-
January 17th, 2015, 12:13
-
تعداد تشکر ها ازIrandotnet.ir به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2015 12:13
# ADS
-
January 17th, 2015, 21:18
پاسخ : نیاز به همکاری با تعدادی برنامه نویس برای راه اندازی نرم افزار مشابه واتس اپ بصورت بومی

نوشته اصلی توسط
hostshield
دوستان راجع به ایشون یه سرچ بزنید !!!!
از مدیران انجمن تقاضامندیم موضوع رو پیگیری کنن ایشون دارن هر روز تعداد زیادی رو با مشکل مواجه می کنن .
البته مطمئن نیستم ایشون کلاهبردار باشن ولی احتمال میدم دانش فنی بسیار کمی در زمینه برنامه نویسی دارن
-
-
January 17th, 2015, 21:23
عضو انجمن
پاسخ : نیاز به همکاری با تعدادی برنامه نویس برای راه اندازی نرم افزار مشابه واتس اپ بصورت بومی

نوشته اصلی توسط
Irandotnet.ir
از مدیران انجمن تقاضامندیم موضوع رو پیگیری کنن ایشون دارن هر روز تعداد زیادی رو با مشکل مواجه می کنن .
البته مطمئن نیستم ایشون کلاهبردار باشن ولی احتمال میدم دانش فنی بسیار کمی در زمینه برنامه نویسی دارن
ایشون خیلی هنرمندن نشنیدید درموردشون؟
جدا به یه ای دی و شماره اعتباری ایرانسل سفارش دادید؟ : ))))
الان مدیران باید کاری کنند ؟
دوست گرامی و محترم اخه به شما چی بگم یعنی بدون اینکه
تضمین یا اصلا اطمینانی پیدا کنید هزینه دادید؟
از پیغام هاش پرینت بگیرید + فیش پرداختی
فردا برید دادسرا با توجه به اینکه بار اولش نیست مطمئنا چندبرابرشو
به عنوان غرامت پس میگیرید
-
-
January 17th, 2015, 22:44

نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
ایشون خیلی هنرمندن نشنیدید درموردشون؟
جدا به یه ای دی و شماره اعتباری ایرانسل سفارش دادید؟ : ))))
الان مدیران باید کاری کنند ؟
دوست گرامی و محترم اخه به شما چی بگم یعنی بدون اینکه
تضمین یا اصلا اطمینانی پیدا کنید هزینه دادید؟
از پیغام هاش پرینت بگیرید + فیش پرداختی
فردا برید دادسرا با توجه به اینکه بار اولش نیست مطمئنا چندبرابرشو
به عنوان غرامت پس میگیرید
عزیز شکایت کردن برای بنده کاری نداره و چون میتونم به عنوان شخص حقوق شکایت کنم خیلی راحته برام ولی چون ایشون همشهری بنده هستن و قبلا در آموزشگاهی که تدریس میکردن مدتی سر کلاس ایشون بودم
گفتم شاید مشکلی براشون پیش اومده و باهاشون مدارا کنم بهتره .
- - - Updated - - -
آقا داریم از طریق مراجع قضایی پیگیری میکنیم هر کس شکایتی داره از طریق خصوصی یا همینجا ارسال کنه
-
-
January 17th, 2015, 22:56

نوشته اصلی توسط
Irandotnet.ir
عزیز شکایت کردن برای بنده کاری نداره و چون میتونم به عنوان شخص حقوق شکایت کنم خیلی راحته برام ولی چون ایشون همشهری بنده هستن و قبلا در آموزشگاهی که تدریس میکردن مدتی سر کلاس ایشون بودم
گفتم شاید مشکلی براشون پیش اومده و باهاشون مدارا کنم بهتره .
فکر نکنم کار به مشکل و گرفتاری باشه ..
بنده حداقل 11 نفر رو تو این انجمن مشاهده کرده ام که ازشون شاکی بودن ، کاربرها رو برای مدرک به منظور نمایش یه یکی از دوستان که حدود 3 میلیون باهاشون قرارداد بسته !!! چشم بسته !!!! جمع آوری کرده بودم ولی مدیران عزیز حذف کردند....
- - - Updated - - -
این اقای طلاعی خوشحال رو ببین !!! به نظرم باید کل پروژه های erp و .. رو بدن دست ایشون 45 روزه جمعشون میکنه !!! اقای باسواد !!
نرم افزارسمت سرور ، نسخه اندروید ، نسخه ios نسخه ویندوز ولینوکس کلاینت ها و همه در 45 روز !!!! یک کتاب برنامه نویسی در 21 روز خریده شایدم کش رفته یاد میگیره 24 روز دیگه هم پیاده سازی !!!!

نوشته اصلی توسط
parsdg
با هزینه 2 میلیون تومان 45 روزه در تمامی پلت فرم ها قابل ارائه هست
- - - Updated - - -
بنده هم مدارک و فیش واریزی به جهان پی ایشون رو دارم ولی وقت نداشتم برای همچین ادمی وقت بذارم تا کنون
متاسفانه تغصیر ماهاست که میگیم ولش ارزش نداره !!!
این ادما هم پر رو میشن .... جلی تر
-
-
January 17th, 2015, 23:27

نوشته اصلی توسط
hostshield
فکر نکنم کار به مشکل و گرفتاری باشه ..
بنده حداقل 11 نفر رو تو این انجمن مشاهده کرده ام که ازشون شاکی بودن ، کاربرها رو برای مدرک به منظور نمایش یه یکی از دوستان که حدود 3 میلیون باهاشون قرارداد بسته !!! چشم بسته !!!! جمع آوری کرده بودم ولی مدیران عزیز حذف کردند....
- - - Updated - - -
این اقای طلاعی خوشحال رو ببین !!! به نظرم باید کل پروژه های erp و .. رو بدن دست ایشون 45 روزه جمعشون میکنه !!! اقای باسواد !!
نرم افزارسمت سرور ، نسخه اندروید ، نسخه ios نسخه ویندوز ولینوکس کلاینت ها و همه در 45 روز !!!! یک کتاب برنامه نویسی در 21 روز خریده شایدم کش رفته یاد میگیره 24 روز دیگه هم پیاده سازی !!!!

نوشته اصلی توسط
parsdg
با هزینه 2 میلیون تومان 45 روزه در تمامی پلت فرم ها قابل ارائه هست
- - - Updated - - -
بنده هم مدارک و فیش واریزی به جهان پی ایشون رو دارم ولی وقت نداشتم برای همچین ادمی وقت بذارم تا کنون
متاسفانه تغصیر ماهاست که میگیم ولش ارزش نداره !!!
این ادما هم پر رو میشن .... جلی تر
ما از طریق وکیل شرکت داریم پیگیری میکنیم اگر میخواد مدارک رو در اختیار قرار بدید تا شکایت شما رو هم پیگیری کنیم .
-
-
January 17th, 2015, 23:57
ضمن عذر خواهی فراوان از استارتر گرامی ، بشدت شرمنده ایم ،
براتون پ خ میکنم ممنون از لطفتون جناب Irandotnet.ir
-
-
January 19th, 2015, 15:55
خیلی با حالین واقعا داره جالب میشه
-
-
January 19th, 2015, 16:01

نوشته اصلی توسط
parsdg
خیلی با حالین واقعا داره جالب میشه
من که گیج شدم :|
-
-
January 30th, 2015, 23:34

نوشته اصلی توسط
Irandotnet.ir
من که گیج شدم :|
ما که نتونستیم با پلیس فتا هم فعلا این کلاه بردار آقای طلاعی رو پیدا کنیم، شما تونستید !!
ضمنا این دومین نفرییه که تو این انجمن کلاه ما رو برمیداره ، دومی نه سابقه ی بدی داشت ، هم تحقیق کردم و هم سایت و نماد اعتماد داشت ولی یکی اسکریپت سفارش دادم
البته خوشبخاته ازش راحت تر تونستیم شکایت کنیم چون نماد اعتماد داشت و سریع پیگیری شد
- - - Updated - - -
کلا این انجمن باید بخش خرید و فروشش یا قانونمند بشه یا تعطیل
ویرایش توسط hostshield : February 2nd, 2015 در ساعت 13:26
-