تجهیزات VoIP اش حدود 500 هزینه می بره
دقیقا نمی تونم لینک بدم چون اصلا معلوم نیست توی این رنج قیمت چه برندی گیر میاد
من جای شما بودم هزینه برای انتقال خط تلفن نمی کردم ، اینترنت هم از شرکت هایی مثل پتیاک که اینترنت وایرلس مناسبی دارن می گرفتم
تجهیزات VoIP اش حدود 500 هزینه می بره
دقیقا نمی تونم لینک بدم چون اصلا معلوم نیست توی این رنج قیمت چه برندی گیر میاد
من جای شما بودم هزینه برای انتقال خط تلفن نمی کردم ، اینترنت هم از شرکت هایی مثل پتیاک که اینترنت وایرلس مناسبی دارن می گرفتم
Iranian Pentesters Home
بنده ساکن اهواز هستن عزیز.
و مشکل عمده ما عدم تعهد تمام شرکت ها بعد از خرید هست. بارها شکایت شده در باب کیفیت نتیجه جریمه شرکت سرویس دهنده بوده و تاثیری برای ما نداشته در آخر هم سرویس کنسل شده.
ایترنت وایرلس تجربه خوبی با شرکت های اینجا نداریم برای همین نمی خواهم ریسک کنم و مجدد قطع وصلی که برای دفتر داریم و مجبوریم هم زمان وایمکس روشن داشته باشیم داشته باشم.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
از اونجایی که گفتید خط شما روی فیبر هست فکر کردم تهران هستید به محل سکونت توجه نکردم
به هر حال به نظر من خرج برای VoIP نکنید چون خط 50 تومنی ارزش 500 تومن خرج رو نداره (برای کار شما)، اگر هم درست کانفیگ نکنید تجهیزات رو مشکلاتی مثل قطع نشدن تلفن پیش میاد که همینجوری براتون پول می ندازه
ارتباطات رادیو ای هم مشکلات خودش رو داره ، مهم ترین مشکلش نیاز مند بودن LOS هست و اگر LOS نباشه باید بیان دکل بزنن که خود دکل باز هزینه ور هست و نیازمند رضایت گرفتن از همسایگان هست
Iranian Pentesters Home
درد من 50 تومن خطم نیستم درد من اینکه که داخل خونه خودم خط کابلی نمیدم که اینترنت خوبی داشته باشم روی فیبر هست فیبر هم دست مخابرات بی کیفیت و سرعت هم کم هست همسایه ها میگن دیگه اوج اوج 80K میده روی پورت 2mb بهشون که اصلا کفایت نمیکنه برای من که مادام کار داریم و زیاد هستن گاهی 15 ریموت هم زمان باز هست.
منزل قبلی ویلایی شخصی هست همسایه ای وجود نداره و یک دکل 3 متری از قبل برای اینترانت شرکت محل کار پدری موجود داریم روی پشت بام. از اون طرف هم آپارتمان هست به اندازه کافی بلند هست که با یه 2-3 متر دیگه تکمیل بشه.
باید یک نصاب بیارم برسی کنه با تجهزیرات که چقدر تجهیزات نیاز هست.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)