-
January 15th, 2015, 01:10
پاسخ : براي ايجاد يک هاستينگ چه مدت زمان نياز است؟
همیشه کسانی برندن که خودشون رو مظلوم میگیرن.هرکی بگه نه دروغ گفته.پس همین بهتر که زودتر مطئله رو تموم کنیم.
موفق باشید.
-
-
January 15th, 2015 01:10
# ADS
-
January 15th, 2015, 01:19

نوشته اصلی توسط
jahromweb
لطفا تا بررسی های بعدی کسی پست ندهد تا تاپیک بسته نشود همانطور که گفتم پیگیری میکنم
مرحله ی اول : بررسی دیتابیس
من از دیتابیس بررسی کردم درضمن فعلا دسترسی اپ هاست قطع است تا کسی نگوید که دیتابیس ویرایش شده
هزینه ی هاست در 2015-01-05 12:43:36 پرداخت شده است و ایمیل پرداخت نیز ارسال شده
سفارش در 2015-01-05 13:24:29 تایید شده
اما مشکل! سیستم ارسال ایمیل مشخصات هاست در اپ هاست خاموش بوده!!! و ایمیلی ارسال نشده
اما در 2015-01-07 05:28:38 مشخصات هاست تحت یک تیکت به شماره ی "305005" و با عنوان "مشخصات هاست شما" ارسال شده که شامل یوزر و پسورد و ای پی است
ضمنا: فقط یک تراکنش 11 تومنی ثبت شده من در لوگ ایمیل ها و همچنین در activity log هم بررسی کردم
مشکل یا از درگاه واسط بوده یا چیز دیگر که در این مورد اپ هاست میتواند گزارش درگاه را برای بنده ارسال کند و یا دسترسی به اکانت درگاه بدهد تا شخصا بررسی کنم
باتشکر
ایشون همون روز اول برای انتقال سایت از من مشخصات هاست قبلی رو گرفتن
ولی به من هاستی تجویل ندادن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
jahromweb
لطفا تا بررسی های بعدی کسی پست ندهد تا تاپیک بسته نشود همانطور که گفتم پیگیری میکنم
مرحله ی اول : بررسی دیتابیس
من از دیتابیس بررسی کردم درضمن فعلا دسترسی اپ هاست قطع است تا کسی نگوید که دیتابیس ویرایش شده
هزینه ی هاست در 2015-01-05 12:43:36 پرداخت شده است و ایمیل پرداخت نیز ارسال شده
سفارش در 2015-01-05 13:24:29 تایید شده
اما مشکل! سیستم ارسال ایمیل مشخصات هاست در اپ هاست خاموش بوده!!! و ایمیلی ارسال نشده
اما در 2015-01-07 05:28:38 مشخصات هاست تحت یک تیکت به شماره ی "305005" و با عنوان "مشخصات هاست شما" ارسال شده که شامل یوزر و پسورد و ای پی است
ضمنا: فقط یک تراکنش 11 تومنی ثبت شده من در لوگ ایمیل ها و همچنین در activity log هم بررسی کردم
مشکل یا از درگاه واسط بوده یا چیز دیگر که در این مورد اپ هاست میتواند گزارش درگاه را برای بنده ارسال کند و یا دسترسی به اکانت درگاه بدهد تا شخصا بررسی کنم
باتشکر
من انقد حواسم به سایت بود که متوجه نشدم یکبار پرداخت کردم یا دوبار از خودشون پرسیدم و ایشون گفتن دوبار پرداخت شده و مشکل از سایت ایشونه
من از خودم نمیگم ایشون خودشون گفتن
فردا مشخص میشه 11 باید بدن یا 22
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
uphosting
همیشه کسانی برندن که خودشون رو مظلوم میگیرن.هرکی بگه نه دروغ گفته.پس همین بهتر که زودتر مطئله رو تموم کنیم.
موفق باشید.
آقای محترم همیشه حق به حق دار میرسه اینو یادت باشه
دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره
من این پولو با زحمت و تلاش و کار بدست آوردم
حالا تو میخوای بدون کا رو تلاش به چنگ بیاری؟
آخه انصافه؟
-
-
January 15th, 2015, 01:24
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
uphosting
موفق باشید.
متاسفانه شما (email1414) حق فعالیت در انجمن ندارید ! دلیل آن نیز قبلا اطلاع رسانی شده است !
http://www.webhostingtalk.ir/f236/118104/#post1212003
http://www.webhostingtalk.ir/search....archid=3775761
لطفا از ایجاد اکانتهای جدید خودداری فرمائید !
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید