نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 78

موضوع: آنتی ویروس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mohsen_sh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    132
    تشکر تشکر شده 
    417
    تشکر شده در
    298 پست

پیش فرض پاسخ : آنتی ویروس

اگر من بخوام بگم:
    بیت دیفندر سنگینه! برای سیستم های معمولی اصلا مناسب نیست
    نورتون هم پس از اون موقع ک سورسش بیرون اومد زیاد دیگه قابل اطمینان نیست! هرچند ک شرکت سازنده ادعا کرد ک کلا هسته رو تغییر داده! ولی باز اطمینان نمی شه کرد! و با توجه به فرموده ی دوستمون ک کرش می کنه نصب نکنی بهتره!
    آویرا رو تست نکردم
    نود 32 رو تست کردم ، سبک ، قوی ، امن
    کسپرسکی رو توصیه می کنم!
    کومودو هم خیلی خوبه!
    ولی بین اینا ک گفتم نود و کسپرسکی رو می پسندم!
    تلفن : 02191300401 ، تهران - صادقیه - بلوارفردوس شرق - پلاک 68 - واحد 18
    پیشروتک | ناحیه کاربری

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    174 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen_sh نمایش پست ها
    اگر من بخوام بگم:
    بیت دیفندر سنگینه! برای سیستم های معمولی اصلا مناسب نیست
    نورتون هم پس از اون موقع ک سورسش بیرون اومد زیاد دیگه قابل اطمینان نیست! هرچند ک شرکت سازنده ادعا کرد ک کلا هسته رو تغییر داده! ولی باز اطمینان نمی شه کرد! و با توجه به فرموده ی دوستمون ک کرش می کنه نصب نکنی بهتره!
    آویرا رو تست نکردم
    نود 32 رو تست کردم ، سبک ، قوی ، امن
    کسپرسکی رو توصیه می کنم!
    کومودو هم خیلی خوبه!
    ولی بین اینا ک گفتم نود و کسپرسکی رو می پسندم!
    بیت دیفندر چند سال پیش سنگین بود، الان حداقل 4 ساله که سرعت بسیار بالایی داره و در نسخه های اخیر که واقعا عالی عمل می کنه...

ضمنا NOD تو شناسایی ویروس ها ضعیف عمل می کنه، چند باری ویروس های وحشتناکی به سیستم وارد شد که NOD هیچ اقدامی نکرد...

Symantec هم بد نیست، ولی امکانات کافی نداره... Kaspersky هم دانلود خیلی زیاد داره و اونم امکاناتش کافی نیست...

بقیه آنتی ها هم که کلا بیخیال...
    !GOODBYE FOREVER
    !I HAVE NO WEBSITE

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    30 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nexinel نمایش پست ها
    بیت دیفندر چند سال پیش سنگین بود، الان حداقل 4 ساله که سرعت بسیار بالایی داره و در نسخه های اخیر که واقعا عالی عمل می کنه...

ضمنا NOD تو شناسایی ویروس ها ضعیف عمل می کنه، چند باری ویروس های وحشتناکی به سیستم وارد شد که NOD هیچ اقدامی نکرد...

Symantec هم بد نیست، ولی امکانات کافی نداره... Kaspersky هم دانلود خیلی زیاد داره و اونم امکاناتش کافی نیست...

بقیه آنتی ها هم که کلا بیخیال...
    من خیلی علاقه مندم بدونم منظورت از امکانات چیه ؟!!!!!!!

بعدش دوست عزیز شما چطوری ی شرکتهای بسیار بزرگ و معتبر مثل سیمنتک رو تونستی کنار ی شرکتهایی مثل بیت و کسپر بزاری ؟!!! نه واقعآ برام سواله !!!

جالبه که شما اینهمه تبحر داری و متخصص هستی ، هیچ اسمی از 2 شرکت بسیار بزرگ و معتبر امنیتی ترندمیکرو و وب روت نبردی !!!!!

کلآ همش شد سوال !

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    174 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amirsafari نمایش پست ها
    من خیلی علاقه مندم بدونم منظورت از امکانات چیه ؟!!!!!!!

بعدش دوست عزیز شما چطوری ی شرکتهای بسیار بزرگ و معتبر مثل سیمنتک رو تونستی کنار ی شرکتهایی مثل بیت و کسپر بزاری ؟!!! نه واقعآ برام سواله !!!

جالبه که شما اینهمه تبحر داری و متخصص هستی ، هیچ اسمی از 2 شرکت بسیار بزرگ و معتبر امنیتی ترندمیکرو و وب روت نبردی !!!!!

کلآ همش شد سوال !
    بزرگ بودن یک شرکت، دال بر برتر بودنش در همه زمینه ها نیست. ما داریم در مورد آنتی ویروس دسکتاپ صحبت می کنیم و در اینجا آیتم های بخصوصی مد نظر قرار می گیرند. بنده در طی 10 سال گذشته بدون تعصب هر بار سراغ یکی از این شرکت ها رفته ام و از محصولات شان استفاده کرده ام. کاربری راحت، سرعت، دقت و آزادی عمل معیار هایی هستند که می بایست توامان مد نظر قرار بگیرند. ضمن اینکه طی دو سال اخیر به مدت چند ماه از هر یک این آنتی ها استفاده کرده ام، اما از نقطه نظر من بهترین گزینه در طول این مدت همواره Bitdefender بوده و بس. حال سایر دوستان نظرات دیگری دارند، هر یک برای خود محترم. از سال 2012 تا کنون، برترین رتبه از هر نظر متعلق به همین شرکت نیز بوده است که به حق هم بوده. این نکته را هم به شما دوست جوان عرض کنم که از همان ابتدایی که NOD32 مطرح شد که گمانم نسخه 3 آن بود، بیت دیفندر به عنوان دقیقترین آنتی جهان پیشتاز بود، اما کندی سرعت اسکن آن دغدغه اکثر کاربران بود. اما الان از این نظر هم پیشتاز است و با مصرف بسیار کم منابع ضمن دارا بودن موتور شناسایی بسیار سریع، قوی و قدرتمند اشکال دیگری به آن وارد نیست.
    !GOODBYE FOREVER
    !I HAVE NO WEBSITE

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)