نظر شما چیز خاصی نیست نمیدونم چی بگم

برای یک مسیحی هم این توهین دردناکه و برای هر آئین دیگری چون همه آنها پیامبر داشتند و همگی به خداوند یکتا دعوت کردند و همه آنها یک هدف داشتند که آخرین آنها حضرت محمد (ص) است.

خداوند ما رو خلق نکرد جز برای عبادت، ما برای دنیا زندگی نمیکنیم دوست عزیز

عبادت این نیست که صبح تا شب نماز بخونیم تمام چیزهایی که برای خدا انجام میشه عبادته و بنده هم به نوبه خودم قصد دارم مردم رو آگاه کنم که راه اینه و بس.
    ویرایش توسط سرزمین : January 20th, 2015 در ساعت 14:15

5. تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)