-
October 18th, 2014, 00:13
عضو دائم
پاسخ : دامنه های ارزان چگونه ثبت میشوند؟
دوستانی که افر پایین میدند کجا رفتن الان!
larsasoft.com کجا هست؟ منتظر ایشون و دیگر همکارانم
تعداد زیادی از همکاران از این تاپیک دیدن کردن
لطفا جواب بدید دوستان ! چرا دفاع نمیکنید؟
-
-
October 18th, 2014 00:13
# ADS
-
October 18th, 2014, 09:46
عضو جدید
خدمت دوستان عزیز کار اصلی بنده ما نمایندگی دانشگاه ترکیه تو ایران هستیم .کلا کارمون اپلای دانشگاه های بین المللی هست بخاطر همین من زیاد تو وب هاستینگ نمیچرخم که درجریان تاپیک دوستان باشم
کار شخصی بنده هم ارز و دلار هست
http://www.webhostingtalk.ir/f232/124416/
و صدور ویزا کارت و مستر کارت
خوب درمورد دامین سوال شده همه این شرکت هایی که میان با قیمت مثلا 22 23 24 میدن همشون زیر نمایندگی هستند این هم زیر نمایندگی های ما

حتی من خودم نرفتم تو کار سرور اگه برم قیمت هایی در مورد وی پی اس و سرور میدم که باز 2براربر پایین تر از همین قیمت سرورهایی هست که میدن چرا چون یوزر میره از دیتاسنتر سرور میخره میاد کانفیق میکنه با قیمن خودش میفروشه فکر کنید از خود دیتانسنتر با کانفیق خود دیتاسنتر و ارزان در بیاد چی میشه
حالا به بحث های دیگه نمیرم چرا قیمت پایین هست بخاطر این که دامین سنتر دونو سرویس داره یکی نمایندگی هست که قیمت هاش برای همه مشخصه یکی هم سهام دار هست (که ما الان سهام دار هستیم )
سوالی بود در خدمتم
http://www.webhostingtalk.ir/f23/123757/
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
-
تعداد تشکر ها ازlarsa.soft به دلیل پست مفید
-
October 18th, 2014, 14:10
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
larsa.soft
حتی من خودم نرفتم تو کار سرور اگه برم قیمت هایی در مورد وی پی اس و سرور میدم که باز 2براربر پایین تر از همین قیمت سرورهایی هست که میدن چرا چون یوزر میره از دیتاسنتر سرور میخره میاد کانفیق میکنه با قیمن خودش میفروشه فکر کنید از خود دیتانسنتر با کانفیق خود دیتاسنتر و ارزان در بیاد چی میشه
بیشتر توضیح بدید ، این چه ارزیه ک برای شما 2 برابر ارزون تر از ماست ؟
ویرایش توسط OmidX : October 18th, 2014 در ساعت 14:13
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
October 18th, 2014, 14:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zigma4000
یا برای مثال دامنه .in رو که در ریسلو آفر خورده و سه دلار هست و این قیمت برای همه نمایندگان یکسان هست رو 5 یا 6 تومن میفروشن. که حتی با دلار دولتی هم این قیمت نمیشه! ( بعضی از این دوستان از ریسلو هم با قیمت های فوق العاده پایین آفر میدن)
كجا دامين .in رو 5 يا 6تومن ميدن ما بريم بثبتيم؟؟؟
-
-
October 18th, 2014, 14:52
عضو دائم
6400 خودشوت ثبت میکنن
----
با تشکر از تمامی دوستانی که در تاپیک شرکت کردند
به خصوص larsa.soft عزیز
-
-
October 18th, 2014, 17:11
عضو جدید
این ها مثل طلاهاست دامنه های خیلی زیادی میخرن ، برای مثال اگه 100 تا دات کام ،
هر کدام 8 دلار باشد (مثلا) ، این ها 1000 تا دومین میخرند 6 دلار ،
2 = 6- 8 > 6000 = 2 * 3000
که در این مثال 6000 تومن ارزون تر هم میشه فروخت با این تعداد خرید
-
-
October 18th, 2014, 18:31
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
modiranhosting
جسارت نباشه خدمتتون،،، این سایتی که شما معرفی کردین یه مقدار شک آدمو در مورد تقلبی بودن اقداماش برمی انگیزه (حداقل از ظاهرش که اینطوریه!)
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
larsa.soft
خدمت دوستان عزیز کار اصلی بنده ما نمایندگی دانشگاه ترکیه تو ایران هستیم .کلا کارمون اپلای دانشگاه های بین المللی هست بخاطر همین من زیاد تو وب هاستینگ نمیچرخم که درجریان تاپیک دوستان باشم
حالا به بحث های دیگه نمیرم چرا قیمت پایین هست بخاطر این که دامین سنتر دونو سرویس داره یکی نمایندگی هست که قیمت هاش برای همه مشخصه یکی هم سهام دار هست (که ما الان سهام دار هستیم )
سوالی بود در خدمتم
با نظر جناب omidx موافقم.
وقتی دیتاسنتر بر فرض مثال میگه قیمت یه سرور 50 یورو هست،،، شما هرطور هم بخوای این سرور رو بخری بین 210 تا 230 تومن واستون آب میخوره! مسلما هیچ کسی نمیتونه این سرور رو با قیمت 180 هزار تومن تهیه کنه!
مگر اینکه دیتاسنتر تخفیف بده که در اینصورت تخفیف شامل همه میشه. نه یک شخص خاص!
-
تعداد تشکر ها از birmusical به دلیل پست مفید
-
October 18th, 2014, 19:07
قیمت ها کاملا مشخص هست سود هم باید منطقی باشه تا برای سرویس دهنده توجیح اقتصادی داشته باشه
دوستانی هم که ارزان یا بهتر بگم رایگان سرویس میدن منابع خودشون رو به صورت شفاف اینجا بیان نمی کنند
از سایت و مشخصات تماس هر سرویس دهنده هم میشه قابل اعتماد بودنش رو فهمید
-
تعداد تشکر ها از MOHAMMAD MOHSEN به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2015, 18:24

نوشته اصلی توسط
larsa.soft
کار شخصی بنده هم ارز و دلار هست
http://www.webhostingtalk.ir/f232/124416/
و صدور ویزا کارت و مستر کارت
خوب درمورد دامین سوال شده همه این شرکت هایی که میان با قیمت مثلا 22 23 24 میدن همشون زیر نمایندگی هستند این هم زیر نمایندگی های ما
سوالی بود در خدمتم
با رسلو تماس گرفتم گفتن سهام دار ندارند میشه توضیح بدین؟ البته من برای id: 76647398 پیگیری کردم و اسلب هم مطابق هزینه درج شده در سایت گفتن هست و تفاوتی نداره
ویرایش توسط aminrt4 : January 10th, 2015 در ساعت 18:29
-
تعداد تشکر ها از aminrt4 به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2015, 18:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
aminrt4
با رسلو تماس گرفتم گفتن سهام دار ندارند میشه توضیح بدین؟ البته من برای reseller id: 76647398 پیگیری کردم و اسلب هم مطابق هزینه درج شده در سایت گفتن هست و تفاوتی نداره
پس دوباره منتظریم که لارسا بیاید . البته من بیشتر منتظر شراز تکنولوزی با قیمت 20500 هستم!
البته لارسا قیمت را افزایش داد به 28.
البته این ها کار فروش ارز هم انجام میدهند و ممکن است که به همین دلیل (مثلا قیمت خرید و فروش paypal متفاوت باشد) نرخ ارز ارزان تر تمام شود.
من بیشتر منتظر شیراز تکنولوژی هستم امیدوارم پاسخگو باشد.
-