-
January 15th, 2015, 00:16
عضو دائم
پاسخ : آنتی ویروس

نوشته اصلی توسط
hossein6151
من امنیت میخوام امکانات هم متوسط باشه.ولی بیشتر امنیت میخوام باشه
من تا حالا از آنتی ویروس ها رایگان استفاده میکردم یعنی دانلودشون میکردم
الان قصدم این شده که آنتی ویروس رو بخرم قیمتش مناسب باشه و هم اینکه آنتی ویروس قوی باشه
در ضمن چه فرقی بین کرک شده و اصل داره؟>منظورم اینکه قدرت شناسایی نسخه اصل بیشتره؟
اگر میخواید لایسنس بخرید ، کسپرسکای رو پیشنهاد میکنم ... فوقالعاده ست ...
-
-
January 15th, 2015 00:16
# ADS
-
January 15th, 2015, 00:28
لایسنس هایی که مثلا ایران ست آپ دارن 90 روزه میفروشن یا یکساله خوبن یا اینکه اورجینال خود دی و دی رو بخرم؟
-
-
January 15th, 2015, 15:35

نوشته اصلی توسط
hossein6151
لایسنس هایی که مثلا ایران ست آپ دارن 90 روزه میفروشن یا یکساله خوبن یا اینکه اورجینال خود دی و دی رو بخرم؟
لینک
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
OmidX
اگر میخواید لایسنس بخرید ، کسپرسکای رو پیشنهاد میکنم ... فوقالعاده ست ...
لینک
-
-
January 15th, 2015, 15:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirsafari
لینک
پاسخ سوالت خیلی ساده هستش . فقط باید کمی اطلاعات صحیح و درست داشته باشی .
چند سیستم و دیوایس داری ؟ چه ویژگی هایی نیاز داری ؟
ولی اگه توصیه میخوایی من 2 تا ضد ویروس رو میتونم بهت توصیه کنم : یکی ترندمیکرو ( پی سی سیلین ) و یکی وب روت ( سبکترین و کم حجم ترین ضد ویروس دنیا )
2 تا هم لینک میدم خودت برو بخون و تحقیق کن و بعدش انتخاب کن .
لینک 1
لینک 2
- - - updated - - -
نورتون 360 ؟ کرک ؟ بعدش صحبت از کسپرسکی کردی و بیت دفندر ؟!! حتمآ ادعات میشه خیلی هم آدم مطلعی هستی ؟ درسته ؟!
یعنی ی نرم افزار کرک شده رو با ی ضد ویروس که پول بابش دادی مقایسه کردی ؟!!! البته اونهم کرک و جعلی باشه مهم نیست . شما کلآ رفتی تو فاز fake av .
از اون طرف اگه قرار به مقایسه برند باشه . شما برداشتی محصول سیمنتک رو که از معتبرترین و بزرگترین محصولات ضد ویروس تو دنیاست کنار ی محصولی از ی شرکتی گذاشتی که نه تنها هیچ کسی پیشنهادش نمیکنه ، بلکه سابقه کلاهبرداری و انتشار اخبار کذب داره .
میدونین بحث فایده نداره . شما خودتون باید بفهمید اطلاعاتی که دارید نادرست و اشتباهه و از غرورتون کم کنین و روزی حداقل 30 دقیقه در باره حوزه امنیت اطلاعات مطالعه درست کنین .
شاید که در نهایت خدا شما رو به راه راست هدایت کنه و رستگار شوید .

دوستمون فرمودند کرش!!! نه کرک!! 
اول بخون بعد بیا به بنده ی خدا حرف بزن!!!
در نهایت خدا شما رو به راه راست هدایت کنه و رستگار شوید
تلفن : 02191300401 ، تهران - صادقیه - بلوارفردوس شرق - پلاک 68 - واحد 18
پیشروتک |
ناحیه کاربری
-
-
January 15th, 2015, 15:46
سلام فقط بیت دیفندر! بزن ببین چند ساله رتبه 1 داره!
یه پلاس داره که معمولیه!
یه اینترنت سکیوریتی داره که برای افرادی که نت میانه
یه توتال داره که ضدسرقت و سیف باکس و... داره!
اگر خواستی با 90% محصولات بیت رو دارم! ارجینال توی سایتش ثبت میشه و تا سه سیستم رو هم ساپورت میکنه!
-
-
January 15th, 2015, 15:48
عضو انجمن
اگر من بخوام بگم:
بیت دیفندر سنگینه! برای سیستم های معمولی اصلا مناسب نیست
نورتون هم پس از اون موقع ک سورسش بیرون اومد زیاد دیگه قابل اطمینان نیست! هرچند ک شرکت سازنده ادعا کرد ک کلا هسته رو تغییر داده! ولی باز اطمینان نمی شه کرد! و با توجه به فرموده ی دوستمون ک کرش می کنه نصب نکنی بهتره!
آویرا رو تست نکردم
نود 32 رو تست کردم ، سبک ، قوی ، امن
کسپرسکی رو توصیه می کنم!
کومودو هم خیلی خوبه!
ولی بین اینا ک گفتم نود و کسپرسکی رو می پسندم!
تلفن : 02191300401 ، تهران - صادقیه - بلوارفردوس شرق - پلاک 68 - واحد 18
پیشروتک |
ناحیه کاربری
-
-
January 15th, 2015, 20:29

نوشته اصلی توسط
mohsen_sh
دوستمون فرمودند کرش!!! نه کرک!!

اول بخون بعد بیا به بنده ی خدا حرف بزن!!!
در نهایت خدا شما رو به راه راست هدایت کنه و رستگار شوید
عذرخواهی میکنم .
دلیل کرش فنی و مربوط به مشکل سیستمتان می شود و ربطی به نورتون ندارد .
با شرکتی که ضد ویروس رو ازش خریداری فرمودین تماس بگیرید تا بررسی های لازم رو انجام و بهتون پشتیبانی ارائه بدن ( هر چند مشکل از نورتون نیست ولی پشتیبانی ارائه میشه .)
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mohsen_sh
اگر من بخوام بگم:
نورتون هم پس از اون موقع ک سورسش بیرون اومد زیاد دیگه قابل اطمینان نیست! هرچند ک شرکت سازنده ادعا کرد ک کلا هسته رو تغییر داده! ولی باز اطمینان نمی شه کرد! و با توجه به فرموده ی دوستمون ک کرش می کنه نصب نکنی بهتره!
آویرا رو تست نکردم
کسپرسکی رو توصیه می کنم!
کومودو هم خیلی خوبه!
آقا جان اطلاعات نداری بهتر نیست اول خوب مطالعه و تحقیق کنی و بعدش حرف بزنید ؟؟؟؟؟؟
نورتون سورسش بیرون نیمد . اون سورس نسخه های خیلی قدیمی Symantec EPP بود که لو رفت و سیمنتک اطلاعیه کاملی رو دربارش صادر کرد .
بر عکس کسپرسکی که سورسش سرقت شده بود و نزدیک به 3 سال موضوع رو سعی کرد پنهان کنه .
بعدش نود32 گفتی قوی - سبک ؟ 
و جالبه کسپرسکی رو پیشنهاد دادی !!! یعنی خیلی خنده داری .
کسپرسکی هم سورسش لو رفته هم مشکل و باگ نرم افزاری و امنیتی داره و هم شرکتش سابقه کلاهبرداری داره هم دستی در ***ی داره و هم دستی در انتشار مطالب کذب و دروغ و هم دستی در توزیع fake av . یعنی هر کثافت کاری که به فکرت خطور کنه این کسپرسکی روس انجام داده .
برای همینه هر روز خبر میشنویم که یکی از مدیراش استعفاء داده یا یهویی دیگه حاضر نشده سر کارش حاضر بشه و یکی از نماینده هاش باهاش قطع ارتباط کرده .
لینک 1
لینک 2
لینک3
لینک 4
لینک 5
تو این لینکها خبر به فارسی ترجمه شده و در متن و انتهای هر خبر هم منابع و مستندات و شواهد ارائه شده ( گاهی هم پرینت اسکرین ) .
و در آخر ذکر این نکته خالی از لطف نیست که تو ایران گارانتی ضد ویروس مهمه .
وقتی نماینده های کسپرسکی هم مستقیم هم غیر مستقیم دستی در توزیع نرم افزارها و لایسنسهای جعلی و تقلبی دارن تا بقیه برندها رو خراب کنن باید مراقب باشین .
این لینک رو ببین
ویرایش توسط amirsafari : January 15th, 2015 در ساعت 20:38
-
-
January 15th, 2015, 20:51

نوشته اصلی توسط
mohsen_sh
اگر من بخوام بگم:
آویرا رو تست نکردم
کسپرسکی رو توصیه می کنم!
کومودو هم خیلی خوبه!
بیت دیفندر چند سال پیش سنگین بود، الان حداقل 4 ساله که سرعت بسیار بالایی داره و در نسخه های اخیر که واقعا عالی عمل می کنه...
ضمنا NOD تو شناسایی ویروس ها ضعیف عمل می کنه، چند باری ویروس های وحشتناکی به سیستم وارد شد که NOD هیچ اقدامی نکرد...
Symantec هم بد نیست، ولی امکانات کافی نداره... Kaspersky هم دانلود خیلی زیاد داره و اونم امکاناتش کافی نیست...
بقیه آنتی ها هم که کلا بیخیال...
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
-
-
January 15th, 2015, 21:11

نوشته اصلی توسط
nexinel
بیت دیفندر چند سال پیش سنگین بود، الان حداقل 4 ساله که سرعت بسیار بالایی داره و در نسخه های اخیر که واقعا عالی عمل می کنه...
ضمنا NOD تو شناسایی ویروس ها ضعیف عمل می کنه، چند باری ویروس های وحشتناکی به سیستم وارد شد که NOD هیچ اقدامی نکرد...
Symantec هم بد نیست، ولی امکانات کافی نداره... Kaspersky هم دانلود خیلی زیاد داره و اونم امکاناتش کافی نیست...
بقیه آنتی ها هم که کلا بیخیال...
من خیلی علاقه مندم بدونم منظورت از امکانات چیه ؟!!!!!!!
بعدش دوست عزیز شما چطوری ی شرکتهای بسیار بزرگ و معتبر مثل سیمنتک رو تونستی کنار ی شرکتهایی مثل بیت و کسپر بزاری ؟!!! نه واقعآ برام سواله !!!
جالبه که شما اینهمه تبحر داری و متخصص هستی ، هیچ اسمی از 2 شرکت بسیار بزرگ و معتبر امنیتی ترندمیکرو و وب روت نبردی !!!!!
کلآ همش شد سوال !
-
-
January 15th, 2015, 22:24
-