-
July 13th, 2010, 00:56
عضو انجمن
درخواست ریسلر uk2
من تقریبا یک سالی میشه که از یکی از دوستان ریسلر uk2 گرفتم. متاسفانه ماه گذشته دچار مشکل شده و معلوم نیست چرا همه چی مشکل داره! الان چنانچه کسی هست که از uk2 ریسلر بده و به نوعی تضمین بده که مثل این دوست عزیز ثبت یه دامنه چند هفته بنده رو درگیر نکنه! یا مثلا پولی که واریز میکنم به کره مریخ نره و باش بتونم به صورت لحظهای دامنه ثبت کنم! و همین طور تیکتهای مشکلات پشت گوش نیفته، قیمتها و سایر شرایط رو خوشحال میشم تو تاپیک بنویسه.
-
-
July 13th, 2010 00:56
# ADS
-
July 13th, 2010, 01:48
عضو دائم
پاسخ : درخواست ریسلر uk2
به نوعی تضمین بده که مثل این دوست عزیز ثبت یه دامنه چند هفته بنده رو درگیر نکنه!
اگه ممشكل دوستتون بوده كه هيچي ولي براي من چند بار در uk2 و يك بار directi چنين مشكلاتي پيش اومده...پول دامنه پرداخت شده...حساب ريسلر اصلي شارژ بوده ولي دومين تا 1 هفته هم ثبت نشده!تيكت زدم به directi بعد سه روز كه دومين ثبت شده اومده ميگه دومين شما به درستي ثبت شده است!
اگه اين مورد رو ميگيد بعيد مي دونم كسي واقعا بتونه بهتون تضمين بده چون دست خودشم نيست ولي اگه دلايلي مثل شارژ نبودن و ... از طرف ريسلر اصلي هست يك بحث جداست .
-
-
July 13th, 2010, 09:09
سلام
ماهانه حدودا چند تا ثبت میکنید ؟
پ. خ رو چک کنید .
-
-
July 13th, 2010, 15:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hello
اگه ممشكل دوستتون بوده كه هيچي ولي براي من چند بار در uk2 و يك بار directi چنين مشكلاتي پيش اومده...پول دامنه پرداخت شده...حساب ريسلر اصلي شارژ بوده ولي دومين تا 1 هفته هم ثبت نشده!تيكت زدم به directi بعد سه روز كه دومين ثبت شده اومده ميگه دومين شما به درستي ثبت شده است!
اگه اين مورد رو ميگيد بعيد مي دونم كسي واقعا بتونه بهتون تضمين بده چون دست خودشم نيست ولي اگه دلايلي مثل شارژ نبودن و ... از طرف ريسلر اصلي هست يك بحث جداست .
والا بحث اصلی این هست که به منم نمیگند مشکل چیه! ظاهرا خودشون با وب سرویس میتونند کار کنند ولی من با پنل نمیتونم! بعد هم بحث پشتیبانی ضعیف هست آخه نمیشه که دو هفته بعد جواب بدن که داریم پیگیری میکنیم!!
-
-
July 13th, 2010, 15:45
عضو انجمن
قیمت ها از 8700. نگران پشتیبانی هم نباشید. برای دریافت لیست قیمت ها پخ بزنید.
-
-
July 13th, 2010, 16:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bijans
قیمت ها از 8700. نگران پشتیبانی هم نباشید. برای دریافت لیست قیمت ها پخ بزنید.
من باشون كار كردم مشكلي نداشتند
-
تعداد تشکر ها از saeidj به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2010, 17:57
با سلام
در خدمتيم
در دامنه 8600 تومان
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
با سلام
در خدمتيم
در دامنه 8600 تومان
-