نقل قول نوشته اصلی توسط سرزمین نمایش پست ها
دوست عزیز چرا پس قبل از انقلاب همش خاک ما داشت آب میرفت؟!

چرا مردم بعد از انقلاب غیرتی شدن؟ به خاطر زن و بچشون؟! بعید میدونم اگر این طور بود اصلاً به جنگ نمیرفتن تهرانی میگفت هنوز که نیومدن در خونه ما حالا اهوازه ما در امانیم!

اما این طور نیست همه به شوق یک چیز رفتن به شوق دفاع از خاک و دفاع از ارزش ها و به پشتوانه امام (ره)

تاریخ رو ورق بزنیم قبل از انقلاب در زمان محمد رضا شاه، بحرین از ایران جدا شد بدون هیچ خونریزی! در 8 سال دفاع مقدس هم میشد ایران رو معاوضه کنیم میشد اما نخواستیم!

همون عراقی که به ما حمله کرد چی شد؟ الآن در چه وضعیتیه؟ سرداران ما در عراق دارن میجنگن

فکر نکن آمریکا فقط با این نقشه ایران طرفه آمریکا با نقشه بسیار بزرگتری طرف خواهد بود بله اگر میتونست حمله میکرد همون طور که به افغانستان حمله کرد حرف زیاده و نمیشه در اینجا تمومش کرد.

دوست خوبم من با اساس این جمله مشکل دارم ( اگر میتونست حمله میکرد ) چرا حمله ؟ چرا کشتار ؟ چرا ما متحد آمریکا و آمریکا متحد ما نباشه ؟ چرا ما جای خیلی از کشورای منطقه که روابط دوستانه با تمام دنیا دارن نباشیم ؟
چقدر اخبارو دنبال میکنی ؟ نمیخوام موضوع تاپیک منحرف بشه دقیقاً این چیزیم که مینویسم مربوط به همین ماجرای گروگان گیری فرانسه هست ...
همون فروشگاهی که ساعاتی بعد از محاصره اون 2 برادر فراری ، گروگانگیری جدیدی صورت گرفت ، کارگر فروشگاه یه فرد مسلمان بوده فکر کنم مالایایی ، اخبارش در اینترنت هست 12 نفر از مشتریا و افرادی که تو فروشگاهش بودنو داخل یخچال سرخانه میفرسته که از شلیک یا حوادث احتمالی در امان بمونن ، چقدر این کار ارزشمند و قشنگ بوده مگه پیامبر اسلام (ص ) فقط پیامبر منه قطعاً پیامبر این کارگرم بوده و شاید قلب این کارگر از ماها بیشتر به درد آمده باشه اما کار خوب و پسندیده و حرکت های صلح جویانه و انسان دوستانه در همه جا و همه حال مورد ستایش و تقدیر تمام انسانهاس
ما باید از مرگ بر ها از خشم از نفرت از کشتار از ریختن خون دوری کنیم ، ما باید از رفتارهایی که باعث تنزل و بدبینی اکثریت مردم این کره خاکی میشه دوری کنیم ما باید تلاش کنیم کشوری در حال توسعه و در نهایت توسعه یافته باشیم مطمئنن پیامبران و ائمه هم خشنود به این هستند جامعه و امتشون بجای تنزل رو به پیشرفت باشه و این در گرو دوستی و روابط با تمام ملتها و دولتهاس