نوشته اصلی توسط mohammad007 با سلام با تعرفه کمتر از 10تومان فکر کنم فقط ما ارایه می دیم تعرفه فقط9 تومان در ارتباط باشید xaz007x@yahoo.co.uk یاهو ادکردم -- دوستان بنده از فراپیامک سرویس دارم ! ولی به دلیل قیمت بالا می خوام انتقال بدم! هدف هم : هم whmcs و هم ارسال انبوه! واضحترازاین؟
تلفن : 02191300401 ، تهران - صادقیه - بلوارفردوس شرق - پلاک 68 - واحد 18 پیشروتک | ناحیه کاربری
نوشته اصلی توسط mohsen_sh دوستان بنده از فراپیامک سرویس دارم ! ولی به دلیل قیمت بالا می خوام انتقال بدم! هدف هم : هم whmcs و هم ارسال انبوه! واضحترازاین؟ pfc.ir رو مشاهده فرمایید خط مخصوص ارسال انبوه هم هست
بی وقفه ارسال کنید پنل پیامک زیپ پانل ایستادرز
به ما سر بزن best-sms.ir ارزانترین در همه جا کیفیت خوب تمام پنل ها دارای 100 درصد امکانات دیگه بیشتر نمیگم میتونی خودت مقایسه کنی و ببینی تفاوتو با جاهای دیگه
نوشته اصلی توسط mohsen_sh یاهو ادکردم -- دوستان بنده از فراپیامک سرویس دارم ! ولی به دلیل قیمت بالا می خوام انتقال بدم! هدف هم : هم whmcs و هم ارسال انبوه! واضحترازاین؟ سلام دوست عزیز تمام شرایط شمارو داریم و 100عدد شماره اختصاصی رو می تونیم به شما با مبلغ100هزار تومان نقدیم کنیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن