-
January 15th, 2015, 19:27
پاسخ : سالیانه شدن هاست ها
دویت عزیز همه شرکت ها فقط سالانه ندارند به سیاست شرکت ربط داره
سرویسی که سالانه اون 15 هزار تومان هست فقط سالانه صرف داره
اکثرا هم سرویس های 1 گیگ با بالا که رو ماهانه هم ارایه میدهند و این مورد فقط در ایران نیست و شرکت های خارجی هم اینگونه ارایه میدهند خدماتشون رو
مشتری هایی که دو ماه سرویس هاست ویندوز نیاز دارند و دو ماه دیگه یهو سرویس لینوکس نیاز دارند ممکن هاست یهو دیدی دو ماه بعد اون هم دوباره سرویس ویندوز نیاز داشته باشه
پس بهتره دو تا سرویس داشته باشه و .....
پس بهتره خودش با توجه به نیاز خودش شرکتش رو انتخاب کنه
یا دو تا سرویس تهیه کنه
شرکت ها قرار نیست به خاطر مشتری هایی که هم خدا رو میخواهند هم خرما رو خودشون رو باهاشون وفق بدهند چون تعداد این افراد خیلی خیلی کم هست و معدود
موفق و پیروز باشید
-
-
January 15th, 2015 19:27
# ADS
-
January 15th, 2015, 19:30
عضو دائم
یه نکته ی دیگه رو هم بگم
توی خارج شما چند سرویس داری برای مثال
همه هم ماهیانه باشند
اگر یکیشو تمدید نکنی یعنی نخوایش باید حتما اعلام کنی قبل از ماه میلادی
وگرنه ماه بعد باید واریزش کنید
اگه هزینشو ندید دو هاست دیگتونم مسدود خواهد شد
ایران تنها کشوریه که مشتری رو دوش هاستینگ سواره
از هاستینگ کلی خدمات میگیره آخرشم دو تا توهین میکنه و میره سمت یه بدبخت دیگه
ببخشید منظورم شما نبودی دلم پر بود جا رو مناسب دیدم
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
January 15th, 2015, 19:50

نوشته اصلی توسط
mutex
عزیز اینجا فروم هست. انشالله که معنی شو میدونید و متوجه هستید برای چی ایجاد شده
بحث تبادل نظر و گفتگو هست
من بحث رو مطرح کردم تا نظرات خودم رو بگم و نظرات فروشنده رو هم بخونم ، و بزارم کنار هم دیگه. که به سوالاتم پاسخ قانع کننده ای داده نشد.
من نگفتم از فردا شرکت های هاستینگ فقط ماهیانه بفروشند.. گفتم؟
اما شکل کار اشتباه هست . فروش فقط به صورت سالیانه اشتباه است. به کاربر مشتری باید حق انتخاب داد.
فروش سالیانه اشتباه است؟
مثل اینه که بگی چرا حقوق رو روزانه نمیدن
خوب یجا روزانه میدن یجا ماهانه
حتی کسایی هستند که اجاره خونه رو سالیانه میگیرند
اینی که میگید اشتباهه یعنی اگه ماهانه بشه همه راضی هستند؟
میدونی چند بار شده که سر تمدید نشدن هاست مشکل پیش اومده؟
مشتری میگه من 2 روز دیر تمدید نکردم چرا هاستم بسته شده
کلا خدمتتون عرض کردم یه هاست ارزون خیلی فرق نداره ماهانه و سالانه باشه
فقط فرقش اینه که یه کسایی هستن با پول توجیبیشون هاست میخرن بعد ماه بعد پول ندارن تمدید کنن
هزار تا ایرادم میگیرن واسه یه هاست 1000 تومانی
هاست های قوی که قیمتشونم بالاتره همشون ماهانه دارن
-
-
January 15th, 2015, 20:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
ببخشید ولی شرکتی که بخواد به خاطر ماهیانه بودن خدمات خوب بده همون نده بهتره
باید خوب بودن در ذات شرکت باشه
شما خودتون میگید دوست دارید شرکت براتون نقش بازی کنه؟
اکثر شرکتهای بزرگ پکیجهاشون با سیکل های
ماهیانه سه ماهه شش ماهه و سالیانه ارائه میشه
دقیقا منظور منم این هست
برخی از شرکت ها ماهانه / و... میدن
-
-
January 15th, 2015, 20:12

نوشته اصلی توسط
mehdi.gh
دویت عزیز همه شرکت ها فقط سالانه ندارند به سیاست شرکت ربط داره
سرویسی که سالانه اون 15 هزار تومان هست فقط سالانه صرف داره
اکثرا هم سرویس های 1 گیگ با بالا که رو ماهانه هم ارایه میدهند و این مورد فقط در ایران نیست و شرکت های خارجی هم اینگونه ارایه میدهند خدماتشون رو
مشتری هایی که دو ماه سرویس هاست ویندوز نیاز دارند و دو ماه دیگه یهو سرویس لینوکس نیاز دارند ممکن هاست یهو دیدی دو ماه بعد اون هم دوباره سرویس ویندوز نیاز داشته باشه
پس بهتره دو تا سرویس داشته باشه و .....
پس بهتره خودش با توجه به نیاز خودش شرکتش رو انتخاب کنه
یا دو تا سرویس تهیه کنه
شرکت ها قرار نیست به خاطر مشتری هایی که هم خدا رو میخواهند هم خرما رو خودشون رو باهاشون وفق بدهند چون تعداد این افراد خیلی خیلی کم هست و معدود
موفق و پیروز باشید
بنده نمی خواستم این بحث رو مطرح کنم و صحبت به این سمت بره، اما شما طوری صحبت کردید که انگار صرفه اقتصادی نداره.
خواهشن این بحث رو از این سمت ادامه ندید، بنده هیچ ادعایی ندارم اما با سود و وضعیت اقتصادی فروشنده های هاستینگ کاملا آشنایی دارم.
بیشتر از اونی که همه فکر می کنند صرفه اقتصادی داره. در ایران دارن هاست رو 50 مگ و100 مگ می فروشند. در دنیا که مثال بزنید، همه حجم های فوق العاده بالا رو میفروشند.
من عادت ندارم ، درآمد مردم رو حساب کنم..پس بیخیال این موضوع...
خدا و خرما چیه عزیز من. به چه دلیل یکی باید بیاد، هزینه یکسال رو بده.
هیچ کدامتون پاسخ قانع کننده متاسفانه ندادید به سوالات صفحه قبل.
من مثالی میزنم:
ربسلر و vps و .. اینها رو کار نداریم. فرض میکنیم یک شرکت ثبت شده دارای مکان و تعدادی نیرو هست.
این شرکت اگر مکان کرایه ای باشه، هزینه رو ماهانه پرداخت میکنه.
هزینه اب و برق و تلفن و گاز رو ماهیانه پرداخت میکنه
هزینه نیروها رو ماهیانه پرداخت میکنه
هزینه کرایه سرور رو عموما مایهانه پرداخت میکنن
بعد سالبانه میخواهید پول بگیرید؟
شما میگی طرف پول یکسال رو بده و خیال من راحت بشه،خودش هم مجبوره یا بمونه یا بره دیگه؟ غیر از اینه؟
کلا بنده تاکید کنم ، قصد حساب کتاب کردن مال مردم و اجبار کردن رو ندارم. اما خود عزیزان بحث رو می کشونند سمت دیگه.
ظاهرا پاسخ دوستان این بوده و بقیه اش تکرار مکرراته
بحث به جایی رسیده که مردم بتونن قضاوت کنن و خودشون تصمیم گیری کنن و موقع خرید نظر بدن
وقتتون بخیر
ویرایش توسط mutex : January 15th, 2015 در ساعت 20:15
-
-
January 15th, 2015, 20:28
عضو انجمن
اجبار که نیست شما حتما سالیانه پولشو بدی.تیکت بزن با شما ماهیانه حساب کنن
کسی که واقعا کاره جدی رو قراره شروع بکنه از همه لحاظ.دیگه لازم نیست سرویس رو یکماه بخره تست کنه اگه بد بود بره جای دیگه اگه خوب بود تمدید کنه.قبل از خرید حسابی تحقیق میکنه یه هاست پدر مادر دار میخره سالیانه هم پولشو میده مشکلی هم نیست
مثلا صد مگ هاست میشه سالیانه 70 تومن.یعنی ماهی 5000 تومن.خب شما روت میشه اینو ماهیانه بدی؟؟اکثرا هم همینه.پرداخت سالیانه مال هاست های کم مصرف و سبکه.تمام وی پی اس ها و سرور ها ماهیانس.نمایندگی ها هم اکثرا ماهیانس.
-
-
January 15th, 2015, 20:37

نوشته اصلی توسط
taksis
اجبار که نیست شما حتما سالیانه پولشو بدی.تیکت بزن با شما ماهیانه حساب کنن
کسی که واقعا کاره جدی رو قراره شروع بکنه از همه لحاظ.دیگه لازم نیست سرویس رو یکماه بخره تست کنه اگه بد بود بره جای دیگه اگه خوب بود تمدید کنه.قبل از خرید حسابی تحقیق میکنه یه هاست پدر مادر دار میخره سالیانه هم پولشو میده مشکلی هم نیست
مثلا صد مگ هاست میشه سالیانه 70 تومن.یعنی ماهی 5000 تومن.خب شما روت میشه اینو ماهیانه بدی؟؟اکثرا هم همینه.پرداخت سالیانه مال هاست های کم مصرف و سبکه.تمام وی پی اس ها و سرور ها ماهیانس.نمایندگی ها هم اکثرا ماهیانس.
من حتی ماهیانه 1000 تومن هم میدم. کسی روش نشه که رفته دز دی کرده. چرا روم نشه؟ پول تو جوب که پیدا نکردم. بخرم بعد ناراضی باشم و ولش کنم برم بعدی
سرویس ایده ال و خوب از نظر فروشنده یک طوری هست و از نظر مشتری یک طوری دیگه
نمیشه گفت سرویس ایده ال هست و تمام! حرفی توش نباشه!
-
-
January 15th, 2015, 20:57
شما دنبال جواب قانع کننده میگردی به شما میگم
دلیل اینکه اکثر هاستینگ ها سرویس های کم حجم رو نمیان ماهانه بزارن اینه که خودشون دچار مشکل میشن
چون هاست های ساده و کم حجم اصولا قیمت پایین و رقابتی دارن و اگر قرار باشه ماهیانه حساب بشه خیلی ناچیز میشه و این وسط کسانی هستن که میان سواستفاده میکنن و حتی رقیبانی هستن که منتظر چنین فرصت هایی هستن تا یک برند رو بی اعتبار جلوه بدن ، بخاطر همین اکثرا از ارائه صورت حساب ماهانه پرهیز میکنن
حالا اگر چنین هاستینگ هایی بخوان ماهانه بدن باید بیان قیمت ماهانه رو بالا بدن مثلا اگر من یک هاست 100 مگ رو ماهانه 5 یا 10 تومن قیمت گذاری کنم شما میخری؟
نظر من اینه که هاست کم حجم و ارزون قیمت باید حداقل 3 ماهه باشه و حداکثر همون 1 ساله
-
تعداد تشکر ها از bamahost به دلیل پست مفید
-
January 15th, 2015, 21:02

نوشته اصلی توسط
bamahost
شما دنبال جواب قانع کننده میگردی به شما میگم
دلیل اینکه اکثر هاستینگ ها سرویس های کم حجم رو نمیان ماهانه بزارن اینه که خودشون دچار مشکل میشن
چون هاست های ساده و کم حجم اصولا قیمت پایین و رقابتی دارن و اگر قرار باشه ماهیانه حساب بشه خیلی ناچیز میشه و این وسط کسانی هستن که میان سواستفاده میکنن و حتی رقیبانی هستن که منتظر چنین فرصت هایی هستن تا یک برند رو بی اعتبار جلوه بدن ، بخاطر همین اکثرا از ارائه صورت حساب ماهانه پرهیز میکنن
حالا اگر چنین هاستینگ هایی بخوان ماهانه بدن باید بیان قیمت ماهانه رو بالا بدن مثلا اگر من یک هاست 100 مگ رو ماهانه 5 یا 10 تومن قیمت گذاری کنم شما میخری؟
نظر من اینه که هاست کم حجم و ارزون قیمت باید حداقل 3 ماهه باشه و حداکثر همون 1 ساله
من حداقل 3 ماه و حداکثر 1 سال شما رو برای هاست های کم حجم می پذیرم و این شد یک پاسخ!
نه اینکه بعضی دوستان میگن همینی که هست. میخواهی نخر و برو سراغ بعدی!
-
-
January 15th, 2015, 21:14
دوست عزیز حرف های من رو کامل متوجه نشدید
افرادی با عقاید شما کم هستند برای همین به این صورت هست
بازار هر صنفی با توجه به نیاز های مشتری شکل میگیره تو هر کشوری
مطمئن باشید نیاز مشتری های هاستینگ ایران به این صورت بوده
یعنی مشتری ها اکثرا سالانه پرداخت میکردند که قیمت ها به این شکل درامده است
افراد با عقاید شما کم هست که اکثرا سرویس دهنده ها نحوه پرداخت رو سالانه میزارند
دوستان هم اعلام کردند افراد حرفه ای که سرویس های حرفه ای
نیاز دارند قابلیت پرداخت ماهانه برای آنها محیا میباشد