-
November 15th, 2014, 13:46
عضو انجمن
فروش ویژه سرور مجازی ایران - رم 1گیگایت فقط 20000 تومان - ترافیک بالا - پورت قوی
سلام خدمت کاربران محترم وب هاستینگ تالک
به مدت 3ماه آفر ویژه ای از سرور ایران قرار داده ایم
سرور در دیتاسنتر پارس آنلاین میباشد . در 6 ماه گذشته 1 ساعت قطعی هم نداشتیم
حداقل تضمین پورت سرور 50 مگابیت میباشد ، تا 100 مگابیت سرعت پورت سرور هست .
افر ها به شرح زیر میباشند :
رم 512
سی پی یو 1 هسته
هارد 40 گیگابایت
ترافیک 50 گیگابایت
ماهانه 15000 تومان
لینک مستقیم خرید :
سبد خرید - دوریس وب
رم 1024 مگابایت
هارد 80 گیگابایت
ترافیک 100 گیگابایت
ماهانه 20000 تومان
لینک مستقیم خرید :
سبد خرید - دوریس وب
مشخصات سرور اختصاصی ما در ایران :
نمونه پایداری سرور های مجازی ایران
ویرایش توسط alfavps.com : November 15th, 2014 در ساعت 13:54
-
تعداد تشکر ها ازalfavps.com به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2014 13:46
# ADS
-
January 7th, 2015, 00:15
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ایران - رم 1گیگایت فقط 20000 تومان - ترافیک بالا - پورت قوی
این پست رو صرفا جهت آشنایی و اطلاع دوستانی که قصد خرید سرور از ایشون دارن گذاشتم.
بنده از ایشون وی پی اس ایران داشتم، هزینه یک ماه رو پرداخت کردم و فقط 7 روز استفاده کردم که از این 7 روز یک روزش سرور Down بود، در آخر هم هیچ خسارت و مبلغی برگشت داده نشد.
وی پی اس منو با این بهانه که زیر اتک شدید بود کنسل کردن، وقتی می پرسم اتک از چه آی پی هایی بوده یا به چه پورت هایی اتک دادن می گن ما نمی دونیم و نمی تونیم بگیم!
وقتی می پرسم اصلا از کجا معلوم اتکی در کار بوده باشه، هیچ جوابی نمی دن.
همه این ها در حالیه که من فایروال رو به خوبی کانفیگ کردم و حتی پورت ICMP رو هم بستم، یعنی حتی نمی شد از وی پی اس پینگ گرفت.
وی پی اس هایی که ارائه می دن هیچ کنترل پنلی نداره، شما نه می تونید VPS رو خاموش و روشن کنید، نه می تونید اگه لازم شد ریست کنید، نه می تونید مصرف منابع رو مانیتور کنید، نه حتی می تونید چک کنید چقدر از ترافیکتون رو مصرف کردید.
این هم تصویر آخرین حرف های من و ایشون تو تیکت سایتشون:
ویرایش توسط Farid.Agl : January 7th, 2015 در ساعت 00:34
-
-
January 7th, 2015, 01:24
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ایران - رم 1گیگایت فقط 20000 تومان - ترافیک بالا - پورت قوی

نوشته اصلی توسط
Farid.Agl
این پست رو صرفا جهت آشنایی و اطلاع دوستانی که قصد خرید سرور از ایشون دارن گذاشتم.
بنده از ایشون وی پی اس ایران داشتم، هزینه یک ماه رو پرداخت کردم و فقط 7 روز استفاده کردم که از این 7 روز یک روزش سرور Down بود، در آخر هم هیچ خسارت و مبلغی برگشت داده نشد.
وی پی اس منو با این بهانه که زیر اتک شدید بود کنسل کردن، وقتی می پرسم اتک از چه آی پی هایی بوده یا به چه پورت هایی اتک دادن می گن ما نمی دونیم و نمی تونیم بگیم!
وقتی می پرسم اصلا از کجا معلوم اتکی در کار بوده باشه، هیچ جوابی نمی دن.
همه این ها در حالیه که من فایروال رو به خوبی کانفیگ کردم و حتی پورت ICMP رو هم بستم، یعنی حتی نمی شد از وی پی اس پینگ گرفت.
وی پی اس هایی که ارائه می دن هیچ کنترل پنلی نداره، شما نه می تونید VPS رو خاموش و روشن کنید، نه می تونید اگه لازم شد ریست کنید، نه می تونید مصرف منابع رو مانیتور کنید، نه حتی می تونید چک کنید چقدر از ترافیکتون رو مصرف کردید.
این هم تصویر آخرین حرف های من و ایشون تو تیکت سایتشون:

روی سروز شما اتک بوده نه یبار بلکه دوبار انقدر pps هاتون بالا بوده که کل سرور داین شده بود
متاسفانه دیتاسنتر هیچگونه ایپی به ما ارایه نکرده و ما فقط از لاگ وی سنتر متوجه اتک روی سرور شما شدیم
چه باور کنید چه نکنید این اتفاق افتاده و ضرری که زدید برابر با 10 ماه شارژ سرور شما بوده چون یکی از مشتریان خوبمون رو از دست دادیم
اگر قرار بود کلاه برداری کنیم براس همه این اتفاق می افتاد و مبلق پرداختی شما هم چیزی نیست که ابرو خودمان رو ببریم
پنل هم ارایه میدیم کافس بود درخواست میدادید.
متاسفانه با توجه به ضرری که وارد کردید مبلقی قابل برگشت نیست
الان با موبایل پست میزارم صبح انلاین میشم و مدارک کامل تری ارایه میدم
موفق باشید
-
-
January 7th, 2015, 01:42
هزینه ی تمدید به چه صورت هست؟ بعد از سه ماه چه طور؟
هزینه ی رم و هارد و سی پی یو اافه رو هم بفرمایید.
-
-
January 7th, 2015, 02:23
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
alfavps.com
روی سروز شما اتک بوده نه یبار بلکه دوبار انقدر pps هاتون بالا بوده که کل سرور داین شده بود
متاسفانه دیتاسنتر هیچگونه ایپی به ما ارایه نکرده و ما فقط از لاگ وی سنتر متوجه اتک روی سرور شما شدیم
چه باور کنید چه نکنید این اتفاق افتاده و ضرری که زدید برابر با 10 ماه شارژ سرور شما بوده چون یکی از مشتریان خوبمون رو از دست دادیم
اگر قرار بود کلاه برداری کنیم براس همه این اتفاق می افتاد و مبلق پرداختی شما هم چیزی نیست که ابرو خودمان رو ببریم
پنل هم ارایه میدیم کافس بود درخواست میدادید.
متاسفانه با توجه به ضرری که وارد کردید مبلقی قابل برگشت نیست
الان با موبایل پست میزارم صبح انلاین میشم و مدارک کامل تری ارایه میدم
موفق باشید
برای پنل درخواست دادیم، گفتید در حال حاضر پنل ندارید.
این استفاده ای که از وی پی اس شما می کردم بار اولم نبود، قبل از شما حدود یک سال از سرورپارس وی پی ای می گرفتم دقیقا برای همین مصرف، و تو این یک سال حتی یک بار هم همچین داستانی نبوده، اونوقت شما همچین ادعایی دارید.
منم تمومه حرفم همینه، اینکه هرکسی از شما هر سرویسی بگیره شما هیچ تعهدی ندارید و هرزمانی که بخواید به بهانه های این چنینی و با حرف های بی پایه و اساس سرویس رو مسدود می کنید و هیچ خسارتی نمی پردازید.
-
-
January 7th, 2015, 04:28
سلام
من از مشتریان شما هستم و از vps که از شما گرفتم و پشتیبانی شما واقعا راضی هستم!
الان به دنبال یه vps ایران میگردم با رم 256 و هارد 5اسه میکروتک میخام!!البته با حد اقل قیمت
هزینه کانفیگ pptp , l2tp ,ipsec,sstp به چه صورت هست؟
با تشکر از شما و سرویسهای عالی و قیمت های خوب
-
-
January 7th, 2015, 12:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Farid.Agl
برای پنل درخواست دادیم، گفتید در حال حاضر پنل ندارید.
این استفاده ای که از وی پی اس شما می کردم بار اولم نبود، قبل از شما حدود یک سال از سرورپارس وی پی ای می گرفتم دقیقا برای همین مصرف، و تو این یک سال حتی یک بار هم همچین داستانی نبوده، اونوقت شما همچین ادعایی دارید.
منم تمومه حرفم همینه، اینکه هرکسی از شما هر سرویسی بگیره شما هیچ تعهدی ندارید و هرزمانی که بخواید به بهانه های این چنینی و با حرف های بی پایه و اساس سرویس رو مسدود می کنید و هیچ خسارتی نمی پردازید.
دوست عزیز ددر هر کجای دنیا اینطور خرابکاری کنید با سرور کل سرورتون رو مسدود میکنند و هیچگونه بکاپی هم به شما نمیدند
ما به شما بکاپ میتونیم بدیم ولی سرویس نمیتونیم بدیم
http://upload7.ir/uploads//5474d29b5...f297200e1e.jpg
اینم عکس گراف شما که کل پورت رو نشون میده مشغول کرده بودید
در ضمن پنلی که شما خواستید برای مدیریت ترافیک بود که بنده گفتم چنین پنلی نداریم
پنل وی سنتر داریم برای مدیریت سرور که میتونستید درخواست بدید که ندادید
موفق باشید
ویرایش توسط alfavps.com : January 7th, 2015 در ساعت 13:34
-
تعداد تشکر ها از alfavps.com به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2015, 14:37
عضو انجمن
سلام
داخل سایتتون قیمت بالاتره ! رم 1 گیگ 32000 ت چرا ؟
-
-
January 7th, 2015, 14:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
quran
هزینه ی تمدید به چه صورت هست؟ بعد از سه ماه چه طور؟
هزینه ی رم و هارد و سی پی یو اافه رو هم بفرمایید.
سلام
افر تمام شده و قیمت ها بالاتر رفته و این قیمت های جدید ثابت هست
به صورت پلنی حساب میشه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hossein_n
سلام
من از مشتریان شما هستم و از vps که از شما گرفتم و پشتیبانی شما واقعا راضی هستم!
الان به دنبال یه vps ایران میگردم با رم 256 و هارد 5اسه میکروتک میخام!!البته با حد اقل قیمت
هزینه کانفیگ pptp , l2tp ,ipsec,sstp به چه صورت هست؟
با تشکر از شما و سرویسهای عالی و قیمت های خوب
سلام
حداقل پلنی که داریم رم 256 هست
ماهانه 20 هزارتومان
کانفیگ با شما هست
خواهش میکنم امیدوارم همیشه رضایت داشته باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
X2Maxer
سلام
داخل سایتتون قیمت بالاتره ! رم 1 گیگ 32000 ت چرا ؟
سلام
متاسفانه این افر تمام شده و در سایت قیمتهای جدید هست
-
تعداد تشکر ها از alfavps.com به دلیل پست مفید