-
January 11th, 2015, 19:05
عضو دائم
مشترک گرامی شما برنده نشدهاید
بمباران تبلیغاتی مشترکان موبایل چندی است که رنگ و رویی دیگر به خود گرفته و بیش از آنکه معرفی محصولات و خدماتی را شاهد باشیم، اخبار برنده شدنمان در مسابقات مختلف را شاهد هستیم.
این روزها به لطف موبایل، همه برنده هستند و محال است که گوشی و خط فعالی در دست داشته باشید اما روزانه حداقل یک بار برنده هزار تومان شارژ ناقابل نشده باشید.
البته ممکن است فقط برنده شوید و منفعتی در پی نداشته باشد بلکه متضرر هم شوید.
جالب است بدانید که اکثر جوایز و قرعهکشیهای موبایل که از طریق پیامک اطلاعرسانی میشود به ضرر ختم میشوند و هدف چیزی جز تیغ زدن مشترکان نیست.
برخلاف اینکه بارها اپراتورهای موبایل در این زمینه اطلاعرسانی کرده و گفتهاند که به هر پیامکی با مفاهیمی این چنینی که ممکن است اهداف سودجویانه در پی داشته باشد، اعتماد نکنید اما ظاهرا همچنان افرادی هستند که دنبال بخت آزمایی هستند.
گلایههای مطرح شده به سامانه پاسخگویی ۱۹۵ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که محلی برای مراجعه مردمی است، باعث شده تا مدیر این سامانه در ارتباط با این اقدامات شیادانه بگوید که این پیامکها با اهداف سودجویانه و فرصتطلبانه ارسال شده و کلاهبرداری محض است.
محمدرضا فرنقی زاد در این باره گفت: برخی از مشترکان تلفن همراه پیامکهایی با محتواهایی همچون “مشترک گرامی شما برنده جایزه نقدی شدهاید” دریافت کردهاند که هیچگونه ارتباطی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ندارد و سایت رسمی این وزارتخانه
www.ict.gov.ir است که بعضا در برخی پیامکها سایتهایی با نامهای دیگر به عنوان سایت وزارت معرفی میشوند.
وی هشدار داد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مشترکان تلفن همراه اعلام میکند که تحت تاثیر چنین پیامکهایی هیچگونه اقدامی صورت ندهند و به هیچ وجه شماره حساب یا رمز کارتهای اعتباری خود را در اختیار دیگران قرار ندهند.
او همچنین ابراز کرد: مراقب پیامکهای سودجویانهای که با مضمون قرعهکشی خوش حسابی ارسال میشود، باشید.
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها ازnginxweb به دلیل پست مفید
-
January 11th, 2015 19:05
# ADS
-
January 11th, 2015, 19:09
عضو انجمن
پاسخ : مشترک گرامی شما برنده نشدهاید
فقط به صورت عامیانه می تونم : آی گفتی
-
تعداد تشکر ها از !MihanIt! به دلیل پست مفید
-
January 11th, 2015, 19:28
عضو انجمن
جالبه چند وقت پیش یکی از دوستان می گفت :
یکی رو سر همین قضیه گرفته بودن میگفت من چنین کاری نکردم بعد متوجه شد یکی از اس ام اس ها برای خود سرهنگه رفته بوده .....
واقعا دنیای جالبی شده....
-
تعداد تشکر ها از mohammadali3517 به دلیل پست مفید
-
January 11th, 2015, 20:55
عضو انجمن
جالب اینجاست که نیمی بیشتر از این پیام ها از طرف خود اپراتورهای همراه اول و ایرانسل ارسال میشود !
-
-
January 11th, 2015, 21:08
عضو انجمن
آیا مضظرب هستید ؟ عدد 1 را بفرستید تا راه حل را بگیم ! هرپیام 200 تومان
آیا مایلید کسی رو که دوستش دارید با جملات زیبا شاد نگه دارید ؟ عدد 1 را همین الان بفرستید تا پیام های زیبایی دریافت کنید هر پیام 50 تومان
روش های درس خواندن را نمی دونی ؟ با فرستادن عدد 1 هر روز برای شما برنامه ای ارسال خواهیم کرد ، هر پیام 100 تومان
آیا نمی دانید چگونه روز خوبی داشته باشید ؟ هر پیام 75 تومان
برای جلوگیری از آسیب فرزندتان در اینترنت عدد 1 رو بفرستید،این آموزش ها زیر نظر پلیس فتا هستش ، ! هر پیام 150 تومان
و...
هر روز بالای 20 پیامک که چنین محتوایی داره دریافت می کنیم ! غیر فعال کنیم از جاهای مهم مانند دانشگاه و بانک پیامک دریافت نمی کنیم ، کاری هم نکنیم اعصاب آدمو خورد می کنه.
بیشتر وقت ها 2 بار پشت سر هم میاد.
باز قبلا پیامک هایی مثل تور ویژه فلان جا یا معرفی محصول یا شرکت جدیدی بود باز بدرد آدم میخورد ، الان متاسفانه داریم با گوشی کار مهمی انجام میدیم پشت سر هم پیام میاد ... :|
-
-
January 11th, 2015, 21:10

نوشته اصلی توسط
sheagle
آیا مضظرب هستید ؟ عدد 1 را بفرستید تا راه حل را بگیم ! هرپیام 200 تومان
آیا مایلید کسی رو که دوستش دارید با جملات زیبا شاد نگه دارید ؟ عدد 1 را همین الان بفرستید تا پیام های زیبایی دریافت کنید هر پیام 50 تومان
روش های درس خواندن را نمی دونی ؟ با فرستادن عدد 1 هر روز برای شما برنامه ای ارسال خواهیم کرد ، هر پیام 100 تومان
آیا نمی دانید چگونه روز خوبی داشته باشید ؟ هر پیام 75 تومان
برای جلوگیری از آسیب فرزندتان در اینترنت عدد 1 رو بفرستید،این آموزش ها زیر نظر پلیس فتا هستش ، ! هر پیام 150 تومان
و...
هر روز بالای 20 پیامک که چنین محتوایی داره دریافت می کنیم ! غیر فعال کنیم از جاهای مهم مانند دانشگاه و بانک پیامک دریافت نمی کنیم ، کاری هم نکنیم اعصاب آدمو خورد می کنه.
بیشتر وقت ها 2 بار پشت سر هم میاد.
باز قبلا پیامک هایی مثل تور ویژه فلان جا یا معرفی محصول یا شرکت جدیدی بود باز بدرد آدم میخورد ، الان متاسفانه آدم داره با گوشی کار مهمی انجام پشت سر هم پیام میاد ... :|
برای خیلی از دوستان پیش آمده است که در جایی هستند و سرشون شلوغ است یهو اس ام اس ارسال میشه که واقعا آدم میخواد گوشیو بزنه تو دیوار !!!
یا مثلا پشت فرمون یا ...
یا هم منتظر خبر مهمی ....
اینجا ها آدم آتیش میگیره!
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
January 11th, 2015, 21:12
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
yas-host
برای خیلی از دوستان پیش آمده است که در جایی هستند و سرشون شلوغ است یهو اس ام اس ارسال میشه که واقعا آدم میخواد گوشیو بزنه تو دیوار !!!
یا مثلا پشت فرمون یا ...
یعنی آدم پول داشته باشه یه گوشی بخره از شماره غزیبه نشه بهش اس ام اس فرستاد
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
January 11th, 2015, 21:24
به راحتی میتونید شمارشون بلوک کنید
برنامه هایی هستن که دریافت پیامک و دریافت تماس بلوک میکنن و شما دیگه از اون شماره پیامک یا تماس دریافت نمیکنید
البته این موضوع در اندروید هست که خودمم دارم استفاده میکنم ولی در مورد ios چیزی نمیدونم
-
تعداد تشکر ها از afshinh به دلیل پست مفید
-
January 11th, 2015, 21:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
یا مثلا پشت فرمون یا ...
دقیقا !!!
چند وقت پیش بود برای کاری با عجله جایی میرفتم (از Go sms استفاده می کنم ، وقتی پیامی رو باز نکنی 5 بار در بازه زمانی 2 دقیقه اخطار میده که پیامو نخوندی)
2 پیام برای ما اومده بود با چنین محتوایی :
راه حل برای شناخت زن و همسریابی ، برای دریافت اطلاعات بیشتر عدد 1 را ارسال کنید هر پیام 100 تومان
نمی دونی گوشیتو چجوری از دسترس خارج کنی ؟ هر پیام 75 تومان
حالا متن دقیقشو یادم نیست ولی تا حدودی همینجوری بود ، 10 بار به ما هشدار داد ! یعنی وقتی پیام رو باز کردم اولین کاری که کردم با 9990 تماس گرفتم ، گفتم این پیام های بی معنی آخه چیه ؟
گفتند خیلی ناراحتی غیر فعال کن ! بهشون می گم آخه دوست عزیز شما خودت وسط کار مهم باشی عصبی نمی شی ؟ اونم با چنین محتوایی ؟ با کمال تعجب ارتباط رو قطع کردن و همون موقع برای بنده پیامکی اومد که شما به مدت 7 روز در لیست سیاه قرار گرفتید :|
یه همچین چیزی.دستشون درد نکنه فقط گوشیه ما زنگ میخورد هیچ کاری نمی شد باهاش کرد
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
afshinh
به راحتی میتونید شمارشون بلوک کنید
برنامه هایی هستن که دریافت پیامک و دریافت تماس بلوک میکنن و شما دیگه از اون شماره پیامک یا تماس دریافت نمیکنید
البته این موضوع در اندروید هست که خودمم دارم استفاده میکنم ولی در مورد ios چیزی نمیدونم
بله شماره هارو بلاک می کنه ، اما متاسفانه تنها بدی که داره دانشگاه و بانک هم بلاک می شه بد تر از اون گاها دیده شده شماره هاشون تغییر کرده
ویرایش توسط shahinmq : January 11th, 2015 در ساعت 21:27
-
-
January 11th, 2015, 21:40

نوشته اصلی توسط
sheagle
دقیقا !!!
چند وقت پیش بود برای کاری با عجله جایی میرفتم (از Go sms استفاده می کنم ، وقتی پیامی رو باز نکنی 5 بار در بازه زمانی 2 دقیقه اخطار میده که پیامو نخوندی)
2 پیام برای ما اومده بود با چنین محتوایی :
راه حل برای شناخت زن و همسریابی ، برای دریافت اطلاعات بیشتر عدد 1 را ارسال کنید هر پیام 100 تومان
نمی دونی گوشیتو چجوری از دسترس خارج کنی ؟ هر پیام 75 تومان
حالا متن دقیقشو یادم نیست ولی تا حدودی همینجوری بود ، 10 بار به ما هشدار داد ! یعنی وقتی پیام رو باز کردم اولین کاری که کردم با 9990 تماس گرفتم ، گفتم این پیام های بی معنی آخه چیه ؟
گفتند خیلی ناراحتی غیر فعال کن ! بهشون می گم آخه دوست عزیز شما خودت وسط کار مهم باشی عصبی نمی شی ؟ اونم با چنین محتوایی ؟ با کمال تعجب ارتباط رو قطع کردن و همون موقع برای بنده پیامکی اومد که شما به مدت 7 روز در لیست سیاه قرار گرفتید :|
یه همچین چیزی.دستشون درد نکنه فقط گوشیه ما زنگ میخورد هیچ کاری نمی شد باهاش کرد
- - - Updated - - -
بله شماره هارو بلاک می کنه ، اما متاسفانه تنها بدی که داره دانشگاه و بانک هم بلاک می شه بد تر از اون گاها دیده شده شماره هاشون تغییر کرده
فکر میکنم بر اساس شماره کار میکنه کاری به شماره های دانشگاه و بانک نداره
نرم افزار دیوار آتشین اندروید aFirewall blocker v3.0.7 - اندروید ها
-