اره
الان مردم اینترنتشونم با خودشون میبرن تو خیابون
گوشیا همه قد یه سرور سی پی یو و فضا دارن
اره
الان مردم اینترنتشونم با خودشون میبرن تو خیابون
گوشیا همه قد یه سرور سی پی یو و فضا دارن
همین باعث شده یه بچه هم وارد بازار میشه...
همین بجه خراب میکنه بازارو و کلی آدم رو بی اعتماد و من تازه کارم هیچ وقت بهم اعتماد نمیشه چون قدیمی نیستم و اعتباری کسب نکردم هنوز...ولی همین قدیمی ها هم بخدا یه روز تازه کار بودن و دست و رغیب کمتر بود و انگیزه برای تلاش و پیشرفت بیشتر....
خب در مجموع این خیلی خوبه که گستره ی سنی استفاده از اینترنت اومده پایین
نشون میده که نسل هرچی میره جلوتر اطلاعات و دانش بیشتر میشه.مثلا اگر یه زمون طرف تو سی سالگی پی اچ پی یاد میگرفت الان تو هجده نوزده سالگی یاد میگیرن
ولی بقول شما رقابت تنگاتنگ و بیشتر شده.باید دنبال ایده های ناب گشت
اونموقع که من وارد اینترنت شدم همین سایت وب هاستینگ تاک نبود.گوگل تازه اومده بود.فیسبوک نبود.اینهمه سایت و شرکت هاستینگ نبود.اینهمه سایت تفریحی و دانلود موزیک و فیلم و برنامه و غیره و غیره نبود
سایت اموزشی نبود یا کم بود.طرف برای یادگرفتن هرچیز خوب بود بره کلاس اموزشی.یکی دوسال وقت و هزینه بذاره
اما الان در رابطه با هر موضوعی یه سایت تخصصی اموزش هست.بصورت رایگان.خب طرف میره فورا تو سن کم یادمیگیره وارد دنیای مجازی میشه و وارد عرصه رقابت
برای همین اونموقع شما هرچیزی تو ذهنت میومد یه ایده محسوب میشد و میتونستی اجرایی کنی.اما الان باید دنبال ایده ی تک و ناب بود.دست ما هم نیست.پیشرفت علمه
درسته کاملا بزرگوار خیلی زیبا بیان کردین ،اتفاقا پیشرفت علم خوبه...
بنده هم منکرش نیستم کاش قوانین رو رعایت کنیم...بنده هم حرفم بد اخلاقی هست...چرا این تخلفات در کشور ما بیشتر هست و همه در کشورهای دیگه فرصت پیشرفت رو دارن ...چون اگر همون 15 ساله هم فعالیت میکنه برای تعطیلات فعالیت نمیکنه و بازارو بی اعتبار بلکه داره واقعا کار میکنه...چون بهش حتی اون تازه کار درست بها داده میشه...
ویرایش توسط Ne&in : January 9th, 2015 در ساعت 00:57
ارزش ها،ارزش کار اومده پایین
وگرنه اصلا چرا منه کامران باید حتی فکر این بیاد تو ذهنم که یه بچه میتونه بازارو خراب کنه؟
شاید باورتون نشه ولی من الان از خودم سایت ندارم.تو سایتای دوستانم مدیر هستم همه جوره دسترسی دارم اما خودم ندارم.هیچوقت هم تو فکرش نبودم که داشته باشم چون اصلا رشته تحصیلیم ارتباطی به این قضایا نداشته علاقه ی خاصی هم نداشتم.وگرنه اگر اون زمون که وارد اینترنت شدم یه سایت برای خودم باز میکردم الان سایتم یک سایت پونزده ساله بود با کلی اعتبار و درامد
پیشرفت علم خیلی چیزا رو راحت کرد اما..........
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)